Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Maurice, daca tu iti constientizezi hipersensibilitatea, e un pas inainte, parerea mea. Nu prea pot da sfaturi pe linia asta, in afara de multa rabdare si pt cel iubit.
Mie mi-e mila de al meu sot, mi-e drag si ma doare ca nu il pot ajuta si trebuie sa stau ca o leguma. Problemele la noi sunt de natura financiara, dar e naspa, tare naspa, anul asta n-am lucrat deloc, si nici n-am intrat in CM, ca sa se mai puna un banut pt indemnizatie, deci, se pare ca totul a fost in zadar... el cara casa, ratele, doctorii, tratamentele, tot... si saracul inca n-a luat-o razna, dar nici eu n-am umblat la nervisorii lui...
In principiu am fost calma, incerc sa ma amagesc ca o sa fie bine, stiu ca n-o sa fie bine, dar macar o sa avem minunea noastra acasa, si o sa trecem peste toate.

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Ati scris ceva de dimineata pana acum!!!!
Si eu ma laud ca am fost harnicuta: preparat pranzul - orez cu legume + fripturica la gratar, preparat tiramisu (mie nu-mi place dar e desertul favorit al sotului), intins una masina de haine, pus alta la spalat. iseara vreau sa fac o varzuca cu costita afumata la cuptor pt maine si cam atat. Acum ma bag la recuperat ce ati scris de dimineata pana acuma

33+ Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cred ca ieri a fost ceva ca si eu m-am cerat cu sotul!
si azi a plecat la serviciu si i-am dat un mesaj de toata frumusetea!

Cred ca e ultima oara cand ii mai tolerez o astfel de atitudinte, noi masa ori noi!

altfel Brasovul ma asteapta daca ma mai supara asa tare vreodata!

tot de la discutii am vut contractii la 30min care au cedat dupa doua doze de gynipral si de diazepam!

si dim la 5 am mai luat cate o jumatae din fiecare!

Dar eu barem am urlat ieri la el la telefon de m-a auzit tot parcul, asara nu am vb cu el si nici dimineata....a sunta acum 10 min sa vada ce fac si i-am spus ca imi pregatesc rucsacul pt spital!

ca doar stie ca nu imi e suor si ca sunt cu drobul deaspupra capulul in privinta aceasta...

Si daca va spun de la ce a plecat toat discutia e de rasul curului!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

cred ca ieri a fost ceva ca si eu m-am cerat cu sotul!
si azi a plecat la serviciu si i-am dat un mesaj de toata frumusetea!

Cred ca e ultima oara cand ii mai tolerez o astfel de atitudinte, noi masa ori noi!

altfel Brasovul ma asteapta daca ma mai supara asa tare vreodata!

tot de la discutii am vut contractii la 30min care au cedat dupa doua doze de gynipral si de diazepam!

si dim la 5 am mai luat cate o jumatae din fiecare!

Dar eu barem am urlat ieri la el la telefon de m-a auzit tot parcul, asara nu am vb cu el si nici dimineata....a sunta acum 10 min sa vada ce fac si i-am spus ca imi pregatesc rucsacul pt spital!

ca doar stie ca nu imi e suor si ca sunt cu drobul deaspupra capulul in privinta aceasta...

Si daca va spun de la ce a plecat toat discutia e de rasul curului!

Anca +28s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

pai de la nume ca soacra nu vrea Elena nu?

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Anca, tare modelul tau de soacra! Nici eu n-as vrea asemanari de niciun fel cu astfel de model...
A mea nu e plecata... mereu... dar cand vine vorba de al ei baietel...de 30 de ani... moama, ea a fost ca o leoaica, nimeni nu mai e ca ea. Mie nu mi-au placut niciodata oamenii care se pupa singuri in fund... oricum o sa fie comic, la prima vanataie a nepotului, eu voi fi de vina, ca deh, eu nu ma pt compara cu ea. Chiar a facut un astfel de comentariu cand fata nasilor, la 5 ani, si-a rupt mana la bazin (cazuse cand urca scarile): Copilului ei nu se putea intampla asa ceva! Stiti voi, leoaica... Cu cine sa te certi, copiii intr-o secund inghit si bile si dau si cu capul de pamant

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

hop si noi! mai avem vreo 3 pagini de recuperat.

bamboletta, cum e cu marimea la protectiile de san? scrie pe ele? eu am vazut la auchan de silicon de la nuk, dar nu-mi amintesc sa fi fost pe marimi. mi-e teama ca n-am habar sa aproximez daca e marimea buna.

mov, noi mergem la dr. crisan, tot de la odobescu. tu te-ai hotarat sa nasti la odobescu, sau la vreuna privata? eu luni ma duc sa vad spitalul athena. e 1500 cezariana, mai scumput decat la celalalt privat, dar numai la asta merge doc al meu...sau la odobescu (care e cah, dar deocamdata e in carti).

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

oana, cand ai fost penultima data la analize? tu ziceai de matei, ca la 29-30 de sapt avea 1450 g?

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

fetelor, eu o sa fac o plimbarica cu printesita, i-am promis ca mergem la McD si apoi sa facem mici cumparaturi ptr excursia de maine la Gibraltar!!! abia astept, sunt cam 230 km pana acolo, nu e foarte mult ptr mine. deseara o sa recuperez capitolul si maine sigur o sa vin cu poze superbe... va , sa aveti grija de voi...

31+ AMR 8+ poze
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

vresu si eu la Gibraltar!!! vara trecuta trebuia sa mergem, turul europei si sa ajungem in gibraltar, facusem si un traseu de 3 sapt!!! dar cum concediul sotului de la 3 sapt a ajuns la o sapt am scurtat si noi traseul, am ajuns doar pana in nordul italiei, am sarit spania

33+ Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

fetele, voi stiti cum sunt produsele de la primii pasi?

ma refer la cantar, interfon....am vazut ca au preturi bune..

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

sunt foarte bune!!!!! sora mea a cumparat majoritatea produselor de la ei: sterilizator, biberoane, patut, tetine, suzeta..... tot felul de chestii si e foarte multumita de ele!!!!!!

33+ Bogdan-Andrei
AMR ~ +6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

cum vi se pare combinatia de comoda ivoire

http://www.babycomfort.ro/produse/231-mobila-copii/246-decoratiuni-si-accesorii-camera-copilului/614-comoda-bebelusi-babyitalia-unicolor-cu-aplicatie.html

cu patut nuc?

nu au la culoare dar cires nu am vrut..si ma gandeam ca mai tarziu sa fac si un dulap in combinatie de ambele culori...si sa mai pun ceva pe perete in dreptul comodei...

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput