Braduti draguti de ian-feb 2005

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tot de la serviciu va scriu..am putin ragaz...
Liviana, baietii sunt acasa cu bona, se descurca de minune, la mine la seriviciu e cat de cat ok, mai putin turele astea...trebuie sa lucrez un we o data la 8 saptamani si mi-a venit azi randul La doua saptamani am 5 zile ture dupa-masa si vin acasa fie la 11 noaptea fie la 9 seara...in rest e ok, program normal.
Cursurile de la fastrak le-am luat cu o reducere pt. ca am achitat mai devreme, vreo 3 mil un curs de o saptamana de a 9-12. L-am incris pe Vlad la 3 cursuri, plus la cel pe care l-a facut luna trecuta, cel de biologie. Este extrem de incantat si noi deasemenea!

Sa aveti un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Beatrice, sarcina usoara in continuare si nastere usoara si BB sanatos!

Noi ne-am mutat si eu sint foarte obosita nu mai gasesc timp de nimic si parca nici nu merge nimic prea bine Mergem in vacanta saptamina viitoare, sper sa se schimbe ceva (desi mergem cu copiii si parca vad ca n-o sa am timp nici pe acolo)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Simona, unde v-ati mutat?? vacanta placuta si sa te relaxezi

Liviana, uite aici cateva poze cu piticii
http://www.facebook.com/album.php?aid=3953&id=100000694887697&l=36a3b8d21c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crinuta, mai scrie si tu 2 vorbe despre voi. Ce mai face R, planuri de vacanta aveti?
Bubu, frumoase pozele dar vreau mai multe if possible. Merci de info cu fastrackids, mai detaliaza activitatile de acole cand ai timp.
Matei al meu e la Braila si se distreaza cu parintii mei, are program intens de sport si plimbari+rasfat! Bogdan e un pic gelos caci mereu intreaba "eu de ce nu am vacanta"? In august va fi si el free.
Simona, vacanta placuta! Poate va mai relaxati un pic si pe urma se vor mai rezolva din probleme. Vreme buna si have fun! Unde mergeti? Asteptam poze!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, eu vreau sa il duc la inot. Chiar azi am fost la scoala 3, pe Titulescu, insa vor inchide in curand, asa ca ne asteapta din septembrie. Insa, pana atunci l-as duce si eu unde zicea Kita, si as da o cautare sa vad mai multe despre acel club.

Pe de alta parte el vrea si fitness, dans, karata, chiar are nevoie de ceva activitati.

In rest e bine, o sa pun si eu ceva poze de la serbari.

Ah, am uitat sa va spun ca merge la logoped pt problema cu R, si sper ca in cateva luni sa se rezolve.

Rayan s-a inaltat in ultima perioada mult, nu pot crede, ma uit la el si mi-e dor de el bebelus, of.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Poze: http://community.webshots.com/album/577782487gbFNKe

Crinuta si minunea ei

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Crinuta, nu stiu/ nu se vede cat s-a inaltat R dar imi pare un baietel tare finut si delicat, se vede clar ca are inclinatii spre asta - cu teatrul/reclamele ai mai intreprins ceva? Mi se pare f potrivit pt domeniul artistic, caci doar iti seamana.
Ce reprezenta costumatia maro din Serbare finala iunie2010, era LUP? Au avut mai multe costumatii la aceeasi serbare ca nu prea inteleg din poze. Copiii vad ca erau putini pe scena, au urcat pe grupuri?
Zici ca iti e dor de bebei, planul cu BB2 a cazut de tot? Ce mai face sotul, a reusit sa se mute in Europa?

Mergi la inceput

Liviana, era ursul pacalit de vulpe :).

Da, e atras de arta, de la serbare e innebunit dupa microfon, a trebuit sa ii cumpar, cred ca se va face prezentator. El, care nu zicea poezii la gradinita anterioara, acum nu doar ca le zice, dar le zice superb, cu intonatie, parca nu e el. Ce mult conteaza gradinita, colectivul, educatoarele, enorm.

Nu l-am mai dus la reclame, si de regula cand aud tariful ( o nimica toata) ma decid pe loc ca nu ma intereseaza sa stresez copilul pt o nimica toata. Pe de alta parte ne-a spus si educatoarea ca Rayan e foarte prezentabil, foarte fotogenic si mi-a spus sa fac ceva in acest sens. Acum o sa vedem.

El mai nou e atras de dans, fitness, aerobic, vrea sa il duc, dar nu as putea neglija talentul lui clar la matematica, citire, si le face singur. Deja citeste singur, face adunari, scaderi, ii plac pur si simplu.

Ii plac emisiunile cu fantome, mai precis "Fenomene stranii", e innebunit dupa astea.

Momentan ii deschid mai multe usi si vom vedea ulterior ce va alege, important este sa fie el fericit. Oricum, baiat fiind vreau sport la greu, i-am spus ca va fi un barbat bine daca incepe de mic cu sportul :)))

Crinuta si minunea ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

neatza fetele,
eu am fost o saptamana in spital, caci cel mic se pare ca e tare grabit....am avut super contractii si cum am un uter cicatriceal, bb nu avea nici 35 de saptamani m/au internat si am stat pe perfuzii o saptamana. marti, ca am implinit 36 de sapt mi/au dat drumul acasa cu "amenintarea" ca data urmatoare cand mai are "crize de personalitate" il scoate ca e pericol de ruptura de uter.
asa ca ma mut de pe stanga pe dreapta, dau ordine si indicatii pretioase si ma rog sa mai treaca o zi in care bb sa stea in cuptoras.

acum fug in pat,
pupici

Mamica 35+ si CRY (2005)

Mergi la inceput

Crinuta, am inteles ca la Rin Grand Hotel din Vitan au o piscina f frumoasa si curata. Nu stiu daca se fac si cursuri, dar merita sa te interesezi.
Beatrice, cum mai e burtica? Vezi sa nu ne ocolesti cand nasti, da-ne un SMS! Nastere usoara si un bebe sanatos!
Bubule, hai mai da si tu de veste pe aici ca sa mai salvam subiectul!
patricia, tu nu mai zici nimic?

Mergi la inceput