Bobocei de sept-oct 2008 (287)
Raspunsuri - Pagina 11
300 spune:

la eco!
Legat de colostru... eu inteleg ca e ca si cu laptele, nu ai o cantitate fixa ci produci intruna, nu seci. Nu am auzit de o cantitate maxim sau minim admisa de colostru pentru un bebelus. E drept ca produci la o scara mai mica decat ai produce laptwe maturn dar, daca Cezra va suge, vei avea colostru iar daca nu, va disparea, asa cum se intampla la toate femeile dupa nastere. Repet, nici eu nu stiu de studii lwegate de alaptarea in tandem la inceput dar cred ca e si greu de estimat, nu crezi? Uita-te la aberatia care este proba suptului.
E intr-adevar o provocare sa faci fata la doi copii in tandem, eu te sustin in ce ai decis; oricum nu cred ca mai e cale de intoarcere iar daca stam sa ne gandim exista o probabilitate foarte serioasa ca Gruia oricum sa se fi intarcat inainte sa nasti fetita. Totul e bine asa cum e, cel mai important e sa fii tu impacata cu decizia ta; alaptarea se continua doar cand ambele parti se simt confortabil. In alta ordine de idei, iti inteleg perfect considerentele de natura etica. Nu stiu cum as putea eu reactiona intr-o situatie smilara (si nici nu voi afla).
claudinna spune:
eu am o gramada de treaba...in concediu ne-am relaxat dar am si muncit...plus ca am (ca noi toate) un copil ff neastamparat...
vrea sa faca totul "shinguuu", "Ava singhuuu"...adica urca si coboara trepte fara sa se tina de ceva...si asta din alergare, o ia la sanatoasa pe strada/parc...eu stau super stresata si paralizez cand il vad cum o tuleste d elanga mine
zilnic cadea de cel putin 2 ori, insa se intinde pe burta, nu s-a lovit decatin genunchi, vad ca stie sa-si protejeze fata, capul
"gundingii" (genunchii) au "bube" (vanatai, zgaibe...), dar ii tratam zilnic cu "anica" (arnica) si se refac relativ repede
aproape toata saptamana nu am avut carucuior si de dus de duceam pana intr-un parculet...dar la intors il mai luam si in brate, ca nu-i placea directia...asha ca m-a deselat la propriu
in ultimele 3 zile ne-a aduc vara-mea caruciorul de acasa si am simtit si eu ca traiesc
ieseam cu el pe strada cum apucam, cum era imbracat prin curte...eu la fel...ca daca il apuca de mers pe "stada", deschidea usa si dus era...sa nu va mai spun ca pana la casa e o poteca ce urca si jumatatea inferioara nu are trepte...la coborat ma mai lasa sa-l mai tin, dar numai la partea cu trepte, cum ajungea insa mai jos, la pietris si iarba se zbatea sa-i au drumul "nu tineeee, Ava shinguuu! Ava maneee!"
la urcat la fel...urca singur, plus partea de trepte
daca-l tineam, ne stiau vecinii..si asha cred ca i-a creierit
colinda toate stradutele, toate dealurile, fugarea pisicile si intarata cainii...
a invatat sa injure...si intre timp s-a si dezvatat, dar vreo 3-4 zile ne-a "delectat"...
cred ca a injurat tac'su la volan maxim de 2 ori...si cand am ajuns acolo a luat avionul ala cu Winnie si-l izbea de dulap injurand cu nerv...apoi lua masinutele si da-i si spune-le...
ne bufnea rasul initial, insa ne-am hotarats a nu-l bagam in seama si sa ne vedem de ale noastre si s-a potolit, din fericire!
am citit ca si {b]Irina[/b] a injurat
, ce sa mai, noi de acum suntem ff precauti la ceea ce spunem, ca nu stii ce prinde din zbor si ne face de kko
a fost cateva zile cu noi si fosta diriga a noastra din liceu, ca e prietena cu soacra-mea
pe drum i-am spus pe cine gasim acolo..mamaie, tataie si o doamna...ce o fi fost in mintea lui, ce conexiuni s-au facut, ca a strigat-o numai "domnu' Goe" pe saraca femeie
mama mea ii mai zice lui R domnu' Goe...si daca-l intrebi cum ii zice mamu' el spune domnu' Goe si de aici...doamna-domnul...a iesit ca diriga e domnu' Goe...
cand a plecat i-a facut cu mana si i-a spus "pa, domnu Goe, tenu gaga!!" (sa ia trenul din gara si sa plece)...
in rest, sanatosi, voiosi voinici si cu muulta pofta de joaca![]()
claudinna spune:
vad ca mai avem bobocei bolnaviori...frate, sa vina vara aia mai repede, ca m-am saturat de ploi, vant...frig...la munte zilnic ploua de rupea...
Nerantula, nikolici, felicitari pt confirmare!!!
clau_geo, ma bucur mult ca scrii din nou!! n-am citit chiar tot, insa am vazut ca ai suferit din cauza spitalului...si eu am stat 3 sapt dupa nastere, cam din acelasi motiv....si nimnei nu spunea nimic
claudinna spune:
am vazut tricicleta lui Andrei! super, sa o stapaneasca sanatos!!
a noastra s-a stricat la manerul acela de directie, dar nici ca mai cumpar alta...o va folosi cand va invata sa pedaleze
si am mai vazut doi beietei cuminti la Constanta (banuiesc), cum papa ei frumos! super masuta lui Edwin
a propos de masute, am vazut una din aia cu bancute prinse de ea, de plastic, interesanta si mi s-a parut f ieftina...nu mai stiu exact cat, dar pana in 100 ron, la Praktiker
eu, v-am mai zis, i-am luat lui R masuta de la Dedeman, albastra si in fiecare colt are cate un paharel, care e si detasabil si in care se pot pune culorile. a costat 30 ron...i-am mai luat si un scaunel de plastic si gata
o sa fac poze sa vedeti
ClaudiaH, suuper ideea cu OZN-ul!! am mesterit si noi sapt trecuta un zmeu pictat manual![]()
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza |
felicitari pt tatal tau ca se simte mai bine si pt voi ca nu mai sunteti muciosi. Imi pare rau insa pt dintisor, dar lasa ca e de lapte si il va schimba repede
si aveti grija de ceialati dintisori
300 spune:
Claudia imi dau seama ca R va creiereste dar you made my day, am ras cum n-am mai facut-o demult de ce povestesti tu despre Razvan. Mi-ar placea mult sa va cunosc, cand mai veniti prin bucuresti, daca aveti timp sa ne spuneti si noua (eu n-am rude la Caracal din pacate ca va faceam o vizita :)) numai sa-l aud si eu pe Ava shinguuuu).
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Mimihoo |
eu recomand Prospan sirop de tuse si pt tine si pt pisicuta

clau_geo spune:
citat din mesajul lui luminita2008![]() am avut un we f agitat, si vad ca se prelungeste si azi, astept musafiri intr-o ora. suntem iar muciosi, fara febra sau alte simptome, sper sa ramanem macar asa, sa nu se agraveze. eu sunt tot in piuneze cu gatul, dupa 4 zile, si tot fac febra, asa incat cred ca ma paste un antibiotic . |
imi pare rau pt tine, nu stiu ce sa iti recomand ca sa iti treaca, in afara de Prospan pt tuse si niste nurofen forte pt raceala nu prea am folosit mare lucru. Pt pici incearca oftametazone ca pt noi e bun, poate e bun si pt voi.
si multumesc pt gradi. Am gasit cateva si vom merge sa le vizitam.
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui piolica Salut, ne-am intors si noi ieri seara de la ai mei, maine plecam din nou si ne mai intoarcem pe vineri la Bucuresti. Daca vreti sa ne vedem, eu as mai putea numai simbata sau in seara asta Elsa a fost destul de nasol, a avut o laringo-traheita nasoala, cu febra 39.8 de mi-au iesit ochii din cap cind am vazut cit indica termometrul. Noroc ca fusesem cu ea la doctor inainte de a merge la ai mei. Am fost la medlife la unirea, la dr Nicoleta Chirita. O mai stie cineva? Ne-a dat o gramada de medicamente, de nu mai stiam ce / cum sa-i administrez! Acum e bine, nu mai are muci, decit fff putin si tuseste fff rar. Nu a mai facut febra, asa ca sint fericita. Avem si noroc ca a venit soarele, cred ca daca plecam azi, o data cu sotul meu, chiar ma impuscam. Am avut numai ploi saptamina trecuta, iar azi a iesit soarele. |
imi pare rau sa aud de atatia bebei raciti, off ce rau imi pare. a fost si Irina racita ca Elsa insa stiu ca ni s-a recoamnadat Ketof, Ibuprofen si Humex. Iar daca nu scadea febra am luat Ospexin. A si Sinupret plus aerosli cu dexamed sau drenalina si ser fiziologic. Va tin pumnii sa treaca repede

clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Xor Clau - vai prin cate a trebuit sa treci datorita lipsei de profesionalism a unor oameni....imi pare rau de patanie, merita anti reclama si cred ca in locul tau, eu faceam mai multa panarama Multa sanatate! |
mersi mult pt urare, sper sa nu mai trec niciodata prin ce am trecut si nici altcineva sa nu mai pateasca ca mine