Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
JoAnn spune:
buna dimineata
ce mai fac viitoarele mamici de ursuleti??
allexxia asa te trezesti de obicei sau azi e intamplare???
eu tot timpul ma trezesc la 6 sau 6,30 si nu trebuie sa plec nicaieri
fetelor am uitat sa va zic ca DPN a ursuletilor mei a luat'o razna...nu mai e 3 dec, acu e 23 noiembrie ...si nici asta probabil nu o sa ramana asa
aaaaa...am vazut ca mai este o viitoare mamica de gemeni aici
nu imi amintesc cine
offf...tre sa caut in urma ...
revin...
o zi buna va doresc
allexxia_m spune:
beatrice75 poti sa vezi pozele cu Teo la semnatura lui crisis81 unde scrie "Cris mami de Teodora si cu " si care este urmat de semnul care este si link catre pozele ei
16+
allexxia_m spune:
JoAnn 'neata
la mine este intamplare recunosc, ma mai trezeam asa devreme ca la ora 7 pleaca sotul la servici cand este tura I dar de cele mai multe ori ma mai culc dupa aceea.
Acum insa m-am trezit pe la 6 ca a trebuit sa ma duc la baie si nu am mai putut dormi, asa ca bantui acum pe forum
Modific eu acum data ursuletiolor tai
sugubina este si ea mamica de gemeni
16+
allexxia_m spune:
JoAnn eu vad ca este bine DPN:
JoAnn DN 04.01.1982,UM 28.02.2010,DPN 03.12.2010
nu astea sunt datele tele?
aaa, sau ti-a zis doctorul ca o sa nasti pe 23 noimb?
cred ca inca nu procesez cum trebuie ...
16+
allexxia_m spune:
oricum multe dintre noi nu o sa nastem fix la data ai calculata dupa UM ca si mie mi-a zis doctora mea ca o sa nasc undeva la final de octombrie.
Dar oricum nu are nimeni de unde sa stie cand va vrea BB sa ma vada
16+
JoAnn spune:
allexxia da datele sunt bune...numai ca data s'a schimbat la ultimul ecograf pe care l'am facut acu o saptamana...si de asta am zis ca a luat-o razna
allexxia_m spune:
tu o sa nasti normal sau ti s-a recomandat cezariana? ca parca asa stiu eu ca la gemeni se recomanda cezariana
16+
JoAnn spune:
aaa...da, sugubina e mamica de gemeni
allexxia ai dreptate , multe nu o sa nastem la data estimata.
eu oricum nu...pt. ca tre sa fac cezariana si ma programeaza mai devreme...
sau ...mai e o varianta, care sper sa nu se intample.
in alta ordine de idei duminica mi'am cumparat prima piesa vestimentara de graviduta...si anume o pereche de blugi, pt. ca ceilalti ma deranjau...
allexxia_m spune:
Ma gandeam eu ca trebuie sa nasti prin cezariana, va fi bine si vei vedea puiutii tai atunci cand trebuie
eeee, frumos ca treci la hainute de gravida
eu sunt de mult la blugi de gravida am totusi 17 saptamani
si chiar se vede burtica
acum trebuie sa-mi mai cumpar si niste bluzite mai lungi ca noua pereche de pantaloni care am luat-o are burta mai jos si se vede daca nu este bluza destul de lunga
16+