Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 13

sashenka_h spune:
hello,
nu am mai scris , dar va citesc zilnic..
crisis felicitari ptr burtica si ptr asa un copil superb cum este Teodora.
am si eu o intrebare la voi....va mai este rau???? fetelor eu chiar nu imi revin...nu stiu ce m-as fii facut daca mergeam la servici eu nu ma pot ridica din pat decat atat cat ma duc la baie ca sa
si de 3-4 ori pe zi. simt ca numai rezist, de mancat nu pot sa bag nimic in gura, am slabit ceva ingrozitor adik cand am ramas aveam 94 kg iar acum am 86 cu tot cu sarcina iar burtica este destul de mare. nu-i rau ca am slabit un pic dar chiar nu vreau sa il afecteze pe bebe, asa probleme nu am avut la celelalte 2 sarcini
.
ce ma fac??
Mami Andreea 14sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)

sunset_zuzi spune:
neata burtici am cam tras chiulul dar am citit tot din uram si sunt la zi cu stirile
Azi dam de baut ca facem 14 saptamani si oficial intram in luna a 4 a de sarcina ...Doamne ajuta pe mai departe
Saptamana asta vine rezultatul de la bitest si abia stept sa merg la eco
sa-l ved pe bebe
....eu nu simt nici o miscare, nu vad nici un guguloi cand stau pe spare ...nimic....doar ca a crescut putin burtica ...atat
Miruna legat de paranoia ne luam de manuta...si eu sunt campioana
Doamne ai grija si de noi 14+

mirunam spune:
Sashenka, totusi din ceea ce mananci ramane ceva in stomac sau fugi la baie? Daca nu ramane nimic nu cred ca e bine si ma intreb cum te mai tii pe picioare. In cazul asta ar trebui sa vorbesti cu dr... Oricum stai linistita de bebe, el ia cat poate de la tine. Nu ai intrebat dr?
Sunset, nu imi spune. Nici eu nu simt absolut nimic, nici copilul, nici uterul... Tu nu schimbi semnatura???
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Joy21 spune:
'Neata!
Sashenka, ce zici tu acolo pe mine ma duce cu gandul la "sarcina toxica". Nu stiu prea multe desprea simptome decat ca ii este f rau gravidutei, si starea de rau se mentine de-a lungul sarcinii. Eu zic sa vb cu dr. tau, sa-i spui cat ai slabit si cum decurge o zi de-a ta, sa gasiti ceva solutii impreuna. Tb sa te ajute cumva, macar iti va da niste vitaminesa te mai intremezi Multa putere iti doresc.
Eu am scapat de cateva saptamani de greturi, am ramas doar cu o mica sensibilitate dar e insesizabila aproape. De exemplu nu suport ceapa verde in stare cruda, eu care imi puneam mereu in salata. Ma consolez ca Sofia mananca cu mare pofta.
Victoria, mami de Anna Sofia,
14+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George

alinushca spune:
sashenka, imi pare rau sa aud ca inca iti e asa de rau. esti tu mai "norocoasa"... asta e, probabil nu mai dureaza mult. Cat despre faptul ca ai slabit 8 kilograme este foarte foarte bine. Sa nu iti faci griji ca nu primeste bebe ce ii trebuie. Ei "stiu" mereu sa isi asigure toate resursele necesare. In plus sunt inca asa de mititei ca au nevoie de foarte putin in realitate. Mai incolo, cand sigur iti va reveni si pofta de mancare, or sa aiba nevoie cu adevarat de mai multi nutrienti. Iar pentru tine va fi mai usor pentru ca ai slabit astea 8 kg. Insarcinata la 100 de kg trebuie sa fie foarte foarte greu (ma refer pe ultima suta de metri), si probabil sti deja asta. Si eu am acum 80 de kg. Si as mai slabi o leaca daca as putea tocmai ca urmeaza vara.
sunset, bafta la eco! nu-i nimic daca nu il simti pe bebe. ei nu sunt chiar asa activi toata ziulica in perioada asta si cand se misca se prea poate ca tu esti ocupata cu altceva si nu iti dai seama. miscarea e atat de fina incat chiar trebuie sa se nimereasca sa fii atenta la ce se intampla acolo ca sa te prinzi ca a fost bebe.
miruna, sa stii ca si eu fiind la a doua sarcina am observat ca uterul a inceput sa se simta mai tarziu decat la prima. nu am o explicatie de ce. acum deja incep sa nu ma mai simt bine pe burta in schimb... si eu numai pe burta dorm bine
.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 15+

MSymo spune:
Buna dimineata si de la noi!
Aduc vesti bune de la eco de sambata, fetita e fetita....., e vioaie foc si sanatoasa; ne revedem cu dl. dr. la sf lunii, la eco morfologica. Sunt ffff fericita,90% fetita se va numi - Diana.
Sugubina, n-am uitat de tine si de datele in care vroiai eco. Pt data de 07 iunie abia sapt viitoare aflu un raspuns sigur, dar....parerea mea este sa mergi maine - miercuri sau vineri in jurul orei 20 la cabinet la Euroclinic - Floreasca si roaga-l pe dr. sa te primeasca la sf programului, nu se poate sa nu te ajute, sa te lase la usa ...
Ana, felicitari pt flacau si tati iubaret!
Va si sa aveti o zi buna!
Symo 17+

douradoudou spune:
hello...sashenka daca vomiti atat de mult s-ar putea chiar sa te deshidratezi ..cred ca nici corpul nu asimileaza cam nimic din ce mannaci..cel mai bine e sa mergi la medic..nu e f ok ca ai slabit mult..bb o saia de la tine si s-ar putea sa incepi csa ai proleme :gen lipsa de calciu si alte carente..cred ca a zis bine joy ca suna a sarcina toxica..si eu la fel nu mi-am vazut b de la 12 sapt..ma duc vineri la echo ..counting the moments..poate o sa si stiu daca e fata sau baiat..si mie a inceput sami se vada burta putin dar in greutate nu am luat ..nu mai stiu ce vroiam sa mai spun..daca imi aduc aminte revin
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si

sashenka_h spune:
pai daca nu mananc mai nimic nici nu asimilez nimic, atunci cand ma duc la baie dau afara doar lichid galben (daca nu am nimic in stomac)
doctorul meu s-a socat cand m-a vazut joi la eco si a fost ff mirat cand i-am spus ca inca imi este ff rau dar nu mi-a spus sa fac nimic altceva, sa iau meroclopramid dar nu am luat ptr ca zici ca sunt drogata de la el.
inca o intrebare...voi v-ati gandit sa nasteti la privat???
Mami Andreea 14sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)

sugubina spune:
JoAnn io mai sunt cu gemeni! Am dpn pe 5 dec..dar nu stiu daca ramane iti dai seama.
Tie cum de ti-au mutat-o?
sugubina +11