BV Oanarus!HAI Oanamar,Tutulyna!mai-iunie2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara fetelor

Va multumim tare mult pentru incurajari si urari pe toata lumea.
Corina si pentru rolul de mesager. Multumim frumos

Noi am ajuns acasa destul de repede, adica la mai putin de 48 de ore de la nastere/operatie. Inca incercam sa ne intram in ritm, mai ales cu alaptatul la san care ne da maaaaaaari batai de cap dar sper sa ne iasa pana la urma. Imediat ce o sa reusim sa stim si noi de capul nostru promit sa revin cu poze si povesti.

Felicitari din toata inima fetelor care au nascut intre timp, si tinem pumnii celor care urmeaza sa nasca in curand.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Mi-am adus aminte de o chestie si anume vaccinul BCG. La CF2, unde am nascut eu, il au. Antonia mea l-a facut in spital.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Alinutza, bine ati venit acasa, sa va fie acomodarea rapida si usoara si sa depasiti problemele cu alaptatul.
Cica si la Giulesti au vaccinul BCG.

Anca 37+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Buna dimineata! Va invit la o cafeluta cu croissante proaspete!

Am reusit si eu aseara sa recuperez toate capitolele, va multumesc mult pentru sustinere si imi pare rau ca v-am tinut pe jar. Initial imi facusem planuri ca imi voi lua laptop-ul in spital, motiv pentru care nu am luat nici un nr. de tel. Binenteles ca laptopul s-a plimbat 3 zile in masina sotului, ca mie nu mi-a ars. Eram prea preocupata sa ma misc cat mai mult si sa ma ocup de bebelina.

Arturici am citit ca si tu te grabeai sa o mariti pe Sabina . Abia aseara am vazut ca si tu intrebasei de vernixul din pasa si ai venit si cu raspunsul de la dr.

Pupici, sa aveti o zi frumoasa, linistita, si... mai asteptam bebelusi

de cat un ghemotoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Mira, Sorana multumesc mult, sunteti niste scumpe. Sorana, nu stiam ca la bebe asa mare cum a fost Tudor ai luat doar 10 kg, wow! Eu am 12 acumulate pana acum, dar intr-o vreme cresteam intr-un ritm de am zis ca sigur ajung la 20, si acum poftim...

Mira, deja 15 kg jos?? Suuuper, inseamna ca a fost multa multa apa in tesuturi, nu grasime, bravo!!! Ai dreptate cu sfaturile din toate partile, eu sunt convinsa ca lumea le da cu buna intentie, doar ca deh, parerile difera. Si eu stiu ca nu au colicii legatura cu ce mananci, ba dimpotriva, ar fi aiurea sa te privezi de vitamine si nutrienti tocmai acum cand alaptezi. Acum ft multi medici recomanda sa ai o dieta echilibrata si sanatoasa. Merci de recomandarea cu Bulgaria

Roxy, off, imi pare rau ca Diana trebuie sa poarte ghips din ala, dar noroc ca e doar pana luni

Aniska, ce frumoasa si zambareata e Melissa Dar de ce o tii in casa pana la 40 de zile?

Fetelor, eu tot am dureri din astea de burta ca la menstruatie, ma tin destul de mult, dar nu simt burta sa se incordeze, oare sunt contractii BH sau nu?

Va pe toate, weekend frumos!

Cristina, fericita 36+ cu Patricia

AMR 3+

Pai nu stii cum sunt babele...???Soacra a zis sa stam draga 40 de zile ca la ei la musulmani se pastreaza traditia...nu ca la noi la roamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maribell

CRISSY C iubita, nu-ti mai face atatea ganduri....bebe nu are nimik, ai sa vezi ca la urmatoarea eco totul o sa fie ok....
sa-ti spun ceva...in grupul meu de gravidute , am avut o fata care sa ingrasat toata sarcina doar 5 kg...era asa de slaba, si avea o burtica asa de mica...am crezut ca o sa nasca un bbe super mic.dar dupa 40 sapt si 4 zile a nascut o fetita perfect sanatoasa de 3600g.m-am mirat foarte tare.noi avem ideea ca daca nu mancam pt 2, bb nu asimileaza....dar nu este asa, bb suge de la noi din organism tot ce are nevoie.deci nu te mai stresa, fii mai optimista, doar ve-i aduce pe lume cea mai frumoasa bebelusa din lume, care o sa fie sanatoasa si fericita sa te cunoasca.
uite multi ca sa te simti mai bine...
MIRA felicitari pt bebitza mancacioasa si necolicoasa...
SORANA multe de liliac sa te mai inveselesti si sa iesi din butoiul asta sifilitic care atrage toate mamicile si burticile in el.....
MARYLENAC mai avem asa de putin.....nastere usoara iti doresc si multa sanatate..
LENABUM...cum adica baietii se nasc mai greu si fetitele mai devreme...oare am si eu un baietel????? sper ca nu...
THEO sunt bine....chiar ma surprinde treaba asta....dar asteptam in continuare.....si eu mi-am facut provizii de infacol....just in case....
FELICITARI ANISHKA PT O FETITA SUPERBA......
ROXI SANATATE MULTA DIENUTEI ...
eu am niste mancarimi de burtika...de-mi vine sa ma urc pe pereti....nu mai stiu ce sa mai fac, si mai grav e ca ma apuca noaptea si stau si cate 30 min sa ma scarpin..
iar am facut treaba multa azi....si.....nimik
se lasa asteptata....
va urez un week-end superb, fara butoaie si fara pesimism....
va -ik dulce pe toate !!!!

MARIA SUPER FERICITA 39 cu ANDREEA ANTONIA
AMR: IN ORICE MOMENT !!!
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Buna dimineata! Va invit la o cafeluta cu croissante proaspete!

Am reusit si eu aseara sa recuperez toate capitolele, va multumesc mult pentru sustinere si imi pare rau ca v-am tinut pe jar. Initial imi facusem planuri ca imi voi lua laptop-ul in spital, motiv pentru care nu am luat nici un nr. de tel. Binenteles ca laptopul s-a plimbat 3 zile in masina sotului, ca mie nu mi-a ars. Eram prea preocupata sa ma misc cat mai mult si sa ma ocup de bebelina.

Arturici am citit ca si tu te grabeai sa o mariti pe Sabina . Abia aseara am vazut ca si tu intrebasei de vernixul din pasa si ai venit si cu raspunsul de la dr.

Pupici, sa aveti o zi frumoasa, linistita, si... mai asteptam bebelusi

de cat un ghemotoc

Buna dimineata!Multumim de cafeluta!Sa-ti traiasca ingerasul!

Mergi la inceput

Fetelor se observa ca nu prea mai avem timp sa intram pe aici...daca a inflorit liliacul...De obicei daca nu intram o zi...mama mama cat era de citit
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut deja...mai aveti scurgeri vaginale?Eu am nascut pe 01.05 si inca mai am...sunt inspre maroniu,cate putin,dar mai am...sper sa fie normal...cineva mi-a zis ca 40 de zile o sa tot am...asa o fii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Mira, Sorana multumesc mult, sunteti niste scumpe. Sorana, nu stiam ca la bebe asa mare cum a fost Tudor ai luat doar 10 kg, wow! Eu am 12 acumulate pana acum, dar intr-o vreme cresteam intr-un ritm de am zis ca sigur ajung la 20, si acum poftim...

Mira, deja 15 kg jos?? Suuuper, inseamna ca a fost multa multa apa in tesuturi, nu grasime, bravo!!! Ai dreptate cu sfaturile din toate partile, eu sunt convinsa ca lumea le da cu buna intentie, doar ca deh, parerile difera. Si eu stiu ca nu au colicii legatura cu ce mananci, ba dimpotriva, ar fi aiurea sa te privezi de vitamine si nutrienti tocmai acum cand alaptezi. Acum ft multi medici recomanda sa ai o dieta echilibrata si sanatoasa. Merci de recomandarea cu Bulgaria

Roxy, off, imi pare rau ca Diana trebuie sa poarte ghips din ala, dar noroc ca e doar pana luni

Aniska, ce frumoasa si zambareata e Melissa Dar de ce o tii in casa pana la 40 de zile?

Fetelor, eu tot am dureri din astea de burta ca la menstruatie, ma tin destul de mult, dar nu simt burta sa se incordeze, oare sunt contractii BH sau nu?

Va pe toate, weekend frumos!

Cristina, fericita 36+ cu Patricia

AMR 3+

Pai nu stii cum sunt babele...???Soacra a zis sa stam draga 40 de zile ca la ei la musulmani se pastreaza traditia...nu ca la noi la roamani!!!

Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)

Am si eu un exemplar in zona..azi a venit in vizita..dar macar nu e baba..sor'mea..sa nu-l scot pe bebe din casa pana la botez,sa-i pun o foarfeca sub perna sa-l pazeasca,daca plec eu de acasa sa nu traversez ape,podurinumai dobitocii de te crucesti

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Fetelor se observa ca nu prea mai avem timp sa intram pe aici...daca a inflorit liliacul...De obicei daca nu intram o zi...mama mama cat era de citit
Am si eu o intrebare pt fetele care au nascut deja...mai aveti scurgeri vaginale?Eu am nascut pe 01.05 si inca mai am...sunt inspre maroniu,cate putin,dar mai am...sper sa fie normal...cineva mi-a zis ca 40 de zile o sa tot am...asa o fii???

Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)

Din proprie experienta nu-ti pot spune,dar asa stiu si eu ca iti poate curge maxim 6 saptamani

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput