Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

din cate am inteles acum maternitatea din ploiesti este ok..au renovat o..a nascut o cunostinta de a mea sapt trecuta...eu oricum voi naste la Medlife, dar am ales si in ploiesti datorita faptului ca daca doamne fereste se intampla ceva probleme cu sarcina tot la stat ajungi..Asa am patit eu anul trecut cand am pierdut sarcina la 21 de saptamani..Aveam medic tot la medlife, dar m-au trimis la stat ca ei au zis ca nu se ocupa de asa ceva...si am ajuns la un medic care nu l stiam...
Sper ca de aceasta data sa nu fie cazul...
Pupiciii

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna seara, dragele mele!
Doura, multumesc pentru carucior, nu mai pot de drag cand vad baietelul meu acolo...
Va multumesc din suflet pentru felicitari, intr-adevar la noi e fericire mare zilele astea. Azi au venit socrii de la Pitesti si s-au cunoscut cu ai mei, toata lumea e bucuroasa pentru noi si ne sunt alaturi. Parca e un vis tot ce se intampla in viata mea...
Joi seara spre vineri, l-am simtit pe bebe! L-am luat pe iubi de la gara si in drum spre Tg Jiu, am inceput sa simt mici intepaturi. Cand am pus mana pe burtica, parca era o ciocanitoare care musca din pom, ritm din ala rapid si simteam cum imi rezoneaza in palma bataile lui, probabil piciorusele. Cel mai frumos, ca eram cu tati si am simtit amandoi. Dar numai cand am pus mana am simtit, asa, simteam doar niste intepaturi, in nici un caz bataile picioruselor lui. Sunt fericita pentru multe si asta numai datorita lui Dumnezeu. Rugaciunile si credinta, in cazul nostru, au fost miracolul pentru salvarea relatiei noastre si pentru formarea familiei noastre. Azi ne-am plimbat fericiti prin oras, fara masina, cu noua mea rochita de gravi si mi-am etalat burtica cu cea mai mare mandrie pe care am simtit-o vreodata.
Plus ca in fiecare seara, primim pupic de la tati...si eu, si bebe. Il iubesc, ma iubeste si amandoi ne iubim copilul...abia il asteptam in viata noastra. Trecutul e trecut. Ingropat si uitat.
Nu pot comenta nimic acum, legat de biberoane si sterilizatoare, poate data viitoare. Bine ca am prins weekendul si nu sunteti f active sambata si duminica. Saptamana viitoare intram noi in ritm.
Va doresc la toate o seara frumoasa si abia astept ziua de luni, cand ne reunim din nou!

Ana
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Ana,te felicit din suflet si sunt fericita pt tine.Amandoua vom avea baietei..mare fericire.II multumesc Lui Dumnezeu pt cum a aranjat lucrurile cu voi.Eram incredintata ca asa va fi.
Fetele,eu am o durere mare de abdomen ,in stanga ,unde e bebe.Durerea radiaza si spre spate si pe picior.Am sunat dr ,a zis ca daca nu sangerez e bine.De cateva zile stau in pat...parca azi sunt un pic mai binisor.
Tuturor fericitelor si binecuvantatelor mamici,toata dragostea si aprecierea mea si sa aveti in continuare o sarcina usoara,plina de vesti bune si de bucurii
Simona ,+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Joi seara spre vineri, l-am simtit pe bebe! L-am luat pe iubi de la gara si in drum spre Tg Jiu, am inceput sa simt mici intepaturi. Cand am pus mana pe burtica, parca era o ciocanitoare care musca din pom, ritm din ala rapid si simteam cum imi rezoneaza in palma bataile lui, probabil piciorusele. Cel mai frumos, ca eram cu tati si am simtit amandoi. Dar numai cand am pus mana am simtit, asa, simteam doar niste intepaturi, in nici un caz bataile picioruselor lui. Sunt fericita pentru multe si asta numai datorita lui Dumnezeu. Rugaciunile si credinta, in cazul nostru, au fost miracolul pentru salvarea relatiei noastre si pentru formarea familiei noastre. Azi ne-am plimbat fericiti prin oras, fara masina, cu noua mea rochita de gravi si mi-am etalat burtica cu cea mai mare mandrie pe care am simtit-o vreodata.
Ana
16+

Felicitari pt miscarile lui bebe! Va fi din ce in ce mai frumos de acum incolo Cum ai "calculat" prezicerea referitoare la sexul lui bebe? E complicat? Sunt si eu putin curioasa, recunosc.

Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna seara dragelor! Ana o foarte frumos ai povestit! Iti doresc tot binele din lume; fie sa va si casatoriti!

Eu azi mi-am luat prima pereche de blugi cu burta. Sunt foarte incantata. I-am luat asa larguti si imi vin bine. In sfarsit nu ma mai jeneaza. Nu am eu burta (sau nu o vad eu); dar sigur va fi; aveam niste blugi cu talie mai joasa si ma taiau exact pe la uter unde sunt puficii. Ceea ce nu era deloc frumos asa ca am rupt pisica in doo si am facut investitia.

Asa hainute frumoase am vazut..si ce bluzite, salopetele, sarafane! OF, bani sa fie ca ai ce lua.

A, si mi-am mai luat si un sutien..ca nu mai puteam purta decat bustiere. Asta imi vine bine, nu ma taie, nu are balene, e molicel.

Va pup dulce, ma grabesc sa ii fac snitele lu Pufi Pufescu, ca vine cu foamea in gat de la servici.

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana_o ne transmiti si noua fericirea ta
e asa frumos sa cititm ce simti tu acum si parca ne mai luminezi si noua ziua cu atata fericire

Eu tot stau cu mana pe burtica poate poate simt si eu pe BB
dar nimic pana acum ...
tot citesc de pe aici ca voi ati simtit deja puiutii vostrii si poate chiar la numar de saptamani mai mici si la prima sarcina si eu nimic

burta mi-a crescut bine, se vede si parca creste de la saptamana la saptamana mai mult dar tot astept sa-l simt si eu pe puiutul meu ...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Foarte putina activitate pe aici in w-e, stiu si eu cum e cand am sotul langa mine in w-e
Acum din pacate este w-e in care lucreaza asa ca incerc sa-mi umplu timpul cu diverse ...

Distractie placuta voua in acest w-e si pe cat posibil sa aveti parte si de odihna

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Sugubina, nasa noastra are gemenute si le alapteaza exclusiv.

Felicitari Ana pt baietel !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare! Fetelor iar m-a cuprins disperarea ca nu il simt pe bebe... mai am 8 zile pana la eco si cred ca am sanse sa ma catar pe pereti pana atunci

M-am si gandit sa intru singura initial, sa las copilul cu tatal afara, daca cumva e vreo problema sa nu afle asa.

Cred ca imi iau premiul pentru paranoia... Ma gandeam ca poate din cauza ca am burtoi. La Alex eram ultraplata in perioada asta si il vedeam cand se misca . Acum nu as avea cum sa vad bebele decat daca ar avea 2 kg.

Alexxia, avem tot atatea saptamani, parca si tu ai luat in greutate. Ma gandesc, nu o fi de la asta???

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput