Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Nu de la nume.........nu vrea elena sa ii fie de bine!

Nu imi bat capul eu oricum tin mai mult la Maria pt ca asa a chemat-o pe bunica din partea mamei si cum mam a ramas orfana la 6 ani si tot ea e cea care e langa mine la tot pasul, stiu ca mama se bucura!

Ieri a fost constantin si elena...soacra a facut pneomonie, eu nora buna si proasta ii zic sotului ca dupa ce merg la control iau un buchet de flori si ma duc sa il duc sa ii zic "la multi ani-ea tine mult la ziua de nume!

La care sotul imi psune nu nu te du sa nu te expui sa mai racesti si tu ca nu mai avem nevoie de alte batai de cap!

O sun juma de zi sa ii spun la multi ani si nu raspunde... o sun pe cumnata-mea si o intreb cum se simte mamaie ca eu incerc sa o sun si nu raspunde-e cumva la tine se simte mai bine!

Sotul imi psune inainte sa mergem Duminica la ea sun-o pe dr si intreab-o daca e ok sa mergi sa nu patesti ceva!" Si ii spun cumnatei ca uite ce a spus frate-su, ea ce crede e ok sa vin e chiar asa de grav?

Acum va redau interpretarea"eu nu vreau sa merga ca doar nu e ciumata!" si sa nu mai mergem ca si asa ea moare si nu va mai fi nevoie sa mergem ce mai conteaza un an!

V-am plictisit asa-i, dar la urmatoarea afirmatie cum ca ea moare o sa intreb cand si-a programat ca sa stim sa ne pregatim!

Zici ca o face de ciuda ca ne pregatim de botez si numai este ea in mot in toate ...unicatul meu de soacra!

Acesta este doar un fragment din soacra mea cea drga, care nu se poate sa lipseasca din nici un concediu...in care merg copii...ma mir ca nu vrea acum in Turcia cu nepoata-mea!

Si daca incerci sa vb cu ea e ca un dialog al surzilor!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Racusor, mie imi place

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

maurice incearca sa stai linistita, ei saracii se chinuie..dar gandeste-te ca spre deosebire de noi, au si probleme la birou, dar sunt si ingrijorati pentru noi si pentru bebe...e mult pentru ei, cand pana acum nu aveau nici o grija, veneau acasa si puteau sa se planga in voie de problemele lor...

si noi suntem mai sensibile si dupa o zi grea, si pentru ca stam in pat, am vrea toata atentia...

dar trebuie sa stai linistita, ca mai mult rau iti faci...nu pot fi perfecti, dar ziceai si tu, ca a stat si te-a ascultat...

tine mult si de tine sa ai o stare buna de spirit iubita, si daca tu esti calma si zambitoare, o sa primesti si de la el ce e mai bun...daca tu esti suparata sau daca ii spui ca te-a suparat, o sa fie si mai stresat si dupa poate va certati si mai tare..

fii tare iubita!

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

racusor, patutul care e?

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Racusor, mie imi place

Alina 29+ cu
gargarita

sa vedem ce face pana la urma..m-a sunat ca nu au la culoare...doar daca iei o camera Baby Italia, dar alea sunt mult mai scumpe si nu au decat comoda si pat, fara dulap, nu se merita...

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Maurice hai sa-ti spun ca de la pat la pat

Cand vine sotul ma intreaba cum sunt, nu ii spun fiecare detaliu, imi povesteste ziua lui cu bune si cu rele, radem, sau tragem concluzii, cand am nevoie de ceva il rog frumos intotdeauna si ii multumesc dupa, el o face din placere si nu trebuie sa simta ca numai asta face acasa, il rog sa mearga seara la meciuri cu baietii, (inainte ii organizam eu acasa serile de fotbal cu mancare spaniola), si nu vreau sa il copleseasca conditia mea, ca asa m-ar coplesi si pe mine si as fi ultrasensibila!
Nu mergem niciodata suparati la culcare, si daca el simte ca e vina mea, eu imi cer scuze, e normal, si sanatos ca daca nu atunci le aduna si rabufneste, si invers e la fel, dar suntem deschisi si poate ne urlam puncte de vedere , le sustinem si demontam dar nu uitam ca suntem diferiti si ne respectam spatiul, care e cel mai important lucru, mai ales cu hormonii, facem glume si traim viata normal, ma enerveaza doar cand aduce pe cineva sa ma viziteze ca el crede ca ma plictisesc, iar eu cu patul in mijlocul casei si muncitori numai de asta nu am chef

Una peste alta copilul este rodul unei dorinte mari, iubiri frumoase, si vreau/ vream sa conservam ce ne-a legat, si pentru asta suntem atenti la ce simte celalalt, cand sotul meu este suparat de ceva ma suna in secunda 2 se descarca, si vorbim tema seara pana o terminam, si eu la fel!!
Voi va iubiti, aminteste-ti cum erati inainte de probleme si vor trece toate

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

racusor, patutul care e?

nu stiu exact care l-a gasit daca te uiti la patuturi de copii -pret minim, sunt 2 pe care le voiam: Modena (pe pagina 3) sau Paris conversie Junior (pagina 2)...eu vreau 140*70, sa il foloseasca pana mai tarziu si sa aiba laterala detasabila...

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Nu de la nume.........nu vrea elena sa ii fie de bine!

Nu imi bat capul eu oricum tin mai mult la Maria pt ca asa a chemat-o pe bunica din partea mamei si cum mam a ramas orfana la 6 ani si tot ea e cea care e langa mine la tot pasul, stiu ca mama se bucura!

Ieri a fost constantin si elena...soacra a facut pneomonie, eu nora buna si proasta ii zic sotului ca dupa ce merg la control iau un buchet de flori si ma duc sa il duc sa ii zic "la multi ani-ea tine mult la ziua de nume!

La care sotul imi psune nu nu te du sa nu te expui sa mai racesti si tu ca nu mai avem nevoie de alte batai de cap!

O sun juma de zi sa ii spun la multi ani si nu raspunde... o sun pe cumnata-mea si o intreb cum se simte mamaie ca eu incerc sa o sun si nu raspunde-e cumva la tine se simte mai bine!

Sotul imi psune inainte sa mergem Duminica la ea sun-o pe dr si intreab-o daca e ok sa mergi sa nu patesti ceva!" Si ii spun cumnatei ca uite ce a spus frate-su, ea ce crede e ok sa vin e chiar asa de grav?

Acum va redau interpretarea"eu nu vreau sa merga ca doar nu e ciumata!" si sa nu mai mergem ca si asa ea moare si nu va mai fi nevoie sa mergem ce mai conteaza un an!

V-am plictisit asa-i, dar la urmatoarea afirmatie cum ca ea moare o sa intreb cand si-a programat ca sa stim sa ne pregatim!

Zici ca o face de ciuda ca ne pregatim de botez si numai este ea in mot in toate ...unicatul meu de soacra!

Acesta este doar un fragment din soacra mea cea drga, care nu se poate sa lipseasca din nici un concediu...in care merg copii...ma mir ca nu vrea acum in Turcia cu nepoata-mea!

Si daca incerci sa vb cu ea e ca un dialog al surzilor!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Draga mea, imi pare rau sa te dezamagesc dar scumpa ta soacra nu este unicat, seamana asa de bine cu a mea.
A mea cumnata sta in munchen si bine inteles ca de fiecare data cand vrem sa mergem in concediu (de obicei plecam cu masina intr-un tur de europa) trecem si pe la cumnata, drept pt care soacra mea tine neaparat sa mearga cu noi, ca ne naiba ea merge la fiisa, nu ca imi strica mie concediu. nu mai zic ca anul asta eram in germania de dragobete, bineinteles cu soacra din dotare dupa noi, dar m-am gandit ca poate in ziua aia sta si ea cu ginersu acasa si cu fiisa ca noi vroiam sa iesim la un restaurant ceva...... ti-ai gasit toata ziulica dupa fundul nostru...... am tras o cearta cu sotul pe tema asta.......
hai ca m-am intins, nici nu stiu daca am fost coerenta, oricum te inteleg foarte bine!!!

33+ Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt

Mergi la inceput

http://www.babycomfort.ro/produse/237-patuturi-copii/252-patuturi-copii---pret-minim/2004-paturi-copii-lemn-modena.html

asta sper sa fie, ca asta mi-a placut

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

racusor, patutul care e?

nu stiu exact care l-a gasit daca te uiti la patuturi de copii -pret minim, sunt 2 pe care le voiam: Modena (pe pagina 3) sau Paris conversie Junior (pagina 2)...eu vreau 140*70, sa il foloseasca pana mai tarziu si sa aiba laterala detasabila...

Bulina 33+ cu poznas

nu'sh ce sa zic...dar daca tot dai atatia bani macar sa semene...adica sa nu faca nota discordanta....carmen...help!

Mergi la inceput