Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna dimineata...
Nu sunt eu foarte activa pe forum...am bucataria in renovare si prin urmare toata casa este cu fundul in sus , asa ca nu prea imi vine sa stau la calculator , iar la servici nu am timp...
Dar azi , cu sotul la munca si ploaia asta neincetata m-a gandit sa va ofer o limonada ca facem 16 saptamani...
Mai mamici ...voi constientzati ca urmatorul bradut de Craciun il faceti cu bebe langa voi?Voi va uitati in dormitor , ca undeva intr-un colt o sa stea patutul lui bebe...?Voi va uitati pe sarmele de rufe , ca peste cateva luni vor fi pline de mini hainute?
Eu una nu ma gandesc in fiecare secunda la bebe (poate unde nici nu e burtica foarte mare), inca sar cate 3 trepte cand cobor scarile(si imi aduc aminte ca am decolare de placenta) , inca visez la o nunta din august unde o sa rup podelele dansand (cum nu stiu ca o sa am burtica mare)...
Dar seara cand ajung acasa si il simt pe puiul meu cum "toarce"(eu asa il simt de 1 saptamana....ca un "torcait de pisica:")ma umplu de iubire si de teama si de ganduri...
O sa fim mamici!Traim minunea suprema...si timpul trece atat de repede...parca ieri imi arata calculatorul de sarcina al DC , 4 saptamani si 3 zile...
Va pup , ma bucur ca exista odiseea si sunt convinsa ca o vom incheia cu nasteri frumoase si ursulteti minunati

Fericita 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Buna burticile mnele dragiiiiiii.Eu acum am reusit sa intru.Ana felicitariiiiiiiiiiiii.....
Eu diseara merg la o nunta asa ca am fost sa ma aranjez putin.
Fetelor din Ploiesti am curiozitatea sa va intreb la ce medic din ploiestin mergeti??? Pupiciiiiiiiii

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

si eu tot din ploiesti sunt...dar acum locuiesc in targoviste

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ratusca, nu merg la nimeni in Ploiesti, nici la prima sarcina nu am mers. Nu am vazut rostul. Sa nu imi spui ca ai medic si in Targoviste .

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

In niciun caz in targoviste!!!..Eu merg la dr topolog in ploiesti si la Dr Albu la Medlife..dar m-am decis sa nasc la medlife..Tu la ce medic esti??

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Buna burtici!

ana_o felicitari , ma bucur atat de mult pentru tine
cred ca sunteti amandoi in de bucurie
vad ca tie ti-a iesit propria prezicere sper din tot sufletul sa fie valabila si pentru mine

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna,
Ana, felicitari pentru albastru !
Alexa, uite despre subiect foarte detaliat: http://www.ewg.org/ Aici gasesti cam tot ce vrei. Eu am inceput sa aplic din metode, am renuntat la multe chimicale.
Eu aseara am ajuns la urgente pt niste probleme cu inima, partea buna a fost ca l-am vazut pe bb la eco, f activ. Prima data cand nu doarme. :)
Va doresc un wk placut, eu vreau doar sa ma odihnesc.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Sigur Olgutzica,iesim la o ingetata!Cea de la Mec e preferata mea!
Ne masuram burticile
Eu nu mai merg la nici un ginecolog in Ploiesti,la problemele pe care le am nu ma mai incumet!
Si eu fac maine 16 sapt si sunt foarte nerabdatoare sa o simt pe Soricica.Cumnata mea a facut ieri 37 de saptamani si deja toata familia(numeroasa )il astepta pe bebe.Ea mi-a zis ca la 16 sapt l-a simtit pe bebe si este prima sarcina.
Cred ca bebita mea e cam lenesa,i-am zis ca daca nu misca in urmatoarele zile ma supar foc pe ea

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ratusca, Topolog stiu ca e destul de in voga in ultima vreme. Habar nu am medici in Ploiesti, pe mine maternitatea m-a infiorat teribil, dar acum e posibil ca lucrurile sa se fi schimbat. O colega si sotia unui coleg au nascut in Targoviste in martie anul trecut, tot de spaima maternitatii noastre, si s-au intors multumite si linistite. Intereseaza-te cum sunt conditiile acum la noi, cum este personalul, asta daca stai in dubiu unde sa nasti...

Letzi, deal . Dar sa gasim o zi far' de ploaie si cu soare .

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetele din ploiesti cand va intalniti sa faceti neaparat poze

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput