Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 15
larissa_79 spune:
racusor, cumperi prea multe de la inceput. Parerea mea. De exemplu eu am luat pompa avent si mi-au dat si 2 biberoane. Cand a fost sa primeasca si biberon fi'mea n-a vrut deloc dar deloc sa traga din el. Nu i-a placut si gata. Asa ca in disperare de cauza am luat inca vreo 3-4 biberoane marci diferite si doar din unul Chicco micut a vrut sa traga. Cele de la Avent au ramas aruncate prin dulap si nici ca le-am mai folosit vreodata. La fel...nu stiu ce faceti cu incalzitorul de biberoane??? Laptele praf se prepara cu apa la temperatura camerei...nu trebuie sa incalzesti nimic niciodata.
Si eu vin cu sfaturile astea din postura de Stan Patitul pentru ca la Ale din prea mult avant am cumparat multe lucruri inutile inainte....tineti si voi banutii si daca e absoluta nevoie cumparati dupa. Plus ca voi daca trebuie sa amenajati apartamentul aveti nevoie de foarte multi bani.
Sotul si Alexia au plecat spre Iasi, sunt in tren acum. Maine e botezul nepotelului Luca apoi Alexia merge 2 saptamani la bunici la Botosani la curte....unde are puisori de closca, iepurasi si pisicute mici. E innebunita...abia astepta sa plece...a cantat toata dimineata. Eu is singura acasa pana marti dimineata si tre' sa stau cuminte in pat sa nu fac veo nazbatie ca nu avem pe nimeni in Bucuresti.( doar prieteni)
Larisa
31 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
rodyka spune:
fetelor, eu o sa fac o plimbarica cu printesita, i-am promis ca mergem la McD si apoi sa facem mici cumparaturi ptr excursia de maine la Gibraltar!!!
abia astept, sunt cam 230 km pana acolo, nu e foarte mult ptr mine. deseara o sa recuperez capitolul si maine sigur o sa vin cu poze superbe... va
, sa aveti grija de voi...
31+ AMR 8+
poze
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
larisa sunt cu caietelul langa mine si notez ce contin seturile cu pompa si cu sterilizator...si fac tot felul de calcule pana ma hotarasc ce comand ![]()
sa stai cumintica la pat 
rodyka gibraltar 
i-am tinut acum teorie sotului sa mearga sa aleaga chestii frumoase, nu doar sa bifeze ce e pe lista...daca nu sunt frumoase sa nu ia
si la fel daca i se pare ca nu seamana cu ce am notat eu ![]()
tocmai a venit de la cumparaturi si ii zisesem sa ia betisoare de urechi cu opritori pentru bebe...si el nu a gasit cu opritori si a luat normale 
dar cele mai scumpe
greu e sa nu poti tu face cumparaturi 

Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 larisa sunt cu caietelul langa mine si notez ce contin seturile cu pompa si cu sterilizator...si fac tot felul de calcule pana ma hotarasc ce comand sa stai cumintica la pat ![]() rodyka gibraltar ![]() i-am tinut acum teorie sotului sa mearga sa aleaga chestii frumoase, nu doar sa bifeze ce e pe lista...daca nu sunt frumoase sa nu ia tocmai a venit de la cumparaturi si ii zisesem sa ia betisoare de urechi cu opritori pentru bebe...si el nu a gasit cu opritori si a luat normale ![]() dar cele mai scumpe greu e sa nu poti tu face cumparaturi ![]() ![]() Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
haha tipic barbatesc..mai barbabtii astia is toti la fel?

Eu te-as sfatui sa iei strictul necesar si ptr restul mergi tu dupa 37 de saptamani. Eu la Ale asa am facut si acum am de gand sa procedez la fel...ca la al meu trebuie sa ii dau 1000 de indicatii si tot nu stiu daca cumpara bine. Si nu e rau intentionat....si ma mai enerveaza ceva daca il trimit la market cu lista vine doar cu ce e pe lista...nu i se leaga nimic de mana, ceva dulce ceva in plus...of...

Larisa
30+ cu
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
anca_vlad spune:
neata...ce zi ploioasa!
ieri am fost la medic si mi-andat detralex 1 la 12 ore pentru varicele de la gogoloasca si cica intareste si circulatia in placenta!
sper in rest iau medicamente cu pumnul...no spa gynipral scobutil diazepam vitamine megne b6 si acum si detralexul!
Anca +28s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
racusor2010 spune:
fetele, voi stiti cum sunt produsele de la primii pasi?
ma refer la cantar, interfon....am vazut ca au preturi bune..
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 fetele, voi stiti cum sunt produsele de la primii pasi? ma refer la cantar, interfon....am vazut ca au preturi bune.. Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
eu am avut un leagan de la ei...insa nu mi-a placut...sunt produse ieftinute si tin ca atre
eu cantar nu cumpar si interfon am primit cadou dar alta marca.
Larisa
30+ cu
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
anca_vlad spune:
eu am cumparat de la primii pasi scaunul de masina!
arata ok si mi se pare solid!![]()
![]()
Anca +28s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
CarmenAlbu spune:
Larisa sa stai in patut la clocit bebe 
Rodica calatorie usoara si distractie placuta!!
Anca 
Racusor
, lasa ca mai iei acum, intentia conteaza![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
CarmenAlbu spune:
Monitor am de la angel care, dar e util doar daca ai distanta mare intre o camera si alta,in rest nu stiu!![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu