Braduti draguti de ian-feb 2005
Raspunsuri - Pagina 2
lbelciug spune:
Vladia, da, este util pt per cand bb e mic si trebuie musai sa stea intins. Ai putea sa-i cumperi eventual un carucior care se face si londou si sport.
Cum merge sarcina, te simti bine?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
My Family
Lali spune:
Liviana, LA MULTI ANI ! pentru Bogdanel si petrecere frumoasa, cred ca sarbatoriti, mai ales ca pica duminica ziua lui. Ce frumos !
sirimie spune:
Beatrice, sper ca nu e prea tirziu sa iti raspund
Eu am avut un landou din ala mobil, nu de la carut, are un dispozitiv de prindere in carucior si mie mi-a fost foarte util. Tineam pe BB in el la cumparaturi, ea dormea si noi faceam cumparaturi (pina s-a prins ea ca e foarte interesant si nu a mai vrut sa stea in el, dar e alta poveste). Plus il folosim pe post de pat de campanie, mi se pare foarte util. L-am luat de la Baby Expo
Cum te mai simti? Cind nasti?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
lbelciug spune:
Lali, multumesc frumos, am petrecut bine, vremea a tinut cu noi desi se preconizau ploi si ieri. O sa pun poze zilele urmatoare.
My Family
lbelciug spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BRADUTILOR cu ocazia lui 1 iunie! Sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!
Azi i-am imbracat cu haine noi si i-am trimis la gradi si cresa, iar dupa-amiaza gasim ceva frumos de jucat acasa.
Iata si POZELE de la petrecerea lui Bogdanel!
My Family
vladia1 spune:
multumesc frumos pt raspuns Liviana si Simona, mi/am luat carut sport cu landou si scaun de masina o frumuseteeeee, deh la al doilea ai experienta si iei ceva mai practic.....
Sarcina merge bine, de la 1 iunie am ramas acasa in concediu de odihna mai intai si apoi o sa intru in medical. E asa de bine acasa, desi inca nu am apucat sa ma bucur de stat, pe Crisa inca o duc la gradinita si nu ma mai intorc acasa, raman la mama pana la 1 cand o iau.
Noi luni avem serbarea si dupa intram in vacanta, iar saptamana viitoare sper sa plecam in concediu.
Bebel e tare dinamic, Crisa era muuuult mai retinuta, el tot timpul e in miscare vai de vezica mea si de coaste.....nu va mai zic ca deja am vergeturi si ma dau cu toate minunatiile....de crisa ma intreba daca mi/am schimbat parfumul....
saptamana viitoare mergem la eco si vedem ce face grasunelu'
Mamica +30 si CRY (2005)
lbelciug spune:
Vladia, ma bucur sa aflu vesti bune despre voi, nu ne arati si o poza cu burtica?
Unde mergeti in CO? Plecam si noi tot sapt viitoare.
My Family
BESTUTZA spune:
Revenim..
Multumim tare,tare de urari si fie ca toti copiii sa fie sanatosi,iubiti,si norocosi!
Liviana,La multi ani pentru Bogdanel!
M-ai intrebat tu cum l-au primit pe BB ,Tudor si Ilinca!Cel mai tare a suferit,neasteptat,Tudor.Neasteptat pentru mine, considerand ca el a mai trecut o data prin asta.
MA tot intreba daca il mai iubesc!la fel cu buni si cu tati!Daca lucra acasa vreo fisa ma intreba de ce nu ii spun bravo des si obositor.
La un moment dat sta el si imi zice :"Imi spui comoara ta?"Si tot felul de subtilitati:" Sa stii mami ca dc il tii pe bb langa tine nu mai creste!"
Asta a durat cam trei saptamni si am inceput sa ii iau de la gradi sau cand veneau cu tati ma gaseau facnd treaba si bb in patut.Iincercam sa nu ma vada exclusiv cu bb. Plecam la cumparaturi fara bb,doar cu ei..Pana cand au inceput ei sa intrebe cand il luam si pe el.Acum se trezesc si se cearta care sa stea cu juniorul!
Coraly, parca ma intrebai cum e cu 3!La fel ca si cu 2 la fel ca si cu 1!Sigur, mai solicitant un pic!Cand speli pt unul speli si pt doi si pt trei,cand pregatesti masa pt unul si pentru trei si tot asa!
Cu replicile lor ma amuz foarte tare.Stateam al masa sima suparasem eu ca de la o lingura la alta trece o multime de timp si bineinteles spun stereotipul de care ma feresc ,dar pe care il folosesc cand nu mai pot :"alti copii nu au parinti si nu sta nimeni sa le dea mancare..."-stiti voi
Si se aseaza tati la masa ,in liniste, maninca lingura dupa lingura:"uite,vezi,asa se maninca,nu se sta o multime de timp!
Tudor:"Tati nu maninca ,se indoapa!Mananca lacom si o sa-l doara burtica!"
Duminica ne chinuim o gramada cu imbracatul sa plece la biserica.Eu deocamdata nu merg. Pana cand am terminat era tarziu ,tati nu reusse sa ajunga...Le spun:"Pentru ca nu v-ati grabit, astazi nu va impartasiti,stati acasa pentru ca la biserica merg copiii care respecta regulile si sunt cuminti.Gata ,ramanem acasa!"
Tudor ,suparat vine la mine,calm, cc ce nu il caracterizeaza:"Mami nu crezi ca Doamne-Doamne o sa fie ingrijorat ca nu ajungem azi?"
Nu stiu cum va descurcati cu piscaturile de insecte,dar pe Ilinca au ciuruit-o decalnsandu-i o reactie alergica.Se scarpina nopate , o dor.Aseara maraia la masa si tot spunea ca o dor bubitele.Si Tudor zice:"Daca te dor asa tare da-mi-le mie, ca pe mine nu ma dor!"
Gata, o sa mai scriu,acum plec la bb si pe urma fug la gradi!
Pun si poze cu bb!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
lbelciug spune:
Bestutza, multumim pt urari si pt raspunsuri. Ce frumos e peticelul tau de lumina! Sa va traiasca! Si motzata mica de Ilinca ce frumoasa e!
F interesant apropo de gelozia lui Tudor, bine ca i-a trecut.
Apreciez faptul ca ti-ai facut timp sa ne scrii, vad ca celelalte fete nu mai vor sa treaca pe la acest subiect...
My Family
Lali spune:
Fetelor am intrat sa va scriu ca fost din nou cu Dragos la Opera Romana. Am vazut Motanul Incaltat, apoi am fost invitati pe scena, artistii au discutat cu copii, le-au aratat decorurile, si tot ce este pe o scena si deasupra ei, le-au dat autografe si le-au raspuns la intrebari. A fost nemaipomenit de frumos, Dragos a fost incantat ! Incercati daca puteti aceasta experienta cu copii vostri, e ceva deosebit care le umple sufletelul lor mic de muzica si frumos !
Poze:
http://community.webshots.com/album/577899429ErBFGp?vhost=community