Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Miruna, cred ca peste o saptamana o sa-l simti pe bebe. Cred ca acum e prea devreme.
Si eu sunt stresata ca daca stau culcata pe spate si ma apas un pic cu mana pe burta nu simt nici o umflatura, desi ar trebui ca uterul acum sa aiba marimea unui grapefruit.
Ma linistesc un pic spunandu-mi ca nu simt din cauza grasimii care exista din plin pe burtica.

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1386

Aici poti sa citesti cateva informatii despre primele miscari. Cica e normal si daca incepi sa le simti la 22 de saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Ana-felicitari pentru culoarea caruciorului dar si pentru ca l-ati simtit pe bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Miruna, cred ca peste o saptamana o sa-l simti pe bebe. Cred ca acum e prea devreme.
Si eu sunt stresata ca daca stau culcata pe spate si ma apas un pic cu mana pe burta nu simt nici o umflatura, desi ar trebui ca uterul acum sa aiba marimea unui grapefruit.
Ma linistesc un pic spunandu-mi ca nu simt din cauza grasimii care exista din plin pe burtica.

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1386

Aici poti sa citesti cateva informatii despre primele miscari. Cica e normal si daca incepi sa le simti la 22 de saptamani.

Raluca, multumesc Am vazut ca scrie ca daca avem mai multe kg atunci simtim mai greu. La Alex ziceam ca are burtica e casuta, una foarte mica, acum bebe 2 si-a facut palat. Au ditamai burta de sarcina, ma gandesc ca are o gramada de lichid si poate din cauza asta nu-l simt. De fapt, l-am mai simtit de cateva ori dar foarte rara si nu sunt singura ca erau miscari

O sa ajung cu nervii la pamant

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

mirunam poate ai dreptate, o fi din cauza ca am luat destul in greutate ...
tu stii oricum mai bine ca mine
eu nu stiu decat din descrierile voastre cum ar trebui sa se simta cand misca copilul dar nu sunt sigura pentru ca nu am de unde sa stiu
am cititi si eu despre miscarile fetale, ce pot sa zic, decat ca astept sa se intample minunea

16+

Mergi la inceput

in schimb am inceput sa am dureri de spate destul de dese si mai intense ca pana acum
stiti cumva daca exista vreun remediu pentru durerile de spate?
sau ceva exercitii ca sa le prevenim sau remedia ... intreb si eu
ca ma gandesc ca daca de pe acum ma doare asa dar cand o sa fiu in luna a 8-a sau a 9-a

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Sugubina, nasa noastra are gemenute si le alapteaza exclusiv.

Felicitari Ana pt baietel !

Raluca cu Ioanna , Georgios si 10+

Cat de frumos! Asa mi-as dori si eu. Sa dea Dumnezeu sa am lapteek.

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraman spune:

Bine v-am gasit pe toate.
Sunt si eu o burtica (nu pot sa spun altfel, pentru ca am chiar o burtica foarte mica si ma ingrijoreaza asta putin) care va naste in noiembrie.
As fi vrut sa impartasesc cu voi celelalte ce simtiti si cum va simtiti. Eu am acum 12 saptamani si starea de rau inca nu mi-a disparut, chiar in unele zile este mai puternica parca decat la inceput.
De vreo 2 zile experimentez si niste dureri de burta care nu ma lasa in pace deloc.

Voi ati trecut prin asa ceva la 12 saptamani? Pe 1 iunie sunt programata la prima eco si nu mai am rabdare sa imi spuna cineva ca totul este bine cu bebe.

Mergi la inceput

lauraman bine ai venit !!!!
Probabil ca esti la prima sarcina si de aceea nici burtica ta nu este prea vizibila si la 12 saptamani este normal.
Nu te ingrijora ca inca mai ai starile de rau, la multe dintre fetele de pe aici au durat pana in al 2-lea trimestru
Durerile de burtica sunt de la cresterea uterului, si eu le am si alte fete de pe aici.
Eu le am si acum si probabil ca or sa mai dureze ceva dar este de bine caci creste si puiutul nostru

16+

Mergi la inceput

lauraman incearca sa scrii 10 mesaje unul dupa altul ca sa treci de moderarea si sa-ti apara mesajele in timp real.

Daca vrei sa ne dai si datele tale ca sa te adaugam in lista de pe prima pagina.

Sarcina usoara, la termen si BB sanatos!!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello!

Fetelor, stiati ca e ziua aromanilor? Eu am descoperit in Herastrau, ocazie cu care am balotat 5 mici cu bere

laura, bine ai venit. Faptul ca ti-e rau, e un semn ca sarcina e ok. Senzatia se va mai estompa in timp, sau cel putin asa ar trebui. La mine la prima sarcina burtica a inceput sa se vada putin pe la 17 sapt.

miruna, te inteleg Totusi nu te gandi la prostii, ca-l sperii pe bebe; ia-ti familia cu tine la eco sa se bucure si ei de mica minune.apropo, cnd ai eco?

Eu joi m-am enervat f tare si vineri si sambata nu prea l-am mai simtit pe bebe. M-au trecut putin emotiile. Abia astazi l-am depistat culcusit in burtica. Tu stii cum e pozitionata placenta? Si asta influenteaza cat de repede il simti p bebe.

Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput