Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 21
CarmenAlbu spune:
Trimite sotul la magazinele de anticariat si ia ceva care sa poata fi utilizat pana la 5-6 ani! Daca iti place ideea si daca nu ai baghete pe pereti.. si tapetul in dungi late tip ralph L, restul mobilierului fff modern si minimalist sa nu stirbeasca frumusetea patutului care va fi centrul de atractie!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
racusor2010 spune:
uhh.....am vrut sa il mai sun o data sa vedem ce cumpara...dar era deja in masina, a cumparat deja
am niste emotii, daca nu a luat ceva frumos...
daca nu imi place sper sa pot suna sa schimb culoarea macar 

Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ela_mm spune:
racusor, a luat si patutul deja? eu chiar voiam sa-ti recomand sa te uiti pe myreclama ilegala - avertizare. eu de acolo am cumparat patut transformer, tarc (cu 2 nivele si masa de infasat), saltea de cocos, carucior 3 in 1 si un scaun de masa ce se transforma ulterior in scaun+masa. am prins reducere si le-am luat pe toate la 22 mil. si sunt super.
Ela
30+ cu 
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Trimite sotul la magazinele de anticariat si ia ceva care sa poata fi utilizat pana la 5-6 ani! Daca iti place ideea si daca nu ai baghete pe pereti.. si tapetul in dungi late tip ralph L, restul mobilierului fff modern si minimalist sa nu stirbeasca frumusetea patutului care va fi centrul de atractie! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
haha il si vad pe sotul lui racusor facand fete fete daca il trimite la anticariat....al meu cred ca ar face niste ochi cat cepele...

Larisa
30+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
CarmenAlbu spune:
Sau varianta vesela multicolora dar atunci nu pui multe pe pereti decat saculetii de necesar!
Larisa 5 de convietuire si 3 de acte, nicio cearta notabila , e devreme, dar stiu cum era si am acceptat si el la fel!
Va mai spun peste cativa ani
, oamenii se mai schimba!
Dar eu sunt o visatoare vesnica!![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
CarmenAlbu spune:
Si la anul vrem sa facem o ceremonie (planuita anul asta dar eu cu burtica ..), undeva pe malul mari cu prietenii cei mai apropiati, ca un fel de week end cu dedicatie pt nou pt juraminte
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Sau varianta vesela multicolora dar atunci nu pui multe pe pereti decat saculetii de necesar! Larisa 5 de convietuire si 3 de acte, nicio cearta notabila , e devreme, dar stiu cum era si am acceptat si el la fel! Va mai spun peste cativa ani Dar eu sunt o visatoare vesnica! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 29+ cu ![]() |
Multi inainte si frumosi...noi avem 8 de casatorie si tot 8 de cand ne-am cunoscut...si tot asa nici o cearta notabila. Al meu e de un calm....ca ma lasa sa urlu daca e cazul si nu zice nimic. Am un sot de milioane....noi si acum pe unde mergem ne tinem de mana ca in primul an si nu ne plictisim deloc desi stam 24 de ore din 24 impreuna ( acum e si colegul meu de birou).
Larisa
30+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
nu avea ivoire la patut...a zis ca se vad frumos impreuna...a luat ala paris nuc pana la urma...
pe net au multe, dar acolo cand te duci nu au decat putine variante...
dar eu cu cat ma uit mai mult pe net, cu atat nu imi place combinatia...eu la telefon i-am zis sa ia un patut sa se potriveasca frumos la culoare, mai ales ca acea comoda avea si un desen pe ea, cu un zmeu...
acum si aia de la magazin, daca i l-au bagat asa pe gat 

cred ca ii sun cand sunt singura acasa si ii rog sa le faca o poza impreuna sa imi trimita pe mess...si daca nu imi place poate ii rog sa imi recomande altceva, sa se potriveasca..
off, asa suparata sunt si nici nu pot sa fac scandal, ca zice ca eu l-am trimis 

Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ela_mm spune:
na, ca n-am putut sa-ti scriu site-ul. nu stiu cum s-o fac, ca eu nu stiu sa pun un link.
Ela
30+ cu 
anca_vlad spune:
ne pregatim de capitol nou!
Felicitari Carmen si va doresc multa multa fericire!
Nici eu nu am prob cu sotul pana nu isi vara soacra coada...e vrea sa comande si in casa noastra...dar e cam greu ca nu are cu cine!
Anca +28s
IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,