Braduti draguti de ian-feb 2005
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, dintisorul intai a inceput sa se clatine si s-a ridicat mult fata de ceilalti, nu m-a lasat sa il scot eu, i-a cazut la 5 zile dupa ce a inceput, mancand un biscute; ea stia deja ca ii vor cadea la un momdat, ca va veni zina maselutza, si nu a fost speriata. zina inca nu ne-a vizitat ca am fost libera cu ea acasa de joi, insa mi-a spus ce isi doreste si sper sa pot sa ii cumpar azi si sa ii pun sub perna diseara.
da, si mie mi s-a parut mult, nu am intrebat de ce, dar au program pina la 18. si au mic dejun, prinz si gustare cind se trezesc. de ex am platit azi pt jumate de luna doar, 210 lei, 15 lei fiind consumabile pe luna (apa, servetele si ce or mai lua). REchizitele urmeaza sa primesc lista.
eu sacii ii am de la cresa, acolo erau un must have.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug ioanaiub, bafta si voua, ne arati si ceva poze cu cei mici? Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Liviana, am pus poze pe facebook, daca ai cont acolo poate ne imprietenim
![](icon_smile_wink.gif)
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
crinuta spune:
Patricia, la ce varsta i-au iesit Rebeccai primii dintisori?
Lui Rayan la 8 luni, iar pana acum dintii sunt intacti, perfecti, nici urma de clatineala :)
Eu nu i-am spus de zana maseluta si nu ii voi spune. El stie ca ii vor cadea la un moment dat dintii dupa care ii vor creste altii.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
lbelciug spune:
Crinuta, la 4 luni jumate i-au iesit dintii Rebecai. Nu mai stii ca ea a fost prima dintoasa din grupa?
Nici la noi nu se clatina nimic, desi primii dinti au iesit lui M la 5,5 luni.
Bubule, unde esti? Hai cu sfaturile despre bulioane. Le-am facut deja, dar tot vreau sa stiu raspunsurile, daca le stii desigur.
Ioanaiub, am cont, dar nu stiu cum sa te gasesc.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
Liviana, ti-am trimis PM
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, mama ce memorie ai vad ca se respecta regula, prima dintoasa, prima stirba
.
Crinuta, nici ea nu are nici macar o carie. Dintele a inceput sa se clatine simbata, tocmai venise de la tara si chiar ma speriasem ca a cazut sau s-a lovit, si miercuri a cazut. nu a avut dureri sau altceva inainte, si nu trebuie sa dea semne de cadere cu mult timp inainte. sper ca si dintii definitivi sa fie la fel de buni ca dei de lapte.
BESTUTZA spune:
Buna dimineata si succes mult in ultimul an de gradi al bradutilor!
Am avut emotii in dimineata in care i-am dus la gradi,numai gandindu-ma ca la anul va fi clasa I...Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul!Imi este viu in memorie momentul in care am inceput eu ...
Patricia si noi suntem stirbi,desi lui Tudor i-au aparut primii dinti la 6 luni si cateva zile! La el dintii nu au dat semne de cadere. Au fost ok pana intr-o dimineata cand am vazut si noi la fel ca tine - un dinte mai lung !
Tudor imi spunea ca il dor dintii,dar eu ma uitam si nu vedem nimic si nici prin gand nu imi trecea ca s-ar putea misca!
L-am lasat in pace,il miscam extrem de putin sa vad daca s-ar putea scoate.Nu mi s-a parut ff "subred", dar in aceeasi zi l-a inghitit fara sa isi dea seama . Ca sa nu se sperie i-am zis ca in somn a venit zana si l-a luat facandu-i loc celuilat dinte care va creste exact ca la mami si tati.
Acum vad ca celalalt a spart gingia prin spatele dintelui de lapte, se clatina, dar nu cade .Trebuie sa vedem zilele astea cum rezolvam!
In rest, suntem bine,bebe creste frumos si sanatos!
Am fost la mare in echipa completa...a fost obositor, dar copiii au fost bine.Ma gandesc amuzata ca nu am avut timp sa fac baie in mare...
Bubuuuuuuu!Sa imi spui cum a fost la Duni!Noi din motive de bb mic am ales Albena,dar nu s-a comparat cu cat de relaxant a fost anul trecut! Aglomeratie ingrozitoare si un prost obicei ,care am crezut ca anul asta se va schimba prin bunavointa celor ce administreza plaja:rezervatul sezlongurilor cu prosoape!!!
Mi se pare lipsa de autoeducatie....Cu trei copii umblam printre sezlongurile cu prosoape.Veneau,isi lasau prosoapele si plecau.Eu de obicei nu ma revolt, dar acum nu m-am putu abtine ,mai ales ca era vorba tot de romani.Vrea sa fie si la serviciu si acasa in acelasi timp...Se duce la serviciu isi lasa haina si pleaca...Locurile de la marginea plajei erau pline de prosoape si "propietarii"incepeau sa vina in jur de 10-10.30,cand noi ne pregateam de plecare.
Nasa mea e acum plecata si in caz similar imi zicea ca ia prosoapele ,tricourile , papucii le duce la salvamar ca fiind uitate sau pierdute! Offf...Chiar asa o fi peste tot?
Acum doi ani am fost tot la Albena la Oasis-Tomasa stie
La piscina nu am putut sa fac baie ca totdeauna erau prosoape pe sezlonguri...Daca intra Tudor in apa noi stateam in picioare langa piscina...Groaznic...acolo le-am gasit scuza : piscina mica,dar acum si la mare?
Nu mai zic ca ai nostri-nu ca brazii- veneu de pe plaja si isi clateau picioarele in piscina,desi la marginea plajei era un dus destinat curatarii picioarelor...
Oricum,la piscina, era cineva care se ocupa de "identificarea" personajelor,dar cred ca ajunsese la capatul puterilor, ca atunci cand ii lua la intrebari avea un ton!!..
Sper sa punem si poze din prima zi de gradi!
Revenim!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
lbelciug spune:
"Mami, uite, soarele e ca o pastila!"
Asa remarca Bogdan lumina portocalie a diminetii. E o zi minunata in care cred ca fiecare rememoram inceputurile noastre scolare, fie ele primare, gimnaziale sau liceale. Ce-as mai da sa fiu mica si lipsita de grija responsabilitatilor, sa-mi las gandurile sa zburde pe valurile imaginatiei copilariei! Dar nu e greu sa ne imaginam totusi asta, nu?
Nu-mi amintesc nici o zi de 15 sept care sa fi fost ploiasa sau mohorata, toate cele din memoria mea sunt luminoase, incarcate de lumina si bucuria unui nou inceput, a unei noi treceri prin Poarta Cunoasterii, cu forfota in stomac si buchete de flori in mana.
Am pregatit noul debut la gradi cu cosuri de flori facute de mana mea, partial cu flori din gradina proprie. Am pregatit aseara cu multa agitatie in suflet saculetii cu hainute ale copiilor, am probat pantofiorii si am stabilit ce pot purta micutii mei in aceasta toamna. Ce emotie, ce satisfactie, ce voiosie sa vezi cum propriile vlastare merg mana-n mana catre intrarea pe care scrie generos "Bine ati venit"!
Am sa pastrez aceasta imagine undeva in casetele sufletului meu, asa ceva nu se poate uita!
"Mami, vreau sa vad clasa unde va sta Bogdan!"
"Aflam cand intram, nici mami nu stie"
Am avut noroc. Baieti sunt in clase alaturate (ce bucurie pe ei!), iar d-na lui Bogdan e recent intoarsa din concediu maternal. Sunt 28 de copii inscrisi, ceea ce e f bine.
Am stat pana la ora 8 s-o asteptam si pe d-na lui Matei. din pacate ea a intarziat si eu a trebuit sa plec la birou. A ramas sotul inca 15 min pana a venit si dansa dupa care a plecat, lasandu-l pe B cu lacrimi pana-n barbie. Am flat ulterior ca B s-a linistit si manca de pranz cu ceilalti copii. Simt ca incet-incet se va acomoda.
Bestutza, imi pare rau pt neplacerile de la mare, dar direct pe nisip (pe pled) nu se putea sta? Ajung si eu in w-e la nisipurile de aur, dar nu cred ca voi face plaja.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PatriciaArdeleanu spune:
Bestuta, deci nu sintem singurele stirbe. a cazut doar un incisiv?? la noi vad ca se clatina incet-ncet si al 2-lea.