Braduti draguti de ian-feb 2005

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!

Liviana, am fost plecata in concediu, tot nu mi-ai spus unde ati fost voi! Avem poze pe facebook, pt. cine doreste
Cu bulionul cred ca ai rezolvat...eu pun si zahar si sare, imi place sucul de rosii mai dulceag, de fapt e dulce-acrisor si pun ulei deasupra, cam un degetel, apoi pun capacele la sticle si fierb la bain-marie.

Deci cu gradi, sa va mai spun? Din doua grupe s-a format una singura pregatitoare, sunt 55 de copii in clasa cu o singura educatoare . Primesc la ora 10 corn si lapte, dar ii dau un senvis de-acasa pe care-l mananca cu lapte si cornul il aduce acasa. Programul este de la 8:30 la 13, nu platim nici o taxa, nu au masa, vom cumpara doar rechizite. Miercuri avem sedinta.
Vlad mananca dimineata acasa lapte cu cereale si un senvis mic si apoi la ora 14 masa de pranz, dupa mine e ok, la fel facea si acasa, pe mine nu ma deranjeaza chestia cu masa.
Dimineata cand il duc copiii sunt f. cuminti, doar ca e harmalaie pt. ca vorbesc toti tare. In schimb, stau la mese rotunde cate 8 copilasi sau pe covor si deseneaza, se joaca. Educatoarea e f. draguta, imi pace de ea, dar am schimbat cu ea doar cateva vorbe...prima impresie a fost insa f. buna. Ea zice ca se descurca, dar ii e si greu singura, ca pleaca cheauna de-acolo...va dati seama dupa 3 zile de gradi .

Patri, pai plecam o data cu copiii si o data fara dar daca mai avem ocazia mai plecam Anul trecut ne-am cam facut de cap, anul asta gata.

Bestutza, la fel era treaba cu sezlongurile , dupa ce ca puneau prosoapele si ocupau mai si veneau pe plaja la ora 12...iar unii cu copilasi stateau si se plimbau pe-acolo sa gaseasca un sezlong Noi aveam noroc ca ne trezeam pe la 7 jumate, pana mancam la 8 jumate eram pe plaja si se ducea Cata repede, inainte de masa si punea si el prosoapele si gata. In rest, numai de bine, totul a fost super!

Mergi la inceput

Liviana, ce frumos ai scris de prima zi de gradi, ma bucur ca baietii se simt bine acolo!

Nici lui Vlad nu ia cazut vreun dintisor...nu se misca nici unul...primul dinte i-a iesit la 6 luni. In we are karate dimineata, o sa pn cateva poze sa-l vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Si noua ne-a cazut saptamana trecuta miercuri un dintisor. Si a crescut cel definitiv deja pe jumatate.
La noi a venit Zana Maseluta (auzise el pe la gradi, si n-am vrut sa il dezamagesc) mai ales ca "muncise" ceva la caderea dintisorului pentru ca ii crescuse celalalt in spate cand cel de lapte sa clatina deja, iar stomatologa ne-a spus sa il miste cu limba, sa muste mere si coaja de paine ca sa cada mai repede. Nu posedam nici o carie, nici un punct negru dar avem un dintisor definitiv !

Si suntem in grupa pregatitoare si ne gandim deja la scoala. Ce repede trece timpul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, a fost bine insa B a plans si a doua zi, ce-i drept nu mult. Astept cu interes sedintele cu parintii, sa vedem ce ni se comunica. Vad ca doamnele de la B au abordari diferite fata de cele ale lui M, dar ne vom adapta.
Bubu, am fost in tarile balcanice, am un jurnal scris la topicul cu calatorii, cred ca e pe paginile mai vechi caci atrecut ceva timp de atunci. Voi cum ati petrecut?
La bulion n-am pus decat sare caci asa a vrut sotul. Deci zaharul si uleiul au rost de gust nu si in conservarea mai bine, da?
Acum as dori o reteta sigura de gogosari in otet, anul trecut mi s-au inmuita f tare, cred ca era prea tare otetul. As pune din cel de mere, insa nu stiu daca e bine. Tu cum ii pui?
Lali, bravo, ai baiat cu un dinte de adult ca sa zic asa. Si noi ne gandim la scoala, mi se pare f grea alegerea ei.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Mai vreau sa va scriu ceva: am fost intr-o vacanta de o saptamana la Viena cu tot cu Dragos. Initial am avut emotii referitoare la cum ii va placea copilului o vacanta in oras, dar s-a distrat super. Am gasit in fiecare zi ceva pentru el si mi-a spus ca a fost o vacanta frumoasa. Asa ca nu ocoliti ideea, Viena ofera multe chiar pentru copii mai mici: Muzeul de istorie naturala care e jumatate dedicat copiilor, Schonbrunn cu 3 labirinturi in marime naturala si gradina zoologica, Colectiile egiptene, grecesti si romane de la Muzeul de arta, magazinele de jucarii (cu sponsori oficial bunicii), Praterul sunt perfecte pentru ei. Dragos mi-a spus ca i-a placut mai mult la Viena decat la mare !

Mergi la inceput

Liviana, uite reteta mea de gogosari
http://www.bucataras.ro/retete/1454/gogosari-in-otet.html

Lali, sa va fie de bine plimbarica! E super la Viena, noi am fost anul trecut inainte de Craciun si vreau sa merg si cu piticii intr-o vara prin muzee ca am tot auzit si am vazut si poze cu multe chestii interesante si haioase.

Vladut a fost putin rosu in gat, dupa prima saptamana de gradi, acum e tot albastru in gat de la niste pastilute cu albastru de metil si se pare ca-si fac efectul, sut tare bune, se numesc Plantusin, de la Fares. mai are niste mucisori si sper sa-i treaca repede...
In rest, ii place la gradi, si mie imi place mult de doamna educatoare, pacat ca sunt asa multi in grupa....asta e...am avut si sedinta, am stabilit banutii pe care trebuie sa-i dam...cam atat...

Eu sunt la serviciu azi pana la 10 seara...asa ca o s amai citesc pe-aici.
Pup!

Mergi la inceput

Bubu, chiar reteta asta am facut-o ieri, doar ca am avut compozitie prea multa, nu e prea clara descrierea. Credeam ca pt 10 kg se dubleaza cele scrise. Eu am avut cam 3 kg de gogosari din gradina, i-am cantarit dupa ce i-am taiat bucati si mi-a ramas jumate din lichide. Mi-au iesit 7 borcan de 800g. Sper sa fie buni. Am pus si un borcan mare de googsari umpluti cu struguri, tot de pe site-ul tau e reteta. Daca tot ne-am bagat la cules, am luat si toate rosiile cherry din care au rezultat borcane 4*400g. Am mai facut si salata de vinete, o punga am pus i in congelator. Ca niciodata dar anul asta am ramas fara nici un borcan liber, a trebuit sa pun multe pt iarna caci gradina a fost rodnica.
Spor la gradi si sanatate lui Vlad.
Lali, frumos ca ati putut merge cu Dragos la Viena.
Noi azi mergem la Bal Mascat - e cu intrare free la Instit Francez, de la orele 16.

Mergi la inceput

Wow, Liviana, toate au fost din gradina voastra?? cat ed super! Bravo!

Mergi la inceput

Fetele, hai sa facem o lista. Ce copii vor merge la anul in toamnala scoala? Am auzit ca prin unele parti deja au inceput inscrierile.

Din cate am retinut parca Lali si Tomasa vor ca baietii lor sa inceapa in 2011 cl I. In afara de mine si de ele cine mai e in gashca?

Mergi la inceput

Da, scolari la anul.
Suntem in grupa pregatitoare si, desi m-am gandit ca nu e pregatit inca pentru scoala ca e neastamparat si nu prea are rabdare am adunat 7 ani si 8 luni, cat ar trebui sa aiba daca ar merge la anul in clasa a I-a, cu 12 ani de scoala. Va termina a XII-a la 19 ani jumate daca am mai amana un an... mi se pare prea mult.

Mergi la inceput