BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Mira, Sorana multumesc mult, sunteti niste scumpe. Sorana, nu stiam ca la bebe asa mare cum a fost Tudor ai luat doar 10 kg, wow! Eu am 12 acumulate pana acum, dar intr-o vreme cresteam intr-un ritm de am zis ca sigur ajung la 20, si acum poftim...

Mira, deja 15 kg jos?? Suuuper, inseamna ca a fost multa multa apa in tesuturi, nu grasime, bravo!!! Ai dreptate cu sfaturile din toate partile, eu sunt convinsa ca lumea le da cu buna intentie, doar ca deh, parerile difera. Si eu stiu ca nu au colicii legatura cu ce mananci, ba dimpotriva, ar fi aiurea sa te privezi de vitamine si nutrienti tocmai acum cand alaptezi. Acum ft multi medici recomanda sa ai o dieta echilibrata si sanatoasa. Merci de recomandarea cu Bulgaria

Roxy, off, imi pare rau ca Diana trebuie sa poarte ghips din ala, dar noroc ca e doar pana luni

Aniska, ce frumoasa si zambareata e Melissa Dar de ce o tii in casa pana la 40 de zile?

Fetelor, eu tot am dureri din astea de burta ca la menstruatie, ma tin destul de mult, dar nu simt burta sa se incordeze, oare sunt contractii BH sau nu?

Va pe toate, weekend frumos!

Cristina, fericita 36+ cu Patricia

AMR 3+

Pai nu stii cum sunt babele...???Soacra a zis sa stam draga 40 de zile ca la ei la musulmani se pastreaza traditia...nu ca la noi la roamani!!!

Am si eu un exemplar in zona..azi a venit in vizita..dar macar nu e baba..sor'mea..sa nu-l scot pe bebe din casa pana la botez,sa-i pun o foarfeca sub perna sa-l pazeasca,daca plec eu de acasa sa nu traversez ape,podurinumai dobitocii de te crucesti

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Ai grija sa mergi numai pe camp!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Fetelor se observa ca nu prea mai avem timp sa intram pe aici...daca a inflorit liliacul...De obicei daca nu intram o zi...mama mama cat era de citit
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut deja...mai aveti scurgeri vaginale?Eu am nascut pe 01.05 si inca mai am...sunt inspre maroniu,cate putin,dar mai am...sper sa fie normal...cineva mi-a zis ca 40 de zile o sa tot am...asa o fii???

Din proprie experienta nu-ti pot spune,dar asa stiu si eu ca iti poate curge maxim 6 saptamani

Dar la tine s-a oprit?Si mai am in partea stanga jos o jena,am simtit asta si pe parcursul sarcinii si dupa nastere si acum cate o data si unde mai pui ca pe bebelina de acolo au scos-o...cred ca se reface mai greu partea aia,posibil sa fii stat ea mai mult acolo...
I-i pui ser fiziologic in nas?Folosesti pompita sau batista bebelusului?Are momente cand sfornaie asa putin,dar mi-e cam teama sa folosesc batista bebelusului,numai cand aud aspiratorul mi-e mie teama d-apai ei,iar pompita aia,dupa ce-i bag ser in nas,nu scoate nimic...sa nu aiba nimic,sau nu o fii buna?

Mergi la inceput

Fetelor care ati nascut...la ce capitol mergeti acum sa va informati despre bebei?
Vitamina D3,inlocuitorul Vigantolului se da din a 14-a zi de nastere,3 picaturi pe zi tp de 20 de zile dupa care schimbati flaconul?Sau cum procedati voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Fetelor se observa ca nu prea mai avem timp sa intram pe aici...daca a inflorit liliacul...De obicei daca nu intram o zi...mama mama cat era de citit
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut deja...mai aveti scurgeri vaginale?Eu am nascut pe 01.05 si inca mai am...sunt inspre maroniu,cate putin,dar mai am...sper sa fie normal...cineva mi-a zis ca 40 de zile o sa tot am...asa o fii???

Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)

Din proprie experienta nu-ti pot spune,dar asa stiu si eu ca iti poate curge maxim 6 saptamani

Dar la tine s-a oprit?Si mai am in partea stanga jos o jena,am simtit asta si pe parcursul sarcinii si dupa nastere si acum cate o data si unde mai pui ca pe bebelina de acolo au scos-o...cred ca se reface mai greu partea aia,posibil sa fii stat ea mai mult acolo...
I-i pui ser fiziologic in nas?Folosesti pompita sau batista bebelusului?Are momente cand sfornaie asa putin,dar mi-e cam teama sa folosesc batista bebelusului,numai cand aud aspiratorul mi-e mie teama d-apai ei,iar pompita aia,dupa ce-i bag ser in nas,nu scoate nimic...sa nu aiba nimic,sau nu o fii buna?

Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)

Mie inca imi mai curge...au trecut abia 9 zile..
Am incercat cu pompita...adica sotul,i-a pus ser fiziologic,si fiindca nu iesea nimic a zis sa incerce de mai multe ori,copilul incepuse sa scranceasca..si zice "tine-i tu capul"...dar mie mi s-a facut mila de el,si l-am luat de jos si am fugit cu el"lasa-mi copilul,nu mi-l mai chinuii"
Am ras dupa,juma de ora...
Oricum,concluzia:misiune neindeplinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

'neatza gagici.....
un laptic, o cafeluta????
noi de abia ne-am trezit....e asa frumos afara, vom merge prin parc la plimbare....
noi tot pe baricade.... tot la locul ei....si mai sunt si emotionata dupa ce am vazut filmarea nasterii EMMEI, care este o frumoasa, iar mamica CUSA o zambareata pe tot parcursul nasterii....
FELICITARI CUSA PT O NASTERE A FRUMOASA SI PT O BEBITZA ASA DULCE SI UN TATIC CURAJOS SI CU ZAMBETUL PE BUZE SI GLUMELE LA EL !!!!!
CRISSY FELICITARI PT CELE 37 SAPTAMANI....MULTA SANATATE, MAI PUTIN STRESS SI MULT OPTIMISM DE ACUM IN COLO !!!!
FELICITARI ALINUTZA BINE ATI VENIT ACASA, MULTA SANATATE SI SPOR LA ALAPTAT !!!!
CRIS_09....cat am putut sa rad.....ce distractie trebuie sa fie la voi ....si inca mai rad.....super tare faza....
LENA ce faci...te-ai trezit?

MARIA SUPER FERICITA 39 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Sabina, sa folositi sanatosi si bucurosi noua achizitie. Cand vine?

Fetelor care mergeti la mare vara asta cu puiutzii: si noi am vrea sa mergem, ori in Bulgaria, unde n-am fost niciodata, ori in Halkidiki, unde am fost acum 2 ani si mi-a placut mult mult. Daca aveti ceva recomandari de vile/pensiuni care se preteaza la mersul cu bebe, eventual mai linistite asa, cu papa bun si eventual piscina, ca la plaja cred ca vom merge mai rar, va rog sa-mi vindeti si mie pontul. Multumesc mult

Cristina, fericita 36+ cu Patricia

AMR 3+

Cristina - noi ne-am luat bilete la sfarsitul lui august la Duni Resort, in Bulgaria! Ni s-a parut OK, mai ales ca are multa verdeata, iar eu si Maya vom fi ca la munte, iar baietii ca la mare. Plus ca niste prieteni au fost acolo anul trecut, cu baietelul de 1 an si ceva, si au fost foarte multumiti.

Anca 37+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

verifica rezervarea cu hotelierul. s-au facut suprarezervari de peste 300 de camere si se anuleaza intr-o veselie. eu am mari probleme cu ei mai ales pe marina royal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

maribell da mam trezit neatza,dar nu reusesc de fimiu sa raspund si eu,nici macar nu reusesc sa vad filmuletul emei,ce sai fac e mai comod cu laptopul in pat
va pup si sper sa-si gaseasca si alta ocupatie azi

+34 bianca maria
AMR 6 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Mie inca imi mai curge...au trecut abia 9 zile..
Am incercat cu pompita...adica sotul,i-a pus ser fiziologic,si fiindca nu iesea nimic a zis sa incerce de mai multe ori,copilul incepuse sa scranceasca..si zice "tine-i tu capul"...dar mie mi s-a facut mila de el,si l-am luat de jos si am fugit cu el"lasa-mi copilul,nu mi-l mai chinuii"
Am ras dupa,juma de ora...
Oricum,concluzia:misiune neindeplinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mie lohiile mi-au curs cam 5 saptamani, abundent vreo 3 si apoi vreo 2 am tot avut ocazional, nu mai necesita tampon, decat absorbante zilnice.

Mergi la inceput

Pot sa dau aici un link de la un concurs sa ma voteze cine vrea???

Mergi la inceput