Braduti draguti de ian-feb 2005

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!

Am terminat un tortulet, l-am pus in frigider, am facut ordine in bucatarie si stau si eu nitel pana la baita baietilor. Sotul lucreaza azi si sunt singurica cu ei...

Liviana, in cursul saptamanii nu pot intra pe net de la serviciu, avem f. mult si intens de lucru...seara nici vorba :( Cum ajung acasa ma apuc de-ale casei, stau cu baietii...stiti voi

Pe Vlad il duc la karate de 2 ori pe saptamana, el face de cateva luni bune, iar de cand s-a luat vacanta fac antrenamentele in parc, in Tineretului, la 7 seara. Face miscare in aer curat, apoi inca vreo ora prin parc pe-acolo...
Ieri a terminat inca un curs la Fastrak, cel cu dinozauri, este super, super incantat de profesori, de modul de invatare, de joaca, de tot! Mai are un curs in august si apoi din toamna iar.
O sa pun mai multe poze de-acolo, sa vedeti cate chestii fac singurei, in joaca si invata o multime de lucruri. Saptamana trecuta a fost la astronomie, a invatat despre sistemul solar, planete, nave spatiale, astronauti.

Cam o data pe saptamana, daca reusim...ajungem si la piscina unde am abonament facut prin serviciu, la Hotel Bucuresti si inoata pe-acolo cu sotul, ii plae rau balaceala! mi-ar fi placut sa-l inscriu la un curs de inot...dar nu stiu daca am reusi sa-l ducem din cauza programului...

In rest, abia astept concediul...peste o luna...sa plecam la mare...

Ne mai pierdem timpul in Sun Plaza, ca e langa noi, ba la un film sau locul de joaca...in we, o data la doua saptamani, vin niste animatori, instaleaza acolo o scena si au o tema anume si sunt concursuri, muzica, deseneaza, picteaza, f.f.dragut! Vlad a participat si acum 2 saptamani si azi la concursuri si a castigat la toate , este asa de bucuros si incantat si multumit cand castiga!
Sa va povestesc: data trecuta aveau ca tema campionatul mondial de fotbal si trebuia sa modeleze in lut ceva ce sa reprezinte Africa. Iar Vlad a modelat un fotbalist si un bastinas cu o sulita. A fost singurul care a castigat din vreo 10 copilasi A primit o sepcuta de la Z. Apoi a mai raspuns la niste intrebari si a primit un bakugan. Este f. creativ, ii place mult sa deseneze, picteze, modeleze, sa creeze ceva si inventeaza mult, face asociatii intre personaje.
Azi au avut ca tema viata la tara si vacanta la bunici (de care prea putini copii se bucura acum :(( ). Era un gazon natural acolo si stateau pe iarba cu o fata imbracata in costum popular si confectionau papusi din linguri de lemn si diferite materiale. Iar Vlad, ajutat de acea fata a facut un cowboy, i-a facut un lasou si un pistol, i-a facut pantaloni si bluza din materiale, le-a lipit, i-a pus par, super a facut! si bineinteles ca a castigat, el si o fetita, si a primit o pereche de pantalonasi de la Obaibi...parca asa ii zice la magazin, ce sa va zic, a fost in al noualea cer . Apoi a mai fost un concurs cu ghicitori si a stiut si i-au mai dat un bakugan
Ca si recompensa am papat apoi o inghetata si o clatita
Cam asa ne distram noi, cand avem timp

Vladia, ai grija de burtica si stai cumintica! Mama, ce putin mai ai!!!

Fetelor, voi ati fost in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, a nascut Beatrice! Voinicul Theodor a venit pe lume. Nu stiu cand, cred ca azi. Nu a dat detalii, dar sigur povesteste ea mai multe, cand poate.

Felicitari, Beatrice, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

FELICITARI BEATRICE! Sa va traiasca micutul Theodor, multa sanatate si fericire in 4!
Tie iti doresc recuperare grabdnica si laptic mult!
Te asteptam cu poze si vesti!

Bubu, bravo pt Vladut cel sportiv si creativ. Te cred ca esti f prinsa, nici eu nu reusesc sa intru online de acasa, doar de la servici imi fac timp. La ce mare plecati in CO?
Wow, dar chiar ca e talentat si priceput Vladut daca a putut modela un african cu sulita! Animatorii de care zici ii invata gratuit pe copii sa confectioneze manual diferite lucuri? N-ai facut si poze? Intr-adevar f frumos va distrati.
Matei e in vacanta la Braila unde se simte f bine. Merge la inot, cu rolele, cu bicicleta, si-a facut prieten un catel care vine la gradina prieten. Il ingrijeste, ii duce mancare, i-a dat numele Strop precum personajul din povestea cu Habarnam. In rest e inconjurat de fetite, la inot, in parc, etc. A fost la munte cu parintii mei, suntem f multumiti si ne rugam pt sanatatea parintilor.
Intrebai de concediu, noi am fost la mare o sapt in iunie, dar sper sa mai plec doar eu cu sotul la incep lui august, in afara tarii.
Tomasa, multumim de veste! Voi ce mai faceti, ati fost la mare? Ce program are Tudor acum in vacanta?
Kita, Patricia, mai dati de veste pls!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Fetelor, a nascut Beatrice! Voinicul Theodor a venit pe lume. Nu stiu cand, cred ca azi. Nu a dat detalii, dar sigur povesteste ea mai multe, cand poate.

Felicitari, Beatrice, sa va traiasca baiatul si sa fie sanatos!

mama lui Tudor si a Mariei

Felicitari!!! Sa fie sanatos si mincacios!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

raportez una bucata baiat, nascut pe 18.07.2010 ora 21.25, apgar 9, cezariana, 3580g, 50cm

revin cu detalii

Mamica 35+ si CRY (2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bravo, Beatrice! Hai cu detalii si poze! Cum l-a primit Cris pe fratiorul ei? Tu esti bine? Laptic este?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Wow, felicitari Beatrice!!! abia astept sa vad poze! Sa va traiasca puiutii!

Liviana, unde plecati voi doi?
La mare mergem in Duni, in BG si la fel, planuim o plecare in doi in septembrie
Eu de la serviciu nu pot intra pe forum, nu am timp absolut deloc.Ce frumos se distreaza si Matei la bunici, chiar super!

Fug la nani, maine ma trezesc la 6...azi am avut tura de dupa-masa si maine am dimineata...apoi am 4 zile libere, ce bine...dar apoi sa nu ma intrebati cand mai am liber

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Buna tuturor,

Am intrat sa-i transmit Vladiei toate cele bun :sanatate,liniste si multa rabdare!

Noi experimentam la greu rabdarea!Mi se pare ca ar trebui sa fie o resursa inepuizabila si regenerabila!

Tocmai astazi Tudor mi-a spus -dupa ce il admonestasem ca dupa trezirea lui i-a trezit si pe ceilalti- ca nu stie ce se intampla de eu ma ingrijesc numai de bebe si de copiii ceilalti nu!
E,bieninteles ca raman marcata si iarasi trec sa ii explic. In felul asta ma face sa ma abat de la problema principala,de la ceea ce face gresit.Sunt spectaculosi si ma mira modul in care stiu sa manipuleze!In prima faza nu ma prind,raman mirata, am un sentiment profund de vinovatie, uit de ce l-am chemat initial si abia dupa un timp imi revin!.

Dupa ce tin "procesul" dupa un timp vine cu 'ziarul " in care imi scrie diferite lucruri si incepe cu :"Draca mama=draga mama"

De aceea imi doresc resurse inepuizabile de rabdare!!!

Bubu,distractie frumoasa in vacanta!Noi anul trecut am fost la Duni.Este absolut minunat!La ce hotel stati?
Noi anul asta va trebuie sa mergem mai aproape,probabil Albena, pentru ca este aproape de Mangalia, in cazul in care vom avea nevoie-doamne fereste- la spital.

Pupacim cu dor toti bradutii!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

BESTUTZA am vazut pozele cu voi, ce mari s-au facut!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , felicitari fetelor cu puiuti mici si multi , bravo voua !
Si noua ne pare rau ca nu am mai scris , e de groaza aici , tot tmpul avem ceva in program , ceva nou .
Mandy e bine , merge la inot si ii place zilnic pe bicicleta sa faca km . Luni a inceput scoala si se bucura , in rest tot greut merge totul , nu avem cu ce ne lauda .
Rayan are amigdalele sipolipii scosi de o luna ca era mereu racit , are 2 ani si 2 luni si inca nu leaga propozitii iar la capitolul cuvinte stie doar cateva .
Oare sunt copii mei prostuti pur si simplu ?
Sa nu uit Rayan are si omusoruldin gat despicat , are inimioara in varf in loc de o linie .
Si asta s-ar putea sa ii opreasca vorbirea .
Va pupam , v-am vazut pozele , sunteti niste frumosi toti .

Mergi la inceput