Braduti draguti de ian-feb 2005

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ce mai faceti, ati venit din vacanta?

Vladut e in continuare cu bunicii, ceilalti acum, si va incepe gradinita de stat. E ceva special la o gradinita de stat? (tati trebuie sa ia foi de inscriere si din cauza asta sintem in intirziere rau de tot).

Va cer un pic de ajutor. Am facut eu un blog cu sfaturi pentru parinti aici, ce sa mai scriu acolo si e ceva interesant? Nu de asta am intrat aici, vroiam vesti, mi-a venit ideea dupa

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La ce te referi cand intrebi daca e ceva special? Special in ce sens?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Gradi la noi incepe lunea viitoare si am fost azi sa vedem care-i treaba. Gradi e de stat, educatoarele de anul trecut, care erau suplinitoare nu mai sunt, este una titulara, foarte buna cica, ma rog, nu o cunosc. Problemea mea e ca din doua grupe mari s-a format acum o singura grupa pregatitoare, vor avea program 8-12, fara mese de dimineata si de pranz, vor primi ca cei de la scoala un corn si lapte si nu vom plati taxa.
La voi cum e?? asa e la toate gradi de stat acum??

Ma rog, pentru mine nu ar fi nici o problema sa-i dau copilului sa manance acasa, are cine sa-l ia si cu cine sa stea, dar ce fac cei care nu au????? copilul inca e la gradi, nu la scoala!

Mergi la inceput

Noi avem sedinta maine cu directoarea gradinitei, deci nu stiu, dar sper sa nu fie ca la voi ci sa fie ca anul trecut, pt ca au o mancare exceptionala acolo.

Crinuta si minunea ei

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

A fost tati la gradinita si nu m-a lamurit prea bine daca trebuie sau nu sac de panza.

Oricum - sunt 42 de copii inscrisi in grupa. Eu parca as vrea sa il duc la alta gradinita, cum se va descurca educatoarea cu atatia copii si cum va putea sa ii invete ceva? Si sunt numai 20 de patuturi, probabil vor dormi mai multi in pat. Tati vrea sa incercam sa vedem cum e, mie parca nici sa incerc nu imi vine

Proiectul meu: Alte sfaturi pentru parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, f ciudat la voi in gradi, cum asa, sa nu dea masa copiilor?
Noi primim toate mesele, inclusiv pe cea de seara si contributia pe zi este de 11 lei. Datorita igienizarii, s-a amanat debutul pt 15 sept. Ma cam stresez caci deja am facut exudatul si avizul il luam in w-e, deci nu vor fi eliberate cu 48h inainte cum s-a cerut...
Vroiam sa te mai intreb de bulioane caci am facut si eu anul asta. Care e rolul uleiului pus deaspura sticlei, am vazut a unele pers pun, altele nu. La fel si cu zaharul, de ce se pune? Ce alte conserve ai mai facut?
Vai, Simona, 42 de copii sunt extrem de multi! Cate educatoare sunt la grupa? Sunt fericita ca la noi in gradi nu se accepta mai multi copii decat nr de paturi alocat in grupa. Ce-i drept a noastra are program saptamanal, desi ai mei nu dorm noaptea acolo.
Am emotii, fetelor, incepe si Bogdanel al meu gradinita! Inca nu stiu la ce grupa suntem, am inteles ca au venit educatoare noi si nu stiu ce vom "nimeri". Sper sa fie bine, ca si pana acum!

Succes tuturor bradutilor in noul an de gradi!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Noi mergem cu ghizodanel, nu cu sac de panza. Asa ceva nu am mai auzit de pe vremea lui Ceausescu.

Liviana, bafta lui Bogdanel la debut. Stiu ca ai emotii, va fi bine.

Brrr .... 42 in grupa. La noi oficial sunt vreo 23, de venit daca e sa ma iau dupa anul trecut media a fost 10-12 :))), deci super regim.

Crinuta si minunea ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

n-am mai intrat pe aici de foarte multa vreme , acum am vrut sa vad cum va pregatiti pentru gradinita
in sfarsit ne-am mai strans si noi pe acasa, vara asta am fost tot pe drumuri, ca nomazii, la mare, la munte, iar la mare , copiii au mai stat pe la bunici, am avut o vara plina
David merge anul acesta la grupa pregatitoare iar Mara va merge la grupa mica, deci voi avea doi "scolarei"

ieri am pregatit rechizitele pentru gradinita, pentru David: coli de hartie, caiete de desen, caiet tip I si de matematica, creioane colorate, acuarele, carte de colorat, hartie creponata, hartie glasata, lipici, foarfeca. la gradinita are un biblioraft, i l-am dus la inceputul gradinitei, in care pun tot ce lucreaza si la sfarsit il vor primi acasa
o sa-i mai duc un saculet pentru vestiar (am cumparat din takko unul cu mc queen, mai sunt si acum nu doar pe vremea lui Ceausescu , dar cred ca nu e obligatoriu, poti sa duci si ghiozdan), cu numele scris pe el in care va avea un schimb de haine, o cutie in care sa-si tina papucii de strada, pijama, o cana pentru apa.
anul trecut am platit 5 lei pe zi si primeau micul dejun, pranzul si "plecarea", adica o gustare la plecarea acasa (un fruct sau un iaurt sau un produs de patiserie, o ciocolatica uneori).
pe langa rechizite noi mai ducem lunar hartie igienica, servetele, sapun, prosoape de bucatarie (se sterg cu ele la baie) si cate un bidon de apa deoarece la noi in oras apa de la robinet nu e prea "calitativa"

cam astea ar fi la inceput, vom avea sedinta cu parintii in prima saptamana si ne mai spun atunci daca mai trebuie ceva

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna si de la noi!
am inceput si nou gradinita, Rebecca abia astepta. Chair daca este la grupa pregatitoare, programul este normal, 14 lei pe zi, toate mesele, ghiozdan zilnic. daca vreau, pot sa ii las acolo un sac de panza cu niste schimburi in caz de urgenta, pe care sa nu il car dupa mine zilnic. de obicei asa procedam, ii lasam acolo un dres, un chilotel, o bluzita, in caz de mici accidente. Noi avem acelesi doamne, de care REbe este foarte atasata. Cred ca sintem prima stirbutza din grupa, saptamina trecuta a picat primul incisiv (ei i-au iesit la 4 luni jumate).
Liviana, succes bocbocelului!

va pupam pe toate.
Bubu, ce te mai plimbi . bravo tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mult SUCCES bradutilor la gradi si fratilor lor scolarei!

Crinuta, Patricia, multumesc, mai avem de asteptat insa pana miercuri.
Patricia, cum a fost experienta cu primul dinte cazut? A fost Zana Maseluta pe la voi? Cum a reactionat Reb?
Sacul de panza a fost f practic pt noi si inca este. L-am folosit la cresa si are avantajul ca nu tenteaza (anti-furt), e f incapator si se spala super-usor. Nu trebuie sa fie neapart inestetic.
Patricia, mi se pare cam multicel 14 lei pe zi, v-au explicat si de ce? La noi cred ca nu o sa fie nevoie sa cumparam rechizite individual, in fiecare an se stabileste suma de bani pe care fiecare parinte o achita si ulterior se cumpara toate la fel cu ajutorul unui parinte sau 2.
ioanaiub, bafta si voua, ne arati si ceva poze cu cei mici?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput