Bobocei de sept-oct 2008 (287)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Mai fetelor, cand va aud ca vorbiti de alaptat, ma apuca o nostalgie de-mi vine s-o pun pe fi-mea la san desi ea nu mai stie ce-i aia (am intarcat-o de mai bine de un an). E fain ca mai aveti disponibilitatea de a-i alapta.

si eu am aceleasi sentimente ca tine, eu nu am mai alptat-o de pe la 2luni si jumatate, dar asta din cauza operatiilor suferite si a faptului ca a trebuit sa i se dea cu biberonul cat am fost eu internata, iar mai apoi nu a mai vrut sa suga de la mine. Se obisnuise cu biberonul si nu a mai fost chip sa o aduc inapoi la san. am plans mult si m-am consumat dar asta este. Uite ca s-a facut mare si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Nerantula - va fi bine...schimbarile din ultima perioada (dus-adus de la bunica, intarcarea, agitatia ta cu privire la Cezara) au dus la aceasta stare in care e Gruia, dar usor si cu calm din partea ta, va trece. Eu sunt de parere sa nu renunti la intarcare o data ce ai inceput totusi de ceva vreme si avand in primul rand in vedere ca si Cezara trebuie sa se bucure macar tot atata timp de alintul la tzitzica...
Acum si raceala care il sacaie il face sa fie si mai nervos.....mamico si putere!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Clau - vai prin cate a trebuit sa treci datorita lipsei de profesionalism a unor oameni....imi pare rau de patanie, merita anti reclama si cred ca in locul tau, eu faceam mai multa panarama
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

Nerantula, ce rau imi pare ca se simte G. rau. Si eu ma tot uitam dupa voi in parculet...

Sanatate multa!

Multumim!
A iesit acum cu mama, ca in casa numai calare pe mine sta, nu pot sta jos nici un minut intreg ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

ne-am intalnit seara in parc :)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

buna seara azi am stat mai mult pe afara ...foarte cald si cica de maine se anunta calduri..nu gluma...mie una imi place caldu

nerantula ma bucur ca ti-a venit puiu acasa...dar imi pare rau ca asa urat a-ti inceput ...sanatate multa

babytza oooffff...mai, dar cred ca se intampla ceva paranormale pe acolo pe la voi....zic si eu, ca prea se strica toate....ma bucur ca tatal tau se simte mai bine......apropo mami al tau ce mai face???
Al meu tati, se simte muuuult mai bine,acum, ca sa i-au implantat acele stent-uri...doamne ajuta...te pup

pio imi pare rau ca ave-ti asa o vacanta...sper sa nu se termine asa ..sanatate multa si distractie placuta

mimiho vi des in IOR??....eu aproape ca am inceput sa imi petrec viata acolo ...acum ca a venit vara

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

vin doar daca stiu ca mai sunteti, altfel am aproape Titanii si in el ne facem veacul :)
zi-mi cum va identific si ma uit dupa voi cand ajung :)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nerantula legat de colostru: nu produci o cantitate fixa; probabil stii deja ca apare candva intre lunile 4 si 8-9.

Dupa nastere se alapteaza copilul mai mic prima data deci nu stiu, tot citind despre asta am concluzionat ca e de-ajuns pt 2 - chiar cand unul e mai mare.

Colostrul este laxativ si schimba consistenta scaunului - iata un indicator bun.

Scriu de pe tel. Desigur inteleg ca decizia ta e luata si cred ca pentru tine asa e cel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

voiam sa scriu ca sigur e cel mai bun lucru pentru voi. Sper doar sa va acomodati repede. Si Anda a urlat recent noaptea din cauza mucilor, stiu cum e si nici sanul nu face minuni dar pana la urma s-a linistit cu desene si stat pe birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui 300

Nerantula legat de colostru: nu produci o cantitate fixa; probabil stii deja ca apare candva intre lunile 4 si 8-9.

Dupa nastere se alapteaza copilul mai mic prima data deci nu stiu, tot citind despre asta am concluzionat ca e de-ajuns pt 2 - chiar cand unul e mai mare.

Colostrul este laxativ si schimba consistenta scaunului - iata un indicator bun.

Scriu de pe tel. Desigur inteleg ca decizia ta e luata si cred ca pentru tine asa e cel

Ramo, daca as avea niste info relevante, nu ma cramponez de o decizie, daca scopul se poate atinge si altfel. Intarcatul nu este un scop in sine, este un mijloc spre altceva. Momentan colostrul este un subiect important, daca as sti sigur (la fel cum stiu ca se pot alapta 2 copii tandem) ca Cezara va primi suficient din acesta, ar fi super ..

Ma duc la eco morfo la Medicover ...

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata!!

hai sa dau eu o dar si un ca vad ca a venit claudinna din vacanta cam obosita...

claudinna bine ati revenit!

nerantula iti tinem pumnii!!!!

Sanatate multa puiutlor muciosi si tusaciosi!!!

Noi suntem iar mai bine, o zi calda una rece..... iar are muci putintei... sper de data asta sa scapam definitiv!!!

Sa avem o zi minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza tutror!!!!
vai ce dor mi-a fost de voi nu am mai intrat de multisor

noi suntem aproximativ bine exceptand faptul ca este un neastamparat si in fiecare saptamana isi face cel putin un cucui sau isi juleste nasul, genunchii, fruntea...offff...in rest toate bune ....vorbeste din ce in ce mai bine, repeta tot ce aude, e un istet si un rasfatat
in schimb mucii astia ma dispera deja: cred ca sunt 3 saptamani de cand 3 zile cu muci si 1 maxim 2 fara muci si tot asaaaaaa...nu stiu pana cand si ce sa-i mai fac....ca ne-am saturat de aspirat si ser fiziologic in nas....so any ideas?

am citit un pic din urma

nerantula felicitari pentru rezultatul bun si pentru fetita din burtica: Cezara Elena este un nume fffff frumos si multa sanatate lui Gruia
babytza multa sanatate tatalui tau si un lui David
nikolici felicitari pentru printzesa nr 2
joy abia stpet sa spui ce ascunzi in burtica..pupici multi Sofiei
laura ma bucur ca e mai bine Alexia
clau_geo, magda welcome back!!!!
CD tu ce ascunzi in burtica
mimi ce poze frumoase aveti!!!
claudiaH ma bucur ca a trecut cu bine Stefan peste operatie
ange, anca, ada, claudinna, 300

si nu mai stiu.....revin dupa ce mai citesc

Mergi la inceput