Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crissy incercam sa inteleg cum is aleasi abia dupa ce am citit mai bine mi-am dat seama la ce ajuta.da probabil si mie mi-ar fi de ajutor,am sa caut sa imi cumpar pe aici.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

crissy, mercic de raspuns. mai e timp, poate aflu mai multe despre chestia cu protectia de silicon pt sani.

acum va pupic, cred ca trag pe dreapta. pardon, pe stanga. sunt obo tare. cred ca vestile de azi m-au terminat. noapte buna.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

acum va pupic, cred ca trag pe dreapta. pardon, pe stanga. sunt obo tare. cred ca vestile de azi m-au terminat. noapte buna.

Ela 30+ cu

nbuna somn usor si incearca sa nu te mai gandesti la vestile alea,ca sunt normale,fii optimista si ai sa vezi ca bebelina va fi f bine.

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ati auzit de/ folosit pompe pentru sani Medela? O fi buna?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

crissy, probabil ca eu voi avea nevoie de protectiile pt sfarc. recomanzi vreun tip anume?

Ela 30+ cu

Avent! Cred ca sunt singurii, sunt fff bune, nu se deformeaza la dezinfectat.
Bey Carla mi-ai dat emotii, ia si tu de acum pastilele in pat ca o doamna, nu mai umbla prin casa, iaca ce se poate intampla! Cu o inghititura de palinca sa vezi cum iti vine sa dansezi nu sa lesini!
Carmen ma bucur ca n-a fost nimic, mie de ex mi-au iesit 2 masele de minte sarcina asta!

Shery 31 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Protectii pt san am avut de la Nuk..dar imi erau cam mari(l-am trimis pe sot sa le ia) sa va uitati si la marime...sa nu fie prea mari sau mici..nu a supt printesica prea mult la san dar au fost bune cand aveam rana

Mycya-f frumos la Bicaz am mers in fiecare an...acum vroiam sa mergem la Vatra Dornei sau in Maramures sa nu fie departe

Ela-n buna

Eu astept sa vina sotul de la servici...i-am zis sa-mi aduca ceva bun parca as fi copil astept bombonele

Bamboletta 26+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor..apropo de sani..si ai mei sunt extra sensibili..
am tot incercat treaba cu prosopul pana intr-o seara cand m-am trezit cu pielicica de pe un mamelon luata.. toata noapte nu am putu dormi de durere..nu stiu zau ce m-oi face..

27+ cu o minune de
poze
http://www.animalut.net/user/enik83.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

ela_mm eu merg la Dr Bacila, tu la cine?
BB meu e mai mare cu o saptamana dar asta e si din cauza diabetului poe care il am.....
Apropo de protectie pt sfarcuri, azi mi-am cumparat de la Avenet cu 35 de Ron.

32+

Mergi la inceput

Bamboletta si eu as fi vrut in Maramures ori la Cheile Gradistei la Brasov,dar e destul de departe de Bacau si nu vreau sa mai bat atata drum cu masina dupa ce ca voi mai face si 1500km de aici pana acasa.mai mereu merg la Bicaz dar asa de o recreere mai merge inca o data.asa cum astepti tu sa vina sotul ast eu sa ajung acasa sa pap amandine

Bianca 28+ Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

ela_mm eu merg la Dr Bacila, tu la cine?
BB meu e mai mare cu o saptamana dar asta e si din cauza diabetului poe care il am.....
Apropo de protectie pt sfarcuri, azi mi-am cumparat de la Avenet cu 35 de Ron.

32+

sunt pe mai multe marimi??
pt ca si eu am primit unele..nu scrie nici o marime pe ele..dar de unde se termina sfarcul si pana la capatul siliconului este un loc marisor liber..

27+ cu o minune de
poze
http://www.animalut.net/user/enik83.html

Mergi la inceput