Aspirante optimiste > 20 ani (505)
Raspunsuri - Pagina 7
madutza_bra spune:
didi, unde ai fugit?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
didi32 spune:
N-am fugit, sunt aici. Pai am intrat asa numa sa vad ce se mai intampla, ca nu prea mai deschid calc seara, mi-ajunge o zi intreaga la birou.
in devenire
mandreeac spune:
Buna seara dragele mele,
Stiu ca nu v-am mai scris de multa vreme, dar dupa 3 saptamani am si eu internet. Mi-au taiat niste binevoitori cablul si cum am fost ocupata cu starea civila si nunta nu am avut timp sa ii chem pe baieti. Am avut o nunta de vis, m-am simtit minunat si am sa va pun si poze, dar nu in seara aceasta ca sunt rupta de oboseala.
La nunta a plouat, nu mi-a convenit ca nu am mai facut poze la biserica si toate planurile ni s-au dat peste cap insa tinand cont ca e an de criza a fost chiar bogatie. Pe 30 mai plecam in luna de miere, in Antalia la Belek la hotel Adam si Eva. Se spune ca in acest hotel se procreeaza. Noi ne-am pus pe treaba, acum sa vedem. In afara de dureri de sani nu am niciun alt simptom cum ca mi-ar veni, dar mai astept, sa vedem ce o vrea Domnul.
Mi-a fost tare dor de voi toate, sper ca nu m-ati uitat, primul lucru pe care l-am facut , ca acum au terminat baietii treaba , a fost sa intru la voi.
Ceva mamici noi?
Bebelu ai simptome ciudate?
Va pup dulce dulce de tot dragele mele
Andreea M.
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Si-apoi dac-am intrat m-am bagat si-n seama in devenire |
Am de recuperat mult, dar te intreb ca m-am gandit la tine, ai inceput IA?
Andreea M.
didi32 spune:
Andreaaaaaaaaaaaaaaa, bine-ai revenit draga mea!
Casa de piatra si multa fericire din partea noastra!
Si scuze ca n-am mai venit la biserica, dar Bebelu a avut un inceput de raceala si era mai bine sa stea la caldurica!
multi din partea noastra si sa dea D-zeu sa se lase cu bebe
in devenire
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Andreaaaaaaaaaaaaaaa, bine-ai revenit draga mea! Casa de piatra si multa fericire din partea noastra! Si scuze ca n-am mai venit la biserica, dar Bebelu a avut un inceput de raceala si era mai bine sa stea la caldurica! multi din partea noastra si sa dea D-zeu sa se lase cu bebe in devenire |
Nu aveati cum sa iesiti pe ploaia aia. Ma bucur ca nu m-ati uitat. Abia astept sa va pun poze. Maine am sa fac acest lucru ca acum sunt foarte obosita de la 6 dimineata m-am trezit ca ne-am dus sa ne facem pasapoarte.
Andreea M.
didi32 spune:
N-am inceput, a fost un intreg balamuc aici, ca mie imi vine ceas si luna asta mi-a intarziat 5, da 5, zile. Bebelu mai ca ma bagase in lista la odisee si i-am dat teapa.
Bebelu multumesc pt icii cei multi si speciali, m-am luat cu vorba si-am uitat sa-ti multumesc!
in devenire
madutza_bra spune:
Mandeeac, casa de piatra! sa fiti fericiti si sa va iubiti mult! sa sti ca aici toate ne-am gandit la tine sambata
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
mandreeac spune:
Multumesc frumos pentru urari! Am fost si inca sunt extrem de fericita. Au fost doua zile din viata pe care le retraiesc si acum, ma refer la starea civila si la nunta!
Andreea M.