Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (108)
Raspunsuri - Pagina 14
Mycya spune:
buna dimineatza burtici

enik intrebai de noapte
a fost alba din cate vad la majoritatea ca si la mine de altfel,la ora 4 dimineatza ma uitam pe pereti ca pana atunci ma chinuisem de adorm si nu reusisem,pe la 5 am papat putin ca imi era foame si dupa mi-am pazit sotu cum doarme pana la ora 7 cand am adormit si eu
Sorina
vreau si eu ca sora ta![]()
Carmen
te rog dami si mie linkul magazinului Mark and Spencer parca
azi am si eu program de plimbareala,dar am sa incerc sa fie scurt ca mai am treaba si cu stransul de pe aici.
Crissy distractie placuta cu printesica Elise
Bianca
28+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
Mycya spune:
enik votat pisicutza
Bianca
28+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
enik83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
votat...am vazut ca pisicuta ta a crescut mai mare ca ieri si are coltisori Bulina 33+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
27+ cu o minune de 
poze
http://www.animalut.net/user/enik83.html
mov_79 spune:
Neatza fetele,
nici eu nu am dormit prea bine, am visat ca am nascut si nu aveam toate pregatite....m-am trezit tare agitata....
racusor2010 sticlutele din setul new born sunt BPA free??? ca si mie mi se par super ok ca pret
32+
CarmenAlbu spune:
www.marksandspencer.com/" target="_blank">link aici ai Mycya, trebuie doar sa iti faci cont si mergi selectezi in cos produsele fac check out mergi la casa platesti pui adresa si in 6 zile le ai acasa!
Uite-te si la copii, camasi noapte, halate, papucei, pijamale, si cel mai impotant chilotei burtiera!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
racusor2010 spune:
la asta nu scrie:
http://www.mothercare.com/Philips-AVENT-newborn-starter-set/dp/B00314HPOG/sr=1-7/qid=1274456324/ref=sr_1_7/279-2456048-2751137?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44555031&mcb=core
mai citesc, ca la toate celelalte scrie ca sunt BPA free..adica la pompa, sterilizator etc
stiu ca in vest nu mai au voie sa comercializeze cu BPA...la noi cred ca inca mai gasesti 
Bulina
33+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
adrianaBuc spune:
salutari la burtici
vad ca multe dintre voi ati dormit rau. Si eu cu voi; ma dor atat de tare oasele bazinului cand ma intorc de pe o parte pe alta, incat reusesc sa ma trezesc de fiecare data si adorm foarte greu.
Luni sper sa golesc si eu camera bebelinei, sa imi aduca patutul. Trebuie sa fac un tur pe la prietenele mele, care mi-au pregatit bagaj pentru bebelina - am mare noroc ca bebelusii lor au crescut
Saptamana viitoare vreau sa ajung la Baby Expo, sa imi iau si eu parte din cele necesare; hainute si lenjerie de patut o sa imi ia cineva din Turcia. Sper ca in 2 saptamani sa fiu si eu pregatita sa vina bebelina.
Va 
33+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 5 saptamani!
Dar nu mai mult de 7 ! ![]()
CarmenAlbu spune:
Adriana join the club din pacate
!!
Sper ca esti mai bine, sa vezi ce bine o sa fii cand ai camera facuta
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
29+ cu 
maya71 spune:
Va salut fetelor!
Sunt prin preajma dar am mainile ocupate cu alte treburi urgente
si am mintea in 'n' parti asa ca sunt 'cumintica'(si suparici putin...recunosc).
Va doresc weekend placut!
Mirela... esti bine nu/i asa?! 
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
eu am dormit neintoarsa, cred, ca m-am trezit la 11 cam amortita... bine, aseara ne-am chefuit ca nebunii ca au venit niste prieteni din Ro (din Zalau, dela crispro
)...
crissy o sa fie super fain in Lazy Town, printesita mea stia toate cantecele din desene, acum o intere' mai putin... face pe domnisoara ![]()
enik, o votam pe kitty de cate ori intram sa votam catelul printesitei. daca face pui cum zicea racusor (dar parca arata ca e baietel la profil...), deci daca face pui vrem si noi unul 
31+ AMR 8+
poze
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001)