Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 4
Mycya spune:
mov felicitari pentru bebelu grasunel
Ela daca bebeii nostri sunt mai micuti ii putem naste mai usor si cine stie poate stau chiar 40 de sapt fix in burtica si o sa aiba timp sa recupereze.dupa ce ii avem in brate ii vom ingrasa noi incet incet numai sa avem laptic
Bianca
28+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
ela_mm spune:
of, racusor, pap si stau la pat, dar sper sa fie cu folos.
ei uite si o veste buna: colul e de 4 cm si inchis. au functionat cele 6 saptamani de stat la pat (din care 3 cu gynipral si 3 cumintica, doar cu elevit).
si te pupam si eu si mata mica si-ti zicem la multi ani.
Ela
30+ cu 
michelle1981 spune:
Nu stiu, in principiu ma tenteaza, dar sa vedem si preturile, si ce dr. sunt..
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu 
paula_m spune:
Mov, felicitari pt vestile bune si pt bebe grasunel 
Btz ovi, cred ca te-ai speriat tare ieri, bine ca s-a linistit, dar nu te mai obosi asa tare...vezi ca el e seful si tb sa faci cum vrea el inca de acum![]()
Paula, 30+ cu
, Raul Codin
AMR 9 saptamani

btz_ovi spune:
Nu Michelle nu am sunat-o pe dr,oricum saptmana viitoare ma duc la echo.Eu ma bucur ca nu erau contractii,doar durerea de la loviturile lui.Sincer nu stiu ce face el acolo,insa cand imi da cate una in dreapta cum ma indoaie de durere.
32+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 8 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Mycya spune:
Btz_ovi credca de acum trebuie sa stai mai mult in casa ca burtica e grea,depui mult efort si probabil a fost destul de greu pentru organism sa faca fata la atata timp mers pe jos.bebe atarna greu
mai bine stai mai mult in pat.
ai grija de tine si de burticutza
si la mine da undeva in dreapta credca cu picioarele manutzele ceva de ma lasa fara aer,nu stiu unde ma loveste ca e chiar dureros
Bianca
28+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ela_mm of, racusor, pap si stau la pat, dar sper sa fie cu folos. ei uite si o veste buna: colul e de 4 cm si inchis. au functionat cele 6 saptamani de stat la pat (din care 3 cu gynipral si 3 cumintica, doar cu elevit). si te pupam si eu si mata mica si-ti zicem la multi ani. Ela 30+ cu ![]() |

o sa fie bine , o sa vezi 
azi vorbeam cu o fosta colega care e slabuta rau si fetita ei s-a nascut la 2.5 kg, aproape de termen...si e sanatoasa tun, dar tot slabuta..si are 4 anisori imediat...si mamica ei a papat mult si bine toata sarcina...dar asa le e firea lor, ce sa le faci...si cum si tu esti slabuta, asa o fi si matza ta

Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
mov felicitari pentru vestile bune....mai e putin 

Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
michelle1981 spune:
Of cand va aud cum ii simtit voi pe bb-ei si va lovesc.. si eu abia o simt pe bebelina. Mai mult ma gadila sau simt ca si cum as avea gaze..
Oare e normal sa se joace asa in liniste?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu 
mirela2 spune:
la multi ani ilenelor!!!!!!!
cum sunteti? eu sunt super obisita, nici nu vad ce scriu....
mai stau putin si fug la nani
pupici