America (202)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

salutare si bine v-am regasit. am fost in Ro vreo 20 si ceva de zile. m-a plouat bine, am si inghetat . acum inteles ca-i soare si bine de plaja. asta e.

am botezat mezina.

Robert a invatat , culmea culmilor, o groaza de romana in cele doar 3 saptamini de sedere.
noi acasa nu-i vorbim decit romana. macar s-o ointeleaga ca de vorbit sau scris in romana nu cred sa fie sanse. din cite vad la cei ce au copii de mult, mari pe aici, sau prin alte tari, altele decit ro/.

Ruxij, bafta in 26!!!
altceva, am retinut ceva dileme de josefine. nu te muta nicaieri pina nu vezi locul, pina nu simti pamintul ala cu piciorele, pina nu-i vezi indianului ochii :))

Miereamara, eu cred ca trebuie sa iei in calcul costul vietii. DC trece drept zona scumpa, desigur dc vrei sa stai undeva rezonabil. si mie mi-ar place coasta de est dar cred ca sar din lac in put ca pe unde-i civilizat si cum imi place mie e scump ca aiic ca valea siliconului. si ce facuram?
san diego cred ca ar fi o buna optiune ptr astm-ul lui aidan. nu-i chiar f scump si clima este buna buna.

btw: cum e baltimore ca oras? scumpete? infractionalitate, scoli, job-uri, etc? binenetles asa in general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Noi aici suntem in mediu asiatic: chinezii si indienii is de baza. Indienii pot fi al naibii de increzuti si dispusi sa stranga cu usa. Cei din caste gen preoti au un nasos ingrozitor de pe sus, dar comercialii is mult mai de treaba. Cauta si tu numele lui gigi cu gugal sa vezi ce e:) Si da sunt destul de intre ei.

Ruxij tinem pumnii sa iasa ca de meritat meriti.

Liris super .. sa-nteleg ca ati luat o gura de aer? Pune si tu o poza cu galuscuta si cu Robert ca am si uitat cum arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Liris, felicitari pentru botez!

AB-urel, felicitari pentru capitol ca nu apucai

Lia, o fi mai fitzos si mai elegant, da' daca vrei sa-i gasesti nod in papura tot in flyover land, departe de tot si toate, clima naspa, si, conform unor surse mai mult sau mai putin biased, mentalitatea mai limitata decat pe coaste. (a nu se intelege ca vreau sa fac o critica a orasului, cred ca are multe plusuri si nu m-ar deranja sa traiesc acolo, doar nu intelegeam de ce-i place consortului acolo si aici nu - de fapt daca ma gandesc mai bine cred ca stiu si asta: el cand merge acolo se hang-out-eaza in Evanston cu unii de la Northwestern care-s mai rasariti decat astia de la UH ).

Josefine, m-am mai gandit si cred ca eu asa m-as gandi:
1. daca sotul planuieste sa caute job in urmatorii 2-3 ani, as alege Baltimore;
2. daca 1 = nu, atunci as alege Iowa, cu conditia sa fie macar un major employer in oras care sa atraga lume din afara (din alte parti ale SUA si din alte tari) - fie universitate, fie altceva. La Ruxij in cucuruz, si la Hilde in cucuruz, si prin alte cucuruzuri, e mishto si pentru ca sunt orase universitare, ceea ce creeaza o cu totul alta atmosfera decat un Small Town, USA unde toti locuitorii sunt acolo de cinci generatii si sunt foarte prietenosi daca esti membru al bisericii lor;
3. cred ca are dreptate si Liris si normal ar fi ca employerii sa nu-ti forteze mana sa iei o decizie pana nu te-ai intalnit personal cu toate persoanele importante si cu care o sa lucrezi direct din companie si pana nu v-au oferit si tie si sotului posibilitatea sa vizitati, sa va uitati dupa locuinte etc.

Miere, toate trei optiunile suna bine, si as alege dupa sanatatea lui Aidan si dupa ce zice Ramona (mai ales raport salarii-cost al vietii). Daca e importanta clima pt. voi, atunci categoric San Diego; la DC nu e chiar asa misto clima, vara e o caldura din aia umeda nu foarte placuta (si din San Diego nu esti asa departe de munti unde poti merge iarna la zapada, ski etc.).

ps am intalnit si oameni care erau f. nefericiti in San Diego ca nu era suficient de cosmopolit si prea surfer-culture; am intalnit de asemenea si oameni, europeni, care au trait in diverse zone din SUA printre care si cele doua coaste, dar cel mai mult le-a placut in Iowa, unde era liniste si pace si the open sky.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Ab-urita, felicitari ptr capitol. vai... tocmai pe tine sa uit sa te felicit! inteleg ca esti co-autor? si mai ai ceva de lucru ptr carte? spor mult si inumerabile succesuri!

o sa pun si-o poza, sa rasuflu un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Welcome back Liris, povesteste ceva impresii.

AB, m-am senilizat si nu te-am felicitat pentru capitol. Deci unde gasim cartea? Pe urma sa vad cine mi-o traduce din limbaj matematic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

miere, eu n-as alege seattle ca ploua si-i innorat apoi, pt astmul lui Aidan cred ca mai bun e San Diego, insa si eu is indragostita de DC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Numai eu nu vazui DC-ul?:)) Al meu zice ca e o campie presarata cu mausolee care-i frumoasa numa cand infloresc ciresii. E precum catarul daca-i zic sa mergem.

Multam mult fetelor:). S-o gatat. Cica apare la toamna. Ramona iti dau link-ul pe PM nu de alta dar cred ca eram singura romanca :)))

Liris e co-autor e mult spus. Numa un capitol, nici macar area editor.:)) Mai muncesc eu mult pana la co-autor de-a binelea:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Josephine, as alege Baltimore. Indienii sunt nesuferiti, agresivi si increzuti, asta-i parerea mea despre cei pe care i-am avut clienti dar nu-ti fa probleme ca nu te-ai descurca. Ia in calcul posibilitatile e avansare sau renegociere a venitului plus oportunitati mai multe pe coasta de est.
Nu cred ca m-as duce in Iowa nici daca as sti ca e un job garantat pana la pensie. Cat ofera in plus (in procente) jobul din Iowa?

Miere, as alege San Diego; Seattle imi place dar ploaia il exclude din lista mea de preferinte. DC nu mi-a mers la suflet incepand cu aeroportul... poate pt ca eu nu am vazut orasul cu copacii infloriti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Miere si eu as alege San Diego, in primul rand pt Aidan, daca ii face bine aerul cald si umed acolo m-as duce.

Adriana 26+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana San diego nu are clima umeda, e mai uscat ca Florida.

M-am uitat la joburi, DC e raiul pt domeniul meu, restul slabut.
Pt barbate-miu probabil Seattle. Oricum mai avem ceva de stat aici, minimum 6-9 luni, timp destul sa luam o decizie.

Josephine ce ai hotarat? a fost noaptea sfetnic bun?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput