Braduti draguti de ian-feb 2005

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ati plecat toate in vacanta ?

Noi fugim saptamana viitoare putin la mare.
Revenim cu impresii...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Am scris un ditamai mesajul si s-a dus....
Noi plecam sambata la mare la Albena;
Andrei merge si el la inot. are pana acum 15 sedinte dar tot nu da drumul la pluta, si nu accepta sariturile in apa, iar traversarile le cam face innotand caineste cu instructorul alaturi; cred ca o sa ii ia ceva timp pana invata, la cat e de miorlait si refractar la orice schimbare; VAd ca deocamdata e fara raceala, dar mai am de mers inca 5 sedinte pana plecam la mare ca sa fie 20 in total
La serbarea de la gradi, fiecare a fost un personaj de poveste-Scufita rosie, Alba ca zapada, Nica a lu' Stefan a Petrii, Pacala, Fat frumos, Zana cea rea, Lupul, Cocosul din punguta cu 2 bani etc.

Mergi la inceput

Ixxi cand trebuie sa nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kita, unde merge la inot Andrei? Arata-ne si poze de la serbare please.
Lali, vacanta placuta, noi ne-am intors duminica de la mare, apa a fost excelenta. Unde mergeti mai exact? Multumim si de recomandarea cu opera, noi nu cred ca vom ajunge curand caci B e cam mic si nu cred ca ii va place. Matei e deja in vacanta la parintii mei la Braila.

Distractie placuta celor ce urmeaza sa plece in curand in vacanta!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family

Mergi la inceput

Liviana l-am dus la inot la Complexul Miramar (e fostul centru de sanatate din zona Pantelimon), la Aqua-team;Costa 200 Ron 10 sedinte, insa pe timp de vara e foarte aglomerat ajungand si la 15 copii pe culoarul de incepatori si sunt 2 antrenori cu ochii pe ei, din care m-ai spre sfarsit unul intra in apa cu ei si fac traversari si sarituri si daca sunt multi copii sunt si multi timp morti in care copii isi asteapta randul la sarit in apa sau traversat.
Despre poze... cred ca mai repede ne vedem LIVE pe undeva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladia1 spune:

Kita eu am DPN pe 4 august, dat la eco de 32 de sapt am ajuns in 30 iulie, dr a spus ca il scoate cu 2 sapt mai devreme, daca e ok la masuratori.
eu am luat deja 17 kile si sunt enorma....nici inainte nu eram slabuta asa ca va imaginati cum sunt acum.
bine ca nu mai e cald ca transpiram ca un cal, eu care nu o faceam nici la sauna.....
si sa va spun un secret , dar sa nu mai spuneti la nimeni, da? imi e o frica de mor.

Mamica 34+ si CRY (2005)

Mergi la inceput

Beatrice, sa inteleg ca faci cezariana? Nu mai stiu cum ai nascut-o pe Cris... Totusi nu as fi de acord cu "scosul" mai devreme. Fizic o fi ok in masuratori, dar functional e ok tot la termen. Asa imi spunea si mie Badiu, ca cel mai bine e sa lasam copilul sa decida cand e gata sa vada lumea.
Lasa ca iti revii la greutate dupa nastere, nu te mai gandi la asta acum. Te inteleg cu frica, sa stii. Cand am ajunj la maternitate, stiind prin ce am trecut cu Matei, parca nu mai vroiam sa intru, efectiv nu mai vroiam sa nasc. Cand mi-a zis ca-mi face cezariana, nici asta nu vroiam, dar nu prea a fost dupa vrute ci dupa trebuite...
Curaj! O sa fie bine si orice durere trece! Ia sa vezi ce mandrete de flacau vei tine pe brate. Eu plangeam ca proasta cu B in brate pe drumul de la Neo catre salon; efectiv nu-mi venea sa cred ca mai am o minune!
Tinem pumnii, mai o luna in care sa te bucuri ca gravida, enjoy!
Ai aranjat camera puiului mic sau va sta cu Cris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele! spre rusinea mea nu am scris de multicel Sunt inca la serviciu, mai am putin si plec si m-am uitat la pozele voastre. L-am vazut pe Rayan, pe fratiorii Matei si Bogdanel, pe cei trei pui ai bestutzei, toti sunt niste scumpi!

Baietii mei sunt bine, Vlad a fost la un curs fastrakids in luna mai-iunie, i-a placut enorm si l-am mai inscris la inca trei module pt. luna iulie, abia asteapta sa inceapa! Merge si la karate de vreo 2 luni.

Eu abia astept sa plec la mare, dar pana la sfarsitul lui august mai e mult si bine

Gata, fug la baieti, sper sa mai intru curand!

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Bubu, chiar ma intrebam unde ai disparut. Cum merge la servici, te descurci si cu copiii, cu gospodaria, site-ul? Ai ceva ajutoare?
Frumoasa prezentarea cursurilor de la FasTracKids - de curiozitate cat costa un modul la ei?
Mai pune poze cu baietii sa-i vedem pls.

Kita, sa aveti vreme buna si te asteptam cu impresii.
Crinuta, te-ai suparat de nu mai scrii nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, nu mama, de ce sa ma supar? Va mai citesc si ma bucur ca ati inceput din nou sa scrieti.

pup

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput