Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

mycya, si eu am verificat dupa dus, doar-doar curge ceva lichid din sani...si nimic. probabil mai e timp.

dar ce am observat: ca am o sensibilitate f crescuta la sani. mi s-a zis sa-i frec bine dupa dus cu un prosopel mai aspru, sa-i pregatesc pt senzatiile "tari" din timpul alaptatului. am facut de 2x procedura si in ambele dati am venit plangand in dormitr si durerile m-au lasat dupa 15-20 min. sotul meu a zis ca-s tembela, ca-mi fac singura rau, dar daca eu nu suport sa ma frec cu un proposel mai aspru, o sa suport sa ma traga matulica de titi???

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

nu am incercat sa ma frec cu prosopel asa,diseara cand fac dusuletz chiar am sa fac.sanii mei nu sunt asa sensibili,o mica sensibilitate simt dar nu ca la inceputul sarcinii.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

si la mine s-a redus mult sensibilitatea sanilor fata de primul trimestru...insa daca ii provoc e jale. ai grija cu prosopelul. prima oara incearca mai usor. eu oricum nu intentionez sa reiau procesul prea curand.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Carmen, pfiu, ca ne-ai dat emotii....

Crissteo, bine ai venit printre noi ca si membru activ. Scrie si UM, DPN eventual si data nasterii tale si a baietelului de 3 ani.

Carla, eu zic ca bblusii sunt bine. Gandeste-te la o punga cu apa si in punga un obiect. Oricat ai turti punga aia, obiectul sta bine-mersi. Asa si cu bbii, sunt protejati de lichidul amniotic.

ela_mm, fetele sunt mai silfidutze , nu-ti fa probleme. Pe mine mama m-a nascut la termen cu 2400 g. Pana la nastere mai sunt 7-9 sapt, bb ia in medie 200 g/sapt --> 2800-3200 g, ceea ce - zic eu - e bine.

michelle, nici nu te-ai vazut cu sacii in caruta si te gandesti la CIC 2???? Mai vb peste 6 luni. Gradinita mi-ar placea si mie dar... cate aprobari iti trebuie... Detalii suplimentare despre viitorul spital privat poti face rost?

mirela, oboseala, stare de somnolenta????

Mycya, stai linistita ca de obicei cele slabute au lapte garla. Doar nu vrei sa curga rauri de pe acuma, ai rabdare.

ela_mm, cu procedura de formare a sanilor mai ai un picut de rabdare, pana prin sapt 36 ca s-ar putea sa te trezesti cu contractii (de aia se recomanda ca imediat dupa nastere sa pui bb la san, de la supt uterul se contracta si se retrage pana redevine la forma de dinaintea per. de gravidenie).

Pt sani sunt protectii din silicon, le recomand. Eu nu le-am putut fixa ca nu aveam sfarcul format, Elise nu reusea sa traga prin ele, dar cumatra mea le-a folosit cu succes in perioada respectiva.

Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

crissy, probabil ca eu voi avea nevoie de protectiile pt sfarc. recomanzi vreun tip anume?

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Abia astept sa merg si eu la eco pe 2 sau 8 iunie sa vad ce face bebe strumf astazi a cam facut valuri in burtica

Carla-offf ce m-am speriat cand am citit mesajul tau...ce face burtica acum?

Carmen-totul ok?

Ela-pai vrei numai tu sa fii manechina?si fata te urmeaza sigur o sa fie bine..si va recupera..nu fi suparici

Michelle-si pe mine ma tenta f mult sa nasc la Arcadia...e chiar langa mine la doi pasi...dar daca nu e doctorita mea acolo degeaba ..daca s-ar fi deschis mai din timp..sa aflu si pareri..ar fi fost altceva..asa sa ma duc eu prima

Btz_ovi-ce sperietura ai tras...sa stii ca si eu am patit asa..aveam impresia ca mi se lasa de tot burta in jos si simteam presiune la oasele bazinului..dar nu aveam durere..asta s-a intamplat cand am stat cam mult in picioare...poate si la tine a fost la fel

Mycya-la mine se vede ceva alb-galbui...la prima sarcina a venit mai tarziu...oricum nu cred ca asta..are legatura daca ai lapte sau nu

Crissteo-bine ai venit in randul burticilor cu delfinasi

Bamboletta 26+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

bamboletta,crissy

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

duminica trebuia sa plecam la munte pt 1 sapt din cauza vremii am amanat si de abia asteptam sa evadam era si ziua sotului...vom merge in iunie ..dar eu vroiam acum nu ma mai joc asa

Bamboletta 26+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ela, am google-it si am gasit de la 4 lei si pana la 30 lei / buc. Acum depinde cat te tine buzunarul. Eu nu recomand nimic ca nu am folosit..., dar cumatra s-a descurcat f bine cu ceva nu f scump.

Cristina 26 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

bamboletta ce frumosmunteee.pacat de vreme intradevar era mai bine acum ca inca nu obosesti asa tare,mai tarziu poate iti va fi mai greu,dar tot o sa te odihnesti cu asa aer mai mare dragul.si eu vreau sa ma duc dar voi merge in apropiere,probabil bicaz ca sa nu mai fac multi km.

Bianca 28+ Andra Maria

Mergi la inceput