--> --> -->

America (202)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Miere, dar voiam sa te intreb, de unde a aparut ideea cu mutatul, ca tu doar ce gasisi jobul asta?

In California clima e uscata, asta e si avantajul, ca oricat de cald e, dc. e uscat, nu traspiri si nu lesini ca in alte parti. Iar seara se lasa mereu racoare. Mai ca imi faceti pofta sa ma mut si io

ABAC, felicitari pt capitol Sper sa te ajute in cariera, ajuta?

Liris, welcome back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

A da? :) ma gandeam ca e umed de la ocean ca si in Houston unde transpiri numai stand pe loc :)

DC e foarte fain dar e extrem de scump, chiar am avut o prietena la noi din Maryland si spunea ca a avut colega de camera cat a lucrat in DC ca sa salveze bani desi castiga f bine ca si contractor. Dar categoric depinde si cum e lifestyle-ul dar parca nu as vrea sa aleg intre o casa/apartament fain (fara co-locatar) si lifestyle fain.

Pana la urma e bine sa te duci unde e jobul bun si plateste bine, indiferent de locatie...noi ramanem aici in Germania desi imi doresc din tot sufletul sa ne intoarcem in State dar sota-miu a primit oferta de GS13 dupa ce iasa din Navy si nu putem refuza, oricat de mult imi doresc sa ma intorc.

Adriana 26+ Isabelle Marie si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Si eu am mers des, cel putin o data sau de doua ori pe an in DC si nu am fost chiar pe spate. Dar inteleg ca e altfel dc. te imersezi in "lifestyle", ca asa dc. te duci sa vizitezi Houston tragi concluzia ca e naspa, iar eu zic ca nu e. Tb sa simti atmosfera locului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ruxi jobul meu actual e doar pt a plati billurile, nu e ceea ce vreau sa fac, nu prea are tangenta cu studiile, am fost nevoita sa il accept din cauze financiare si pt a nu a avea un gol in resume.

De mutat intotdeauna ne-am gandit sa ne mutam, aici stam pt ca sotul e conditionat cu gc-ul, a aplicat prin firma la care lucreaza si acum e in etapa de ajustare de statut, cum se vede cu el in mana, mai stam 2-3 luni si plecam.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Oh, wow, deci nu va place Florida, cum devine posibil, mutarea imediata? Eu in Florida nu am fost niciodata, nu poci sa crez. Toata lumea se duce in Florida, numai eu n-am ajuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Irina vino la noi in NY:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu vrea soata:)) Cica nu ii place NY desi nu a fost niciodata. Dar poate cine stie, asa spunea si de DC si acum e 80% convins:))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

miere, mult succes in alegerea viitoarei zone.
nu am fost nici in seattle, nici in san diego, dar toata lumea lauda san diego. cred ca e frumos.

eu cred ca m-am hotarat. mai trag putin de timp pana luni, ca sa imi dea si astia din baltimore oferta scrisa, ca nu am inca.
in principiu, cred ca vom merge la baltimore. ne-am mai gandit si la ce ati scris, dar si pentru sot sunt mai multe avantaje (ca sa ii raspund si lai)- indiferent ca vrea sa isi caute un job sau sa mearga inainte cu fotografia, sau ambele.
nu sunt incantata de firma din baltimore, pentru ca nu cred ca ne-am putea adapta la o zona prea linistita.in columbus am suferit f. mult in primul an, dar ne-am obisnuit (in mare parte, ca ne-am facut prieteni si iesim in fiecare weekend pe undeva).
da, beneficiile per total sunt mai bune in iowa, dar am mai negociat si cu astia din baltimore si o sa fie acelasi salariu (vacanta mai putina, 2 saptamani plus 6 zile de personal days). dar, asta e pana la urma, nu trebuie sa ma pensionez de la compania respectiva. zic de vacanta, ca astia aveau 5 saptamani :-)

si mai zisese cineva daca (bat in lemn), raman fara slujba in iowa, ce fac acolo.. 'om vedea, sper sa fie bine.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Veniti intai in vizita:)

Ruxij ajuta la cariera cum nu. Ca sa devii full prof cer astia sa redactezi una bucata monografie pe sobect. Cine naiba sa ma invite pe mine sa scriu io monografie daca nu scrii ceva capitole inainte.

Mey eu iau doi pisici pentru cupii. Ioi ce o protestat consortul. Am trantit cateva usi amandoi. Intr-un final cand mi-era ca ma pune pe pres i-am mutat biroul sa nu intre matzele peste el. Am pus si usa la holul spre camere. Au ramas in living, dining, hol si bucatarie si pe afara. E suficient? Sau sa mai lupt. In camere nu le vreau nici eu ca Marc cum prinde un fir de ceva cum maraie.

Mergi la inceput

Succese in continuare Andreea! Si cu pisicii si cu monografia:). Si cum ii zice la monografie pe englezeste? Adica tb sa scrii o carte?

Josephine, felicitari ca te-ai hotarat si succes in Baltimore! Sper sa va mearga bine acolo!

Mergi la inceput