Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
ukume24 spune:
Buna burtici,
Am intrat si eu numai putin sa va salut caci am devenit dependenta de voi!!!
Beatrice ma bucur ca ai ajuns in natura si ca te-ai simtiot bine.
Doura te invidiez, stii asta, nu? Munte.... mare....mancare buna.... bravo tie!
Miruna, Alexia imi pare rau de durerile de spate..... Eu inca nu le am dar sunt sigura ca vor veni curand avand in vedere ca toata ziua stau la servici pe scaun.
Cris... impresionanta povestea ta.....imi pare rau ca ai trecut prin atatea dar se pare ca Dumnezeu v-a rasplatit pentru rabdarea voastra si mai ales pentru gestul imens de frumos de a adopta un copil. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa ii aduci lui Teodora un fratior sanatos.
Va puup pe toate
11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
crisis81 spune:
Va multumesc pentru primirea minunata, calduroasa si mai ales pentru aprecierile cu privire la Teo. Intr-adevar este o minune de copil, nu stie decat sa rada (mai nou si sa danseze) si n-am avut intr-un an si ceva decat o singura raceala si doua nopti nedormite.
Bine... sa pun la socoteala primele nopti cu ea acasa? Cand ma trezeam noaptea doar ca sa vad ca este acolo, ca nu am avut iar doar un vis frumos? Doar incercam sa fiu mama din 2005. Este intr-adevar un vis frumos si va doresc tuturor copilasi la fel de cuminti, sanatosi si papaciosi ca Teo. Credeti-ma ca va apucati imediat de urmatorul ca nici nu stiti ca aveti copil in casa.
Colici? N-am stiut ce-s aia. Dintii? Putina maraiala si tot ce prindea baga in gurita. Papica? Leguma preferata este carnea dar in general nu prea refuza nimic. Am fost cu ea la doctor (paranoia) ca e prea cuminte de radea doctora de mine. Ma gandeam ca poate are ceva de nu plange si ea nu urla asa cum stiam eu ca fac bebeii mici.
Sper sa nu-mi scot parleala cu bebele care vine
Scuze ca m-am lungit ca o placinta... sper sa nu va plictisesc cu povestiri despre Teo, dar este intr-adevar lumina ochilor mei, marea mea dragoste si sper sa il pot iubi pe bebe ce vine macar un sfert din cat o iubesc pe ea.
Va pe toate!
Bebele meu virtual AICI
Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
ukume24 spune:
fetele unde ati vazut pozele cu teodora ca eu nu vad nimic :(
11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
beatrice75 spune:
Crisis, bine ai venit!!!
Mirunasi eu am dureri de spate!Mai ales dimineatza!Iar daca dorm pe spate, intr-adevar am senzatie de sufocare si de lesin!
15+
Mami de baiat
Daniella_26 spune:
Buna fetele!
Am vazut ca nu am chiar toate datele in lista asta minunata...imi e mai mare dragul sa vad atatea viitoare mamici!
Astea sunt : DN 24.02.1984,UM 08.03.2010,DPN 20.12.2010
Va pup!
11+
beatrice75 spune:
Ukume, eu tot nu ma prind!Cu pozele...
Crisis, mi-a placut mult linkul cu babystrology si mi-am facut si eu, doar ca la mine nu apare asa mare,cat pagina, ca la tine...
15+
Mami de baiat
allexxia_m spune:
crisis81 sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri toata viata de ea asa cum o faci acum !
Asa frumos povestesti si asa poze minunate ai incat mai vrem sa ne spui si fi sigura ca nu ai cum sa ne plictisesti cu asa povesti frumoase
Sa dea Domnul sa avem si noi copii asa cuminti si frumosi ca Teo a ta
Il vei iubi si pe BB mic tot asa de mult caci si el tot al tau este
16+