Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

na, ca n-am putut sa-ti scriu site-ul. nu stiu cum s-o fac, ca eu nu stiu sa pun un link.

Ela 30+ cu

scrii fara www in fata si fara .ro

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

nu avea ivoire la patut...a zis ca se vad frumos impreuna...a luat ala paris nuc pana la urma... pe net au multe, dar acolo cand te duci nu au decat putine variante...

dar eu cu cat ma uit mai mult pe net, cu atat nu imi place combinatia...eu la telefon i-am zis sa ia un patut sa se potriveasca frumos la culoare, mai ales ca acea comoda avea si un desen pe ea, cu un zmeu...

acum si aia de la magazin, daca i l-au bagat asa pe gat

cred ca ii sun cand sunt singura acasa si ii rog sa le faca o poza impreuna sa imi trimita pe mess...si daca nu imi place poate ii rog sa imi recomande altceva, sa se potriveasca..

off, asa suparata sunt si nici nu pot sa fac scandal, ca zice ca eu l-am trimis

Bulina 33+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

daca nu ii zici punctual ce si cum degeaba! Eu il trimit pe al meu sa ia ceva dulce si tre sa ii zic punctual marca ca altfel vine cu minuni. Ieri l-am trimis dupa inghetata si i-am zis ca vreau cu ciocolata. Asa ca a luat un best cu ciocolata ptr mine si ptr el cu capsuni si ciocolata alba. Normal ca am confiscat-o pe a lui ca arata mai bine. A mancat saracul aia cu cioco desi nu ii prea place. ce sa ii fac daca nu s-a orientat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Asa e frumos, pragmatismul lasat pt servici, afaceri, decizii care chiar necesita asa ceva. In dragoste, prietenii, sa mai visam putin, indulcim amarul inconjurator

Alina 29+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

iaca, sper sa va placa mykids. iar preturile sunt f bune.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

si livrarea se face a 2-a zi, iar la peste 5 mil/comanda nu se plateste trasnport.

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

incerc sa va pun si eu ceva poze, numai sa am timp...ca apropos de discutiile de mai devreme: imi vin socrii in vizita. si pe langa ei...e si mama azi la noi. iures!

Ela 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Uau Larisa felicitari, ai facut alegere buna inseamna!
Sa va fie de bine si acum si in viitor!!
Racusor , lasa ca iti cauti lenjeriile aparatoarele ceva cu acelasi desen si culoare, sunt si pt exterior!, acum doar o sa ai mai mult de cautat atat!

Anca cu soacrele e greu.. eu nu ma pronunt ca nu stam in aceeasi tara

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Racusor , lasa ca iti cauti lenjeriile aparatoarele ceva cu acelasi desen si culoare, sunt si pt exterior!, acum doar o sa ai mai mult de cautat atat!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

nu'sh cine si cum a ales ptr mine ca noi am decis sa ne casatorim dupa ce am vorbit vreo 4 luni pe mess si la telefon si ne-am vazut de vreo 4 ori, 4 weekenduri si alea platonice....asa a fost sa fie...iubire mare...
Pur si simplu ne completam foarte bine si de aici intelegerea si suntem amandoi statici si familisti convinsi. Avem si puncte mai putin comune. El mai vrea inca 2 fete eu inca 2 baieti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

cica l-a ajutat o tipa de acolo sa aleaga si se vedeau frumos...acum oi vedea cand ne mutam si montam mobila acolo....nu ma mai gandesc ca oricum nu pot face nimic..i-am aratat ce vad eu pe internet si ca nu imi place...dar a zis ca se vad frumos impreuna

carmen, larissa daca mai aveti timp cu bebeii, poate imi dati sfaturi dupa...camera o sa fie goala, doar astea doua piese de mobilier..si ma gandesc ca totusi daca restul le fac cu cap sa iasa ceva frumos pana la urma...adica o perdeluta frumoasa, covor, dulap si sa pun ceva pe peretele cu comoda....

eu as vrea sa chem pe cineva sa ii picteze peretii lui bebe...cu personaje din desene, gen bambi, alba ca zapada..

in schimb a cumparat un carusel cu animalute si o lenjerie cu aparatori bleo foarte frumoase...si niste cearsafuri uni...

si saptamana viitoare luam salteaua, ca acum nu mai aveau de bio kokos de care voiam noi...

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu

asta o sa caut eu, dupa ce le vad montate si pot si eu sa ma duc sa vad cu ochii mei cum arata

i-am zis acum..ufff, greu e sa cumperi copilului tau fara sa vezi...eu nici nu am asa experienta, tie deja altfel iti vin ideile

Bulina 33+ cu poznas

Mergi la inceput