Aspirante optimiste > 20 ani (505)
Raspunsuri - Pagina 8
didi32 spune:
Lasa ca pui maine pozele, nu plecam nicaieri, asteptam aici cuminti
Vreau sa-mi fac programare la dr. Albu de la medlife si s-o iau de la capat cu el
in devenire
mandreeac spune:
Multumesc fetelor si eu m-am gandit la voi, dar daca au fost oamenii binevoitori si mi-au taiat cablul, e adevarat ca il aveam tras pe exterior, dar fix cand aveam nevoie, asta este, de acum voi fi prezenta.
Didi imi pare sincer rau, dar nu iti pierde speranta.
Andreea M.
didi32 spune:
Andreea asa o sa si ramana, cele mai frumoase zile din viata ta. Eu le-am facut in aceeasi zi, dar am fost atat de euforica incat multe chestii le-am vazut abia pe dvd. Si acum cred in continuare ca a fost cea mai frumoasa zi din viata mea si asa va ramane!
in devenire
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Lasa ca pui maine pozele, nu plecam nicaieri, asteptam aici cuminti Vreau sa-mi fac programare la dr. Albu de la medlife si s-o iau de la capat cu el in devenire |
Asa sa faci Didi ca am inteles ca e un medic foarte bun.
Eu va pup dulce pe toate si pe cele care dormiti si ne auzim maine.
Andreea M.
didi32 spune:
Ehe, acu' sunt bine, datorita fetelor de-aici si sotului meu care sa sustine si ma intelege perfect. Daca o sa ai rabdare sa citesti din urma, o sa vezi cat a trebuit Bebelu sa pazeasca butoiul ala sa nu cad in el.
Dar, avand in vedere ca suntem aspirante optimiste, asta e, ne ridicam si-o luam de la capat pana ne atingem scopul, nu?
in devenire
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didi32 Noapte buna Andreea si somn usor Mada, disparusi? in devenire |
nu, nu, aici sunt
Cand te duci la Dr Albu?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
didi32 spune:
Pai inca nu m-am programat, o sa sun saptamana viitoare sa vad. Auzi, sa stii ca mi s-a cam facut somn si m-as baga si eu in pat.
in devenire
didi32 spune:
Noapte buna Mada si somn usor! Ne-auzim noi si zilele astea, noi suntem pe-acasa nu plecam nicaieri.
in devenire
madutza_bra spune:
Somn usor didi
Se pare ca eu sting lumina in seara asta.
Noapte buna!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png