BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
Aniska80 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris_09
numai dobitocii de te crucesti![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai (14.05.2010) |

Aniska80 spune:
| Citat: | ||
![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai (14.05.2010) |
Dar la tine s-a oprit?Si mai am in partea stanga jos o jena,am simtit asta si pe parcursul sarcinii si dupa nastere si acum cate o data si unde mai pui ca pe bebelina de acolo au scos-o...cred ca se reface mai greu partea aia,posibil sa fii stat ea mai mult acolo...
I-i pui ser fiziologic in nas?Folosesti pompita sau batista bebelusului?Are momente cand sfornaie asa putin,dar mi-e cam teama sa folosesc batista bebelusului,numai cand aud aspiratorul mi-e mie teama d-apai ei,iar pompita aia,dupa ce-i bag ser in nas,nu scoate nimic...sa nu aiba nimic,sau nu o fii buna?

Aniska80 spune:
Fetelor care ati nascut...la ce capitol mergeti acum sa va informati despre bebei?
Vitamina D3,inlocuitorul Vigantolului se da din a 14-a zi de nastere,3 picaturi pe zi tp de 20 de zile dupa care schimbati flaconul?Sau cum procedati voi?
cris_09 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Aniska80
Dar la tine s-a oprit?Si mai am in partea stanga jos o jena,am simtit asta si pe parcursul sarcinii si dupa nastere si acum cate o data si unde mai pui ca pe bebelina de acolo au scos-o...cred ca se reface mai greu partea aia,posibil sa fii stat ea mai mult acolo... I-i pui ser fiziologic in nas?Folosesti pompita sau batista bebelusului?Are momente cand sfornaie asa putin,dar mi-e cam teama sa folosesc batista bebelusului,numai cand aud aspiratorul mi-e mie teama d-apai ei,iar pompita aia,dupa ce-i bag ser in nas,nu scoate nimic...sa nu aiba nimic,sau nu o fii buna? ![]() Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010) |
Am incercat cu pompita...adica sotul,i-a pus ser fiziologic,si fiindca nu iesea nimic a zis sa incerce de mai multe ori,copilul incepuse sa scranceasca..si zice "tine-i tu capul"...dar mie mi s-a facut mila de el,si l-am luat de jos si am fugit cu el
"lasa-mi copilul,nu mi-l mai chinuii"
Am ras dupa,juma de ora...
Oricum,concluzia:misiune neindeplinita

Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
maribell spune:
'neatza gagici.....
un laptic, o cafeluta????
noi de abia ne-am trezit....e asa frumos afara, vom merge prin parc la plimbare....
noi tot pe baricade....
tot la locul ei....si mai sunt si emotionata dupa ce am vazut filmarea nasterii EMMEI, care este o frumoasa, iar mamica CUSA o zambareata pe tot parcursul nasterii....

FELICITARI CUSA PT O NASTERE A FRUMOASA SI PT O BEBITZA ASA DULCE SI UN TATIC CURAJOS SI CU ZAMBETUL PE BUZE SI GLUMELE LA EL !!!!! 

CRISSY FELICITARI PT CELE 37 SAPTAMANI....MULTA SANATATE, MAI PUTIN STRESS SI MULT OPTIMISM DE ACUM IN COLO !!!!

FELICITARI ALINUTZA
BINE ATI VENIT ACASA, MULTA SANATATE SI SPOR LA ALAPTAT !!!!

CRIS_09....cat am putut sa rad.....ce distractie trebuie sa fie la voi ....si inca mai rad.....super tare faza....![]()
LENA ce faci...te-ai trezit?
MARIA
SUPER FERICITA
39
cu
ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
Ioana5255 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancutzicab
Cristina - noi ne-am luat bilete la sfarsitul lui august la Duni Resort, in Bulgaria! Ni s-a parut OK, mai ales ca are multa verdeata, iar eu si Maya vom fi ca la munte, iar baietii ca la mare Anca 37+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca |
verifica rezervarea cu hotelierul. s-au facut suprarezervari de peste 300 de camere si se anuleaza intr-o veselie. eu am mari probleme cu ei mai ales pe marina royal.
lenabum spune:
maribell da mam trezit neatza,dar nu reusesc de fimiu sa raspund si eu,nici macar nu reusesc sa vad filmuletul emei,ce sai fac e mai comod cu laptopul in pat
va pup si sper sa-si gaseasca si alta ocupatie azi
+34
bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin
Aniska80 spune:
| Citat: | ||||||
Am incercat cu pompita...adica sotul,i-a pus ser fiziologic,si fiindca nu iesea nimic a zis sa incerce de mai multe ori,copilul incepuse sa scranceasca..si zice "tine-i tu capul"...dar mie mi s-a facut mila de el,si l-am luat de jos si am fugit cu el "lasa-mi copilul,nu mi-l mai chinuii"![]() Am ras dupa,juma de ora... Oricum,concluzia:misiune neindeplinita ![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai (14.05.2010) |

Ioana5255 spune:
Mie lohiile mi-au curs cam 5 saptamani, abundent vreo 3 si apoi vreo 2 am tot avut ocazional, nu mai necesita tampon, decat absorbante zilnice.