Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

si la mine incepe sa se cunoasca burtica...doar sunt doi
numai ca eu m'am cam latit in solduri, nu vizibil, doar suficient cat sa ma chinui sa imbrac blugii normali, cu mare greutate
in rest greutate luata ciuciu... nu cred ca am pus un kg pe mine...si mananc...slava domnului....am 48 de kg.
o sa fiu un bat cu burta

restul fetelor inca dorm???

12+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

eee, esti fericita atunci
eu am decat unul in burtica dar am luat 7 kg deja
si nu eram eu nici slaba inainte de a ramane graviduta
acum asta e, sa fie BB sanatos

vei pune si tu dar probabil cum trebuie mai mult in trimestrul II
oricum eu admir gravidutele care isi pot pastra silueta

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata fetelor,

JoANN, Alexia multi .
Si mie parca mi se vede burticadesi a venit mama mea la mine in weekend si a spus ca nu se vede mai deloc. dar eu o vad. Nu am inca cantar si trebuie neaparat sa imi cumpar sa pot si eu vedea daca m-am ingrasat si cat am pus.

Fetelor voi ati inceput sa va dati cu crema pe burtica?

11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

'neata ukume24
eu ma dau cu johnson's baby oil dar nu in fiecare zi, poate ar trebui sa fiu mai constiincioasa de acum incolo
fetele discutau si de anumite remedii naturale pentru vergituri, unt de cacao si nu mai stiu care mai era ....
eu nu am gasit insa
iar cremele pentru vergituri din farmacii nu mi-au inspirat incredere

17+

Mergi la inceput

buna ukume

eu nu am inceput inca sa ma dau cu crema, adica nu cu una speciala.
pana acu am folosit ulei de bebe ...
ziceam sotului ca o sa ne luam la bataie cu aia mici pt ulei...fiindca si sotul meu foloseste dupa barbierit

Forever,Michael

Mergi la inceput

JoAnn cum rezisti tu cu somnul daca te trezesti mereu la 6?
pe mine deja m-a luat somul

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

neata burtici, cum a fost weekend-ul prelungit?
eu am cam fost pe drumuri si nu l-am simtit ff bine....azi dam,schimbam semnatura, am mai crescut un pic
eu inca nu am trecut la haine de graviduta, mai astept un pic iar cu crema nu am inceput sa ma dau
of nu am chef nici de munca,sunt un pic racita stranut si ma mananca ochii dar sper sa imi revin

10 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

cu somnul stau bine
faza e ca de o bucata de vreme , seara pe la 8,30 cam...adorm.
apoi ma trezesc pe la 12 sau 1 noaptea, imi iau pastilele, merg la baie si iar somn, asa ca...

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Se vede ca s-a terminat mini-vacanta...au devenit active mamicile de ursuleti.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza!
Eu sunt o puturoasa si imi place sa dorm mult dimineata dar de cand e bebe pe vezica mea risc sa ma trezesc uda daca intarzii prea mult in pat. Si am somnul foarte usor (ca sa o aud pe Teo din camera cealalta) si o data ce ma duc la baie nu mai pot sa adorm.
Fii-mea era o puturoasa ca mami si dormea de la 9 seara pana la 10 dimineata, dar mai nou se trezeste inaintea mea. Inca nu stiu exact la cat ca ea se trezeste si incepe sa vorbeasca singura in patut. Nu face galagie si daca nu o verifici nu-ti dai seama ca s-a trezit pana nu incepe sa cante de plictiseala.

In alta ordine de idei eu joi ma duc la eco si pana atunci am inima in gat ca nu stiu ce face bebe. De simtit nu l-am simtit sau chiar daca simt ceva nu stiu sigur daca este bebe. Burta nu am desi am plecat de la 68 kg si acum am 76. Ma fac rotunda eu. N-am mai fost la eco de la 12 saptamani si sunt paranoia rau de tot. Maine fac 17 saptamani.

Mi-a zis cineva de ticker.... tre sa ma intorc sa vad cine ca am o memorie de gugustuc in perioada asta.

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput