Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 12

crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Ukume, eu tot nu ma prind!Cu pozele... Crisis, mi-a placut mult linkul cu babystrology si mi-am facut si eu, doar ca la mine nu apare asa mare,cat pagina, ca la tine... ![]() ![]() Mami de baiat |
Gata

Uite aici, doar copiaza-l:
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Beatrice&year=2010&month=11&day=14&babycount=1
Cris mami de Teodora si

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

marizta spune:
fetelor are ceva dak beau ceai de lamaie(felii de lamaie fiarta)cu miere pt stranutul meu? 10 +
Doamne ai grija si de noi

JoAnn spune:
marizta , eu as zice sa nu fierbi lamaia, fiindca ramai doar cu gustul de lamaie, principiile active, mai ales vit.C se distrug.

marizta spune:
offfff dar ce sa iau k m-am saturat, de 2 sapt o tin tot asa 10 +
Doamne ai grija si de noi

ana_o spune:
buna dimineata, dragele mele!
Crisis, bine ai venit in odiseea noastra, iti dorim sarcina usoara si un bebe la fel de minunat ca Teodora!
Eu am ajuns duminica seara in Bucuresti, am adormit franta, in patul nostru de indragostiti, unde l-am conceput noi pe bebe... cred ca de aia am dormit asa bine, ne-am trezit dupa 11!
Ce bine ca e cald afara!!! M-am saturat de ploi, eu cu Allexxia am avut parte de vreme urata in weekend, ploi si frig. Ma gandeam ca am de recuperat mai multe pagini, dar norocul meu cu sarbatoarea de Rusalii, ca altfel stateam cateva ceasuri pana recuperam tot!
Eu cu Allexxia schimbam azi semntura, facem 17 saptamani. Dar vad ca nici ea n-a modificat. Chiar, Allexxia, ai adormit?
Miruna, cum a ramas cu intalnirea? 29 mai sau 5 iunie? SAu in fieare weekend, cine poate?
Ana16+

ukume24 spune:
Fetelor si eu ma trezesc la 6.30 in fiecare dimineata sa vin la servici. Pana pe la 12 ma tin bine dar de la 12 mi se face somn... 11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

mirunam spune:
Neata burtici matinale! Si eu ma trezesc zilnic la 6, dar constransa de imprejurari
Durerea de spate a mai trecut dar m-a luat iar cea d eovare. Am invatat lectia: 2 No-spa si trece.
Alexxia, Beatrice, ati incercat sa luati No-spa cand va doare spatele? Eu iau imediat cum ma doare ceva, sa fiu sigura ca nu e ceva rau
Cris, nu imi spune de disperarea cu ecografiile. Si eu tot de la 12 saptamani nu am fost si mi se pare o eternitate. Mai am 6 zile...
Cand mai cumparati hainute cu burtica spuneti si voi de unde poate ne inspiram
Ce mai papati? Eu azi am in meniu crema de ciuperci si lasagna
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Lidia_P spune:
buna dimineata fetelor,
cum a fost week-end-ul prelungit pt voi?eu am fost la munte si din cauza asta nu am fost activa pe aici..
crisis81 bine ai venit in odiseea noastra
puteti sa imi mai spuneti si mie in ce perioada este baby expo si unde va avea loc?15+

ukume24 spune:
ooooo.... ce actvitate.... cata lume.... ce bine ca a inceput saptamana si ne apucam iar de forumit.
Am mult de lucur si nu am nici un chef... imi vine sa stau aici cu voi si sa povestim tot felul. Vad ca voi aveti tot felul de simptome... va dora spatele, va dor ovarele... eu nu am nik... nu ma doare nimic... oare e ok?? nici sanii nu ma mai dor desi parca au mai crescut dar in rest nimic. 11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

mirunam spune:
Ukume, nu numai ca e ok dar trebuie sa te bucuri din plin!!! Eu asa am fost la prima sarcina, acum ma asteptam sa fie la fel, cand colo, am trecut prin toate simptomele. Esti norocoasa!
Maritza, stoarce lamaia si pui sucul in ceai, de tei sau ce preferi tu. Exista si ceiauri specifice de raceala de la Fares, sunt foarte bune.
Fetelor ati auzit ceva despre Vele Claudiu? Mi-a schimbat programarea de luni de la eco, pentru vineri, la acest doctorm la o ora mai decenta. Cea de luni era la 20.30 . L-am googaluit dar nu am gasit nimic...
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +