Bobocei de sept-oct 2008 (287)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Nerantula, ce rau imi pare ca se simte G. rau. Si eu ma tot uitam dupa voi in parculet... Sanatate multa! |
Multumim!

A iesit acum cu mama, ca in casa numai calare pe mine sta, nu pot sta jos nici un minut intreg ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
baby_boy spune:

Acum am intrat si noi in casa.
Nerantula multumesc mult pentru raspunsuri
Eu cred ca pana la urma trecem printr-un puseu de crestere..ca prea mananca mult..si suge mult si noaptea. Trecem noi si peste asta..
Multa sanatate lui Gruia!!
Piolica imi pare rau ca Elsa a fost bolnavioara! Multa sanatate in continuare si sper sa aveti un sejur placut in Romania cat mai stati
Babytza dar voi chiar numai ghinioane ati avut in ultima perioada ...sper sa scapati de ele repede. Multa sanatate tatalui tau
kllemi spune:
buna seara azi am stat mai mult pe afara
...foarte cald si cica de maine se anunta calduri..nu gluma...mie una imi place caldu ![]()
nerantula ma bucur ca ti-a venit puiu acasa...dar imi pare rau ca asa urat a-ti inceput
...sanatate multa

babytza oooffff...mai, dar cred ca se intampla ceva paranormale pe acolo pe la voi....zic si eu, ca prea se strica toate....ma bucur ca tatal tau se simte mai bine......apropo mami al tau ce mai face???
Al meu tati, se simte muuuult mai bine,acum, ca sa i-au implantat acele stent-uri...doamne ajuta...te pup 
pio imi pare rau ca ave-ti asa o vacanta...sper sa nu se termine asa
..sanatate multa si distractie placuta 
mimiho vi des in IOR??....eu aproape ca am inceput sa imi petrec viata acolo
...acum ca a venit vara ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nerantula spune:
Intarcarea asta nu ne prieste
.. Am incercat sa-l adorm leganat, cu povestit, cu dat in balansoar, a incercat tati, timp de mai bine de o ora a plans in continuu
, nici cand era foarte mic nu a plans atat de mult, mi se frangea inima de mila ..
In general plange foarte mult de cand s-a intors, cel putin cat e cu mine mai mult plange decat nu, simt ca ma lasa puterile ..
neghinita
elly_16 spune:
Seara buna,
Si noi am stat azi mai mult afara, tot in parcul IOR... mi-era dor de astfel de zile
Multa sanatate boboceilor bolnaviori - Elsa si Gruia!
Nerantula sper sa treceti cu bine peste aceasta etapa... tare nasol ca intarcarea s-a suprapus cu acest episod de raceala... cred ca ti se rupe inima cand il vezi asa si stii ce anume il linisteste... si Bianca e la fel la raceala, tzitzi o linisteste si ii tine de foame. Multa putere si sa treceti cu bine si repede peste toate! 
Lumi sa nu cumva sa fie o laringita, sau poate chiar amigdalita... iti doresc multa-multa sanatate 
Babytza ma bucur ca tatal tau e mai bine, multa sanatate, la fel si mamei tale... si sper sa se duca ghinioanele astea 
Mimihoo multa sanatate si tie si Sofiei... la noi da rezultate bune ceaiul de ceapa + sirop de muguri de brad, dupa vreo 2 zile de baut intensiv 
Nerantula spune:
Daca si maine seara e la fel, renunt la 'intarcare' ..
neghinita
300 spune:
Nerantula cred ca mai bine nu va chinuiti, e clar prost momentul. Sanatate multa!
Cris, pana la urma i-ai dat LP aseara?
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui 300 Nerantula cred ca mai bine nu va chinuiti, e clar prost momentul. Sanatate multa! Cris, pana la urma i-ai dat LP aseara? |
Ramo, el nu a cerut tzitzi aseara, desigur stie cum s-o faca, si m-am abtinut sa ii ofer, sa nu recreez obiceiul de a adormi la san (au fost, in ultimele zile, destule dati cand l-am adormit fara nici o pb pe picioare ..
Tot e bine ca nu s-a mai trezit peste noapte ..
Daca nu mi-ar fi intrat asta cu colostrul in cap, la care nu am nici o solutie, pe bune daca G nu ar fi invitat non-stop la san, numai sa-mi realizez visul de tandem ...
neghinita
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Clau_geo, bine ai revenit! Groaznic prin ce ai trecut cu stafilocolul! Din care spital l-ai luat? Bine ca ai scapat! Iti doresc multa rabdare cu Irina, e foarte important sa nu cream o spirala ascendenta adaugand nervii nostri la frustarile lor! ![]() |
Multumesc de primire
. Din CF2 am luat stafilococul. Spitalul cu probleme de care tot vorbesc la TV. si culmea am fost operata de una dintre dr. care sunt implicate acum in scandal(dr. Budu). Desi ea s-a purtat bine cu mine si in sarcina si la nastere, ma deranjeaza cumplit ca a fost mincinoasa si ca nu si-a facut datoria de medic si nu si-a respectat codul. M-a mintit ca nu de acolo am laut stafilococul desi eu i-am spus ca nu aveam de unde si ca trebuia sa utilizeze o trusa sterila. In salon cu mine a mai fost o tipa operata tot de cezariana de catre celalat medic implicat in scandal (Mihalache)si al carei bebelus a luat stafilococ auriu. asa ca mi-am propus sa le fac reclama negativa pe unde apuc. Merita sa fie date in judecata si sa plateasca pt magariile pe acre le fac. Daca nu aveau instrumente sterile si stiau ca exista in spital acel stafilococ, trebuiau sa le spuna pacienetelor (incusiv mie) sa isi cumpere truse de unica folosinta. Sunt sigura ca toate am fi facut acest lucru decat sa stim ca putem trage o groaza de probleme mai apoi.
???