America (202)
Raspunsuri - Pagina 16
josefine spune:
Philip, Uta_ciun, multumesc foarte mult de pareri!
Ne este extrem de greu sa luam o decizie
AB_AC, ce se zice de indieni?:) Eu stiu ca sunt cam paraciosi si sunt in clubul lor..
www.razvanphotography.com
buflea spune:
Si eu Baltimore ... numai si numai pentru ca daca se intampla ceva cu jobul (nu te adaptezi, seful e Ratzoi, nu te plac ei, compania restructireaza), ce sanse ai sa iti gasesti alt job acolo in fundul curcii ? O iei iar de la capat cu mutatul ? plus ca daca nu ai copiii o sa putrezesti acolo in Iowa, nu e nimic de facut ... Apoi ce va face sotul ? Ce sanse sunt sa isi gaseasca si el un job ? Nici sa fotografiezi cred ca nu ai ce ...
Ah ! si la indieni s-ar putea sa fie rau - dar macar ai mai multe optiuni.
lai spune:
Josefine, multa bafta in luarea deciziei! Eu cred ca uneori e evident care e decizia mai buna, dar in cazuri in care e greu de ales, ca in cazul de fata, cel mai probabil you can't go terribly wrong either way.
Lia LOL Nu stiu daca toti barbatii sunt asa, dar al meu si al tau vaz ca-s de groaza la treaba asta Al meu de fapt e tare pretentios, el ar fi mega-fericit doar in L.A. si POATE intr-un New York sau Boston. A, si Chicago, zice el, desi eu nu prea inteleg de ce, pentru ca dupa mine Chicago si Houston intra in aceeasi categorie de orase (cu diferente, evident, dar nu in punctele esentiale). Dar daca scormonesti un pic mai adanc ajungi tot la vorba ta - lui in L.A. i-a placut asa de mult pt. ca i-a mers bine la job; plus a fost o perioada faina din viata lui, fara prea multe responsabilitati, si avea acolo un grup de prieteni pe care i-a cunoscut el si cu care s-a simtit foarte comfortable.
Lai
ruxij spune:
Josefine, tnx, da' de ce is asa tare, ca come up for tenure? Pai e obligatoriu, asa e jobu, dupa 5 ani come up for tenure volens nolens si ei iti zic da (si atunci pastrezi jobul) sau nu (si atunci zbori). Oricum, merci:)
Lai, pai deh, LA e greu de batut. Houston e de mana a 2a fata de LA. Chicago nu e ca Houston, e mai de fitze Chicago, mai elegant, e f. diferit. Si e mai scump of course.
E un bun punct de vedere asta cu dc. iti pierzi jobul la Iowa, va tb probabil sa te muti, deci ia si asta in consideratie. Eu prefer porumburile f. tare, citeste locuri ieftine si comode de circulat, dar fiecare e diferit si are situatie diferita acasa. Pentru unii e mai important sa "ai ce face" in afara casei, mie mi se rupe, am destule de facut si nu ma intere prea multe altele in afara, is blazata. Bine, ma si fatzai peste tot o gramada, deci nu-mi mai trebuie extra. Mi se pare f. incomod sa traiesc undeva unde sa fac naveta 1h one way din cauza de trafic, asta e f. greu pt mine, dar pt. cineva single, poate e OK. Vezi si tu ce iti convine mai mult.
miereamara spune:
Vin si eu cu o dilema, daca tot vorbiti de mutat.
Ce ati alege intre San Diego, Seattle si Washington DC.
La mine ar fi pe primul loc DC-ul, dar nu am vazut Seattle-ul, de abia in august am vrea sa mergem.
San Diego mi-a placut dar vreau 4 anotimpuri. Pe lista lui barbate-miu DC-ul e pe locul trei.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Ramona J spune:
Eu n-am fost decit la DC si l-as pune primul pe lista. Seattle e cu prea multa ploaie si e intr-un colt indepartat.
San Diego e perfect pentru mine ca si clima, dar stai cu pericolul cutremurelor deasupra capului si e si scump. Nu ca DC n-ar fi si el!
ruxij spune:
Definitely Sun Diego! Pt. mine. Cum ziceam, fiecare suntem diferiti. Scumpe's toate, macar sa nu iti inghete posteriorul. Singurul loc unde eu as fi de acord sa dau multi bani pt. a trai ar fi California. Restul, neah, poa' sa aiba toate muzeele si simfoniile din lume, nu merita.
Ramona J spune:
Daca stau sa ma gindesc astea-s locatii bune. Hotarirea as lua-o in functie de salarii/expenses/scoli in cazul vostru.
miereamara spune:
Mi-e frica de Seattle si DC din cauza astmului lui A. Cand am fost la DC, doua zile de ploaie si frig au fost de ajuns sa il faca sa tuseasca urat de tot. Din punctul asta de vedere San Diego ar fi perfect. Astea trei locatii le avem in vedere pt mutat.
Mie mi-ar placea Dc-ul, ador cele 4 anotimpuri, vreau zapada, vreau pomi infloriti si frunze cazute toamna.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
josefine spune:
Da, sunt locatii bune.
Daca totul e la fel, as lua in considerare DC area, ca e mai aproape de Europa.
www.razvanphotography.com