Fulgusori nov.dec2009:unii avem 6 luni (72*)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ady..bafta la invatat atunci..si apoi ce urmeaza, mami???doctoratul?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Gata! Doctorii au supravietuit si au plecat cu bine. A fost o problema cu conectorul de la Diana. Doi pini au trebuit reconectati, acum totul e in regula. Avem si carutul reparat, ce sa mai, suntem ca noi!

Fetelor, ma scuzati ca nu am mai apucat sa felicit nici princhindeilor care au implinit un numar de lunite, nici celor care si-au serbat ziua de nume. Zic acum: “La multi ani!” si multa sanatate!

Lady, felicitari pentru examenele luate! Am vazut pozele mandrutei mici. Ce tare e fata ta in fotografia cu suzeta in gurita si cu manutele pe tastatura
Am vazut si ca fetita ta are gat … Sophia are o cuta unde ar trebui sa-i fie gatul, restul e ascuns de rotunjimi

Ca ma-i intrebat, nu mai stiu cate kilograme are acum gashunica mea mica pentru ca nu am acasa cantar pentru bebei. Ultima data cand am fost la doctor si am cantarit-o a fost la 6 luni (v-am povestit atunci), si daca e fata sanatoasa, data viitoare mai mai duc abia la 9 luni. Oricum, de mancat mananca bine. Incerc sa-i mai distantez mesele cu laptic, ca daca ar fi dupa ea tot la 3 ore ar vrea. E totusi adevarat ca din biberon bea cam 120 ml la o masa, foarte rar ajunge la 180 ml. Diana tin minte ca bea si 200- 240 ml, dar pe de alta parte cerea mai rar. Sophia are 1 sau 2 mese in care papa si cereale cu pasta de legume si carnita de pui, respectiv cereale cu pasta de fructe. Din legume daca mananca 5… 10 lingurite la o masa, dar cand are fructe imi curata castronelul.

Andrutza, din cate spui voi chiar stati super cu diversificarea! Cat despre cum ma descurc eu cu doi copii, casa, si cum de mai am timp si de forum, personal nu am cea mai buna reteta (nu am mai vazut un film de nu stiu cand, nu am mai citi o carte de mult prea multa vreme, am redus mult din ceea ce faceam prin casa, etc…)

Va si imbratisez pe toate. Maine noi vom fi cel mai probabil plecati toata ziua.
Un weekend placut!

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

my lady felicitari pentru "stabilizare"! Sunt atat de dragalasi cand reusesc sa faca ceva nou, parca se umfla in pene de mandrie. La mai mare si s-o vedem si la plimbarica pe piciorusele ei cat mai curand.
Eu mi-am dorit 2 pici, dar dupa iuresul cu talibanul cel mic mi-a mai trecut. Talibanul al` mare e tata lu` talibanul mic si saracu` a cam iesit din schema in ultima vreme ca asta mic il depasestre de departe in pretentii si fitze.

pishko mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pishko

my lady felicitari pentru "stabilizare"! Sunt atat de dragalasi cand reusesc sa faca ceva nou, parca se umfla in pene de mandrie. La mai mare si s-o vedem si la plimbarica pe piciorusele ei cat mai curand.
Eu mi-am dorit 2 pici, dar dupa iuresul cu talibanul cel mic mi-a mai trecut. Talibanul al` mare e tata lu` talibanul mic si saracu` a cam iesit din schema in ultima vreme ca asta mic il depasestre de departe in pretentii si fitze.

pishko mihai 28.10.2009

acum am priceput

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

LMA Nicholas Samuel de Rebebe

Citat:

Mergi la inceput

N.Labis-Mama

N-am mai trecut de mult prin sat si-mi spune
Un om ce de pe-acasa a venit
Cum c-a-nflorit la noi malinul
Si c-ai albit, mamuca, ai albit.

Alt om mi-a spus c-ai stat la pat bolnava.
Eu nu stiu cum sa cred atatea vesti,
Cand din scrisori eu vad precum matale
Din zi in zi mereu intineresti.

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Buna,

cam liniste pe aici , acum 2 luni nu mai reuseam sa citesc nimika...
Dragele mele mai cu experienta cum reusiti sa-i faceti pe bebe sa manance si altceva decat lapte de mama? MAteo are 7 luni , de o luna tot incerc sa-i dau altceva si nu vrea: nici suc de para, mar, morcov, nici mere rase fara sau cu biscuiti , nici banana, nici legume cu sau fara carne ... i-am pus si putin lapte praf nu vrea si pace ... am hotarat sa fac o pauza de o saptamana ca deja plange cand vede lingurita si voi incerca cu cereale ; el este grasut are 9 kilo jumatate insa vreau sa gasesc ceva care sa-i placa si sa deschida gurita.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rony

Buna,

cam liniste pe aici , acum 2 luni nu mai reuseam sa citesc nimika...
Dragele mele mai cu experienta cum reusiti sa-i faceti pe bebe sa manance si altceva decat lapte de mama? MAteo are 7 luni , de o luna tot incerc sa-i dau altceva si nu vrea: nici suc de para, mar, morcov, nici mere rase fara sau cu biscuiti , nici banana, nici legume cu sau fara carne ... i-am pus si putin lapte praf nu vrea si pace ... am hotarat sa fac o pauza de o saptamana ca deja plange cand vede lingurita si voi incerca cu cereale ; el este grasut are 9 kilo jumatate insa vreau sa gasesc ceva care sa-i placa si sa deschida gurita.

va pup

Rony, asa a fost si la mine la inceput, adica acum o luna. Am incercat cu legumele si plangea de nu se mai oprea. Asa ca i-am dat vreo doua zile cereale, am luat de la Hipp ceva fara gluten, doar 30 ml lapte cu vreo 2 lingurite de cereale, ca sa nu capete aversiune fata de lingurita. Am renuntat cateva zile la legume si am inceput cu marul. I-am dat cate jumatate de mar pe care l-a primit foarte bine vreo 3 zile, apoi am incercat iar cu legume, continuand normal si cu fructe, dar de data asta doar morcov, dovlecel si putin cartof. Intr-o saptamana manca legume de rupea, i-am introdus si celelalte legume, iar apoi si carnita si oul. Acum vreo saptamana i-am bagat si cerealele, prima oara i le-am dat doar ca sa nu se sperie de lingurita.
Stiu ca poate fi foarte greu, la Simona m-am chinuit vreo 2 luni pana a acceptat legumele, ajunsesem de i le dadeam cu biberonul amestecate cu lapte, numai sa manance. De data asta mi-am jurat ca nu ma mai complic cu biberonul si uite ca am avut succes. Ce-i drept, Dani e si foarte mancacios, are 9,400 kg si 72 cm, dimensiuni de un an, spune pediatra.
A, si inca ceva. Am avut niste lingurite dure de la IKEA, cica speciale pentru primele mese, dar nu deschidea gurita cum trebuie si mi se parea ca-l ranesc. I-am cumparat o ligurita cu capat de silicon de la Tigex, foarte buna, si a mancat mult mai bine imediat ce am inceput s-o folosesc. Poate si asta conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Andrutza, ...pentru o plimbare in parc
Alina, faina poezia

restul grupului virtual
.......noi vegetam prin casa...asa este iarna.....

XENA FORUMISTA RAZBOINICAde Daniel-Matei
sa fie SANATOS!

Minunea mea: Daniel-Matei nascut pe 13 nov 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

hello si de la mine

My_Lady nu-s supa pe tine...nu dau satisfactii nimanui..chiar imi doresc sa faci in continuare capitole!
fetelor...mi s-a stricat sterilizatorul meu...noroc ca era in garantie..era luat de la Metro...mi l-au primit inapoi, mi-au dat banii...ca nu mai aduc asa ceva si nici nu mai aveau pe stoc...dsi de ieri tot caut unul de la chicco electric si in tot Brasovul asta nu gasesc deloc

Trebuie sa fac neaparat maine comanda pe net...offffffff sunt disperata...acum fierb biberoanele dar se fac ca naiba!!

Bine ati revenit fetelor!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput