Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 16
anca_vlad spune:
in functie de buget ... zicea cineva sa nu faceti investitii inainte de vreme!
Vedeti dupa ce vin bb-ii ce mai avezti nevoie si in functie de preferintele bebeilor!

Anca +28s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
anca_vlad spune:
azi am cumparat un bady crem cu rosu e asa frumos...e mai marisor, dae e un magazin cu lichidare de stoc si mi-a placut pretul si materialul!![]()
![]()
Asa acum am comandat jaluzele(tip black-out) sina pt perdea si schimbam si plafoniera trebuie sa fac o combinatie in care sa se simta nsi Vlad bine is bb!
Stiti de unde pot cumapara banda din aceea ca un brau cu desene animate parca as pune pe tavan impreuna cu ceva stelute fosforescente!
Anca +28s
POZE VLADUT
racusor2010 spune:
am vazut cate ceva pe site la baby confort - mobila copii - decoratiuni si accesorii
eu m-am uitat pe site...
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
aelita spune:
azi implineste Andres 2 ani !
ELA nu cumva medicul tau e unul care se uita doar la un grafic si o carte si vrea neaparat sa ingrase un copil dupa standardul lui???nu cumva e unul panicos ?
inainte de a face perfuzii pt ingrasarea copilului,eu m-as duce in locul tau la un alt ecograf si as cere o parere.
spun pt ca la mine spre exemplu nu imi spune nimeni cat are copilul-si as vrea si eu de curiozitate ca sunt om-dar nu imi spun pt ca aici spun ca e irelevant asta,ei urmaresc sa fie bine,sanatos,mic sau mare nu conteaza decat daca e cevaaaa asaaaa f f grav,nu mai creste,stagneaza,adica asociat si cu alte probleme...vad ei acolo daca e ceva.acum eu nu stiu exact cazul tau,nici nu imi dau seama daca e mult sau putin cat spui ca are si cat ar trebui sa aiba acum...
dar ca sa fii sigura,mai cere o parere altui medic.
plus ca fetele aici te sfatuiesc,ele stiu cu greutatile![]()
Ela cunosc cazuri cand le-au spus ca e mic copilul,ca are prea putin si s_a nascut ditai bebelusul !!!!
sau cazuri cand au spus ca e maare copilul si s-a nascut sub 3 kg(asta nu inseamna ca e mic,doar ca nu avea 4 kg cat preconizau ei).
nu mereu vad greutatea reala cu ecografele,asa cum se mai inseala si cu sexul !
important e ca vad DE OBICEI ASTA SE VEDE daca e bine sanatos !
te rog eu stai linistita! medicul ala nu are voie sa te streseze asa cu detaliile astea fara sens !
Andres la mine s-a nascut la 3700 si nimeni nu a stiut ! eu una ma asteptam sa fie mic,burta era mica,lumea imi zicea ca nu mananc,ca o sa fac un pisoi,eu aveam 68 kg la nastere la inaltime de aproape 170.eram o burta pe doua betze!si a iesit zimbru de nu le venea nici medicilor sa creada unde l-am tinut !si la ecografii nimeni nu a zis ca vai ce mare o sa fie...se cam uitau asa la mine,firava..
te rog eu stai linistita,sa vezi ce bebe mare o sa faci !
26+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
anca_vlad spune:
offf greutatea asta la bb-ii, se fac ei mari si de la 2300g!
important este sa respire singurei si sa fie sanatosi!
Anca +28s
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
gata an intrat si eu in trimestrul III, dl dr spunea ieri ca el vrea sa ajungem undeva intre 5 si 10 august!
Imi place optimismul lui!![]()
![]()
![]()
sper sa ma molipseasca si pe mine!
Anca +28s
POZE VLADUT
racusor2010 spune:
aelita, sa iti traiasca micul Andres!!! 

Bulina
33+ cu
poznas
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad gata an intrat si eu in trimestrul III, dl dr spunea ieri ca el vrea sa ajungem undeva intre 5 si 10 august! Imi place optimismul lui! sper sa ma molipseasca si pe mine! Anca +28s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html, |
felicitari

Bulina
33+ cu
poznas
CarmenAlbu spune:
Aelita LA MULTI ANI lui Andres cu multa sanatate si noroc!!!
Anca felicitari, uite acum incepi si amr
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sheritra E f bine ca esti umflata, e de la BHCG, las sa stea acolo ca sustine sarcina. Vei fi asa pana umple bebicul golul Bafta la eco! Shery 31 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -5 |
sarumana

te ai gandit ce nume pui la fete?