Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

aelita, sa-ti traiasca andres. sa creasca mare si voinic, ca de frumos eeeeeeeeeeee.

legat de greutatea bbelinei mele, sa stii ca am fost la 2 doctori. pe langa al meu, am fost la cel mai renumit ecografist din timisoara si tipul mi-a zis acelasi lucru acum 3 sapt: ca e la limita de jos cu kg, insa mai are timp sa-si revina...insa in 3 saptamani ea a pus 350 g, iar ambii ziceau ca macar 500 ar fi fost bine pt acest interval. eu ma duc si fac perfuziile ce mi le-a recomandat doc al meu. am exemplu si pe matusa, care a luat pastile si dupa cateva zile bb a recuperat. sper sa fie si la noi asa.
desi, acum sunt ca o baba. am mai citit o data hartiile ce mi le-a dat ieri si la IR sau RI (ca-i tot aia) am vazut 0,81, care am inteles ca-i mult si poate asta duce la retard in crestere...ca de azi dimineata tot despre asta citesc pe net.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

http://www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/252-patuturi-copii---pret-minim/2004-paturi-copii-lemn-modena.html

asta sper sa fie, ca asta mi-a placut

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

patutul asta are si crem...deci seamana bine cu comoda

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Nu de la nume.........nu vrea elena sa ii fie de bine!

Nu imi bat capul eu oricum tin mai mult la Maria pt ca asa a chemat-o pe bunica din partea mamei si cum mam a ramas orfana la 6 ani si tot ea e cea care e langa mine la tot pasul, stiu ca mama se bucura!

Ieri a fost constantin si elena...soacra a facut pneomonie, eu nora buna si proasta ii zic sotului ca dupa ce merg la control iau un buchet de flori si ma duc sa il duc sa ii zic "la multi ani-ea tine mult la ziua de nume!

La care sotul imi psune nu nu te du sa nu te expui sa mai racesti si tu ca nu mai avem nevoie de alte batai de cap!

O sun juma de zi sa ii spun la multi ani si nu raspunde... o sun pe cumnata-mea si o intreb cum se simte mamaie ca eu incerc sa o sun si nu raspunde-e cumva la tine se simte mai bine!

Sotul imi psune inainte sa mergem Duminica la ea sun-o pe dr si intreab-o daca e ok sa mergi sa nu patesti ceva!" Si ii spun cumnatei ca uite ce a spus frate-su, ea ce crede e ok sa vin e chiar asa de grav?

Acum va redau interpretarea"eu nu vreau sa merga ca doar nu e ciumata!" si sa nu mai mergem ca si asa ea moare si nu va mai fi nevoie sa mergem ce mai conteaza un an!

V-am plictisit asa-i, dar la urmatoarea afirmatie cum ca ea moare o sa intreb cand si-a programat ca sa stim sa ne pregatim!

Zici ca o face de ciuda ca ne pregatim de botez si numai este ea in mot in toate ...unicatul meu de soacra!

Acesta este doar un fragment din soacra mea cea drga, care nu se poate sa lipseasca din nici un concediu...in care merg copii...ma mir ca nu vrea acum in Turcia cu nepoata-mea!

Si daca incerci sa vb cu ea e ca un dialog al surzilor!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Draga mea, imi pare rau sa te dezamagesc dar scumpa ta soacra nu este unicat, seamana asa de bine cu a mea.
A mea cumnata sta in munchen si bine inteles ca de fiecare data cand vrem sa mergem in concediu (de obicei plecam cu masina intr-un tur de europa) trecem si pe la cumnata, drept pt care soacra mea tine neaparat sa mearga cu noi, ca ne naiba ea merge la fiisa, nu ca imi strica mie concediu. nu mai zic ca anul asta eram in germania de dragobete, bineinteles cu soacra din dotare dupa noi, dar m-am gandit ca poate in ziua aia sta si ea cu ginersu acasa si cu fiisa ca noi vroiam sa iesim la un restaurant ceva...... ti-ai gasit toata ziulica dupa fundul nostru...... am tras o cearta cu sotul pe tema asta.......
hai ca m-am intins, nici nu stiu daca am fost coerenta, oricum te inteleg foarte bine!!!

33+ Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt

Multumesc mult de intelegere, imi pare rau pt tine...dar sa sti caa daac facem concurs si imi amintesc tot iau premiul special!

dar poate i se implineste ultima dorinta cu care ameninta pe toata lumea...pe mama mea, pe nasa noastra....pe cine ii iese in cale!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Citat:

Nu de la nume.........nu vrea elena sa ii fie de bine!

Nu imi bat capul eu oricum tin mai mult la Maria pt ca asa a chemat-o pe bunica din partea mamei si cum mam a ramas orfana la 6 ani si tot ea e cea care e langa mine la tot pasul, stiu ca mama se bucura!

Ieri a fost constantin si elena...soacra a facut pneomonie, eu nora buna si proasta ii zic sotului ca dupa ce merg la control iau un buchet de flori si ma duc sa il duc sa ii zic "la multi ani-ea tine mult la ziua de nume!

La care sotul imi psune nu nu te du sa nu te expui sa mai racesti si tu ca nu mai avem nevoie de alte batai de cap!

O sun juma de zi sa ii spun la multi ani si nu raspunde... o sun pe cumnata-mea si o intreb cum se simte mamaie ca eu incerc sa o sun si nu raspunde-e cumva la tine se simte mai bine!

Sotul imi psune inainte sa mergem Duminica la ea sun-o pe dr si intreab-o daca e ok sa mergi sa nu patesti ceva!" Si ii spun cumnatei ca uite ce a spus frate-su, ea ce crede e ok sa vin e chiar asa de grav?

Acum va redau interpretarea"eu nu vreau sa merga ca doar nu e ciumata!" si sa nu mai mergem ca si asa ea moare si nu va mai fi nevoie sa mergem ce mai conteaza un an!

V-am plictisit asa-i, dar la urmatoarea afirmatie cum ca ea moare o sa intreb cand si-a programat ca sa stim sa ne pregatim!

Zici ca o face de ciuda ca ne pregatim de botez si numai este ea in mot in toate ...unicatul meu de soacra!

Acesta este doar un fragment din soacra mea cea drga, care nu se poate sa lipseasca din nici un concediu...in care merg copii...ma mir ca nu vrea acum in Turcia cu nepoata-mea!

Si daca incerci sa vb cu ea e ca un dialog al surzilor!

POZE VLADUT

Draga mea, imi pare rau sa te dezamagesc dar scumpa ta soacra nu este unicat, seamana asa de bine cu a mea.
A mea cumnata sta in munchen si bine inteles ca de fiecare data cand vrem sa mergem in concediu (de obicei plecam cu masina intr-un tur de europa) trecem si pe la cumnata, drept pt care soacra mea tine neaparat sa mearga cu noi, ca ne naiba ea merge la fiisa, nu ca imi strica mie concediu. nu mai zic ca anul asta eram in germania de dragobete, bineinteles cu soacra din dotare dupa noi, dar m-am gandit ca poate in ziua aia sta si ea cu ginersu acasa si cu fiisa ca noi vroiam sa iesim la un restaurant ceva...... ti-ai gasit toata ziulica dupa fundul nostru...... am tras o cearta cu sotul pe tema asta.......
hai ca m-am intins, nici nu stiu daca am fost coerenta, oricum te inteleg foarte bine!!!

33+ Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt

Multumesc mult de intelegere, imi pare rau pt tine...dar sa sti caa daac facem concurs si imi amintesc tot iau premiul special!

dar poate i se implineste ultima dorinta cu care ameninta pe toata lumea...pe mama mea, pe nasa noastra....pe cine ii iese in cale!

POZE VLADUT

am mai auzit cazuri din astea in care un doi ameninta ca moare. is patologice...si culmea...soacrele astea mor ultimele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eu l-as lua doar daca si cremul de la patut e identic cu cremul de la comoda, altfel te va deranja pe tine nu pe bebe, si mai ales ca acum gandesti ca nu e potrivit!
Pe de alta parte l-as lua separat diferit si restul mobilei din aceeasi familie si l-as pune in mijloc aproape de fereastra decorat cu baldachin la culoarea mobilei si atunci nota discordanta ar avea stil!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Carmen, ai descris cum nu se putea mai bine... pana la urma totul a plecat din dragostea a 2 oameni, care trebuie sa se bucure de urmatoarea etapa a vietii lor, tot impreuna, eu inca sper pana la adanci batraneti

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Cand spun diferit ma refer la complet diferit ca si stil culoare design, poate cele metalice venetiene, inchis complet la culoare,

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

racusor, vezi ca e o tanti acolo on-line intreab-o daca cremurile is identice...
hihi Carmen, la asta ma gandeam si eu sa fie cremurile identice..dupa atatea discutii cu designera la sfarsit mi-a zis ca ma descurc super si pot sa activez in domeniu...hihi am furat meserie mey..m-a innebunit cu tonalitatile
Carmen, cati ani de casatorie aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ce harnicutze sunteti burtici
Racusor mie imi place mult culoarea aia ivory,dar patutz nu gasesti la fel culoarea?
Mauriceeu cred ca tre sa treci peste,trebuie sa il ierti ca mai mult is hormoneii astia care se joaca cu nervii lor,si eu fac asa zilnic,dar l-am avertizat de dinainte si ii spun mai mereu ca eu nu vreaudar in momentul ala daca eu caut cearta el sa taca,ca el e de vina daca nu.eu zilnic am cate ceva sa ii reprosez,si saracul de dim pana seara la servici,cand ajunge stai alinto pe Bianca mangaio pana adoarme ,adui aia ,fa aia...apoi credca eu nu as avea asa multa rabdare cu mine
pfff trebuie sa ma auc la strans de aici ca ieri am tras de timp si nu am facut nimiccc....dar mai stau putin ca am papat 2 kg de pepene (nesatula de mine) si abia ma misc

Bianca 28+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Larisa... din pacate asa se intampla, au mintea odihnita!
...dar inca se uita la nora pt mama, acesta e nivelul ei de cultura...e la sezonul 4 si inca nu a gasit nora perfecat pt fii-su!

PS la noi prob este ca el nu are 35 ani ci 50 si ea inca nu vede ....dar inca cauta!

POZE VLADUT

Mergi la inceput