Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

la multi ani ilenelor!!!!!!!

cum sunteti? eu sunt super obisita, nici nu vad ce scriu....
mai stau putin si fug la nani

pupici

mirela, odihna cat mai multa sa se prinda bine matzisorii tai

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Of cand va aud cum ii simtit voi pe bb-ei si va lovesc.. si eu abia o simt pe bebelina. Mai mult ma gadila sau simt ca si cum as avea gaze..
Oare e normal sa se joace asa in liniste?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu

din ce am auzit eu da,si fii bucuroasa ca am auzit ca asa cum e in burtica e si dupadeci noi credca vom avea de tras cu bebeii nostri activi si asa energici.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Efort nu am facut,am mers pe jos un pic,insa are si el momente cand nu ii convine nimic si ma loveste.Greutatea burtii nu o simt,din contra,parca nici nu o am,doar cand ma foiesc in pat sau ma ridic o simt atat.Dar groaznica sperietura,rau de tot.

32+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 8 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Mirela cand citesc ca esti asa obosita numai la puiutzii tai ma gandesc ca pentru ei ai asa multa nevoie de odihna si din pacate nu se poate cu serviciul asta...sa dea Doamne Doamne totusi sa fie puternici si sa stea acolo 40 de sapt

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

mirela, oboseala e semn bun!!! asa ca fugi la nani.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

eu tocmai am papat o salata de cartofi, jumate de pepene galben si aproape juma de kg de apa si nu stiu cum sa ma asez ca mie teama sa nu ma rostogolesc la cat de rotunda sunt

Bianca 28+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Eu astept sa imi aduca sotul un castron plin de salata de fructeee

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

ei, dar 4 l de apa/zi, asa ca mine, mai bea cineva?

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

asa cum nici noi nu avem aceeasi inaltime si greutate, nici bb nostri nu au si probabil nici nu vor avea... pe printesita am nascut-o la termen cu 2960g, perfect sanatoasa, la o luna jumate avea 4350, la 2 luni jumate 5500, la 4 luni 7540.... dar eu am pus muuulteee kg pe mine (mult lichid, de fapt).

31+ AMR 8+ poze
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

gagici am o intrebarevoua va curge ceva colostru sau eu stiu macar vreoleaca de lichid galben cand apasati putin pe sfarcuri?cand pomenise Dragaica de asa ceva acu ceva timp,aveam si eu dar acum delocoare e prea devreme,oare are vreo legatura cu lapticul?am inceput sa fiu obsedata cu gandul ca nu voi aea destul laptic

Bianca 28+ Andra Maria

Mergi la inceput