Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Sa va zic eu ce am patit ieri: am zis ca nasc.M-am dus cu sotu la supermarket si cum de obicei faceam 10 min mers pe jos ieri am facut 30: simteam cum bebe apasa de parca vroia sa iasa si ma si lovea in dreapta de urlam de durere.Contractii nu,insa loviturile lui erau groaznic de dureroase.Cand am intrat in market m-au luat caldurile,nush cum am rezistat iar in drum spre casa in taxi ziceam ca acusi acusi ma duc la spital.Numai bine am ajuns acasa si s-a linistit,insa m-am speriat groaznic.

32+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 8 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mycya, gand la gand cu racusor si proteinele...

31+ AMR 8+ poze
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

michelle1981, am venit , i-am vazut fata, dar azi nu avea chef de noi, tot dadea cu piciorusul pe unde se plimba doctorul cu eco...:)
e un grasun de 2300 si a zis doctorul daca nu vine pana la 37 de saptamani la 38 o sa imi faca cezariana....deci se apropie momentul.
Ela stai linistita ca o sa recupereze bb-ul tau, al meu in ultimile 4 sapt a pus cel mai mult

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

mycya, de data trecuta cand am vazut ca suntem putin slabute am inceput sa plusam cu proteinele si in aceste ultime 3 sapt eu am pus 3 kg (deci interes exista ), dar uite, nu asimileaza ea. e fitzoasa rau. ii dau eu o mama de bataie peste cateva luni, de nu se vede! da, asa-i, nici eu nu cred.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

nici nu-mi vine sa va scriu acum, dupa ce fetele au urat numai de bine.
eu tocmai ma intorc de la doc. ma rugasem si eu la Dzeu sa aud ceva vesti bune, ca am fost cumintele, la pat, am luat vitamine, am papat proteine si am si castigat 3 kg in 3 saptamani.

pai eu ma ingras intr-o veselie sa-i fie maimuticii bine si sa se ingrase!!! la 28 de sapt avea 1050 g, maine face 31 sapt si ea are doar 1404 g. saptamana viitoare merg la spital ca cica imi da perfuzii cu 2 doze de arginina sorbitol, sa o ajutam nitel. apoi in 3 saptamani mai luam 2 doze. doar-doar crestem si noi!

sunt atat de suparata, ca abia ma abtin sa nu plang...dar mai speram in efectele acestor perfuzii.

Ela 30+ cu

ela nici eu nu cred ca e grav...baietelul meu la 29 saptamani avea 1260 grame, deci daca stai sa te gandesti cam ca fetita ta...si apoi a inceput sa creasca, adica la aproape 32 saptamani avea 1700 grame si la aproape 33 1900 grame...mereu a fost mai slabut, dar daca a luat in greutate in mod constant, nu s-a panicat doctorul..

asa ca te rog eu stai linistita, papa bine in continuare si stai linistita, ca sa se ingrasa si matuca ta

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mov, felicitari pentru vesti grozave!

Ela, uite compartaie: bebelu lui Mov la 32 de sapta are 2300 grame. Al meu la 32 de sapta are 1800 grame, dar nu imi fac griji deloc. E in grafic, eu am avut ovulatia mai tarziu... Asta este, important e ca e sanatos si ca nu stagneaza in crestere. Deci, nu te stresa!

Cristina 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

mycya, gand la gand cu racusor si proteinele...

31+ AMR 8+ poze
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

da da....pai de cand a spus racusor cu proteinele si eu am tinut cont sincer,inainte de a spune nu mancam deloc carne ca nu ma atragea dar am inceput sa mananc chiar daca nu vreau si incet incet o sa ma obisnuiesc sa mananc si mai mult ca oricum nu e suficient cata mananc nici acum.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

mov, felicitari pt grasunel. la cine mergi la doc?

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

mov felicitari pentru vestile bune!

crissteo, mai trebuie urmatoarele date: UM, DPN, data nasterii

Ariana nu ne-ai spus data nasterii. E secret?

btz cand mergi la dr? L-ai sunat sa ii spui ce ai patit?
Bine ca esti bine acum!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Michelle mersi de link.E o veste buna,asteptam sa se deschisa deoarece auzisem ceva ceva.Acum te orientezi spre el?Eu astept sa aflu niste preturi,insa mai mult ca sigur ca fi scump
Am scris un mesaj cu urarile de rigoare insa nu ma descurc inca cu tastatura mamei si s-a dus.ASa ca le urez la toate Elenile LA MULTI ANI,bebei sanatosi si nasteri usoare.

32+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 8 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput