Braduti draguti de ian-feb 2005

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani pe noul an, sa fie un an bun, imbelsugat si linistit pentru toata lumea!

La multi ani bradutilor sarbatoriti azi! sa creasca mari si sanatosi!

Noi am petrecut ieri in familie si apoi la Mc cu gasca de copii, d ela anul vreau alta locatie...a fost frumos, dar nu mai vreau Mc...Vlad a primit f. multe cadouri si ieri dar si de sarbatori. Amandoi au fost rasfatati luna decembrie cu f. multe cadouri , ce bine e sa fii copil

Pun poze noi pe FB mai tarziu, cine vrea sa ne vada ne gaseste acolo.
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Oana La multi ani pentru Vlad ! Sa fie cuminte si sa ii placa la scoala!

Liviana Vladut e inebunit dupa cartea de ghicitori, fuge dupa noi sa ii citim ghicitori din ea! Multumim frumos pentru cadouri!

La multi ani tuturor in noul an, sa fie un an bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi ani pe 2011 si spor la scris!

Bubu05, mii de scuze ca am omis sa va urez la timp: La Multi Ani pt Vlad! Sa-ti traiasca feciorul nr1 alaturi de cel mic! Asteptam pozele! Eu sunt curioasa sa stiu de ce vrei alta locatie, e ceva ce nu-ti mai place la Mac sau pur si simplu vrei o schimbare?

La Multi Ani si pentru:
Sebastian (Adana)
Ioan Cristian (Monalac)
Sergiu Denis (Coraly)
Mara Theodora (Megg)
Alexandra Beatrice (Ilucae)

Sa cresti mari, sanatosi, voinici si istei!
Crinuta, cum ati petrecut?
Sirimie, ma bucur mult ca-i place!
Bestutza, multumesc, ai folosit corect verbul "a smulge". Din pacate nu inteleg de ce e atat liniste la sub nostru, la altele unde copiii au cam aceeasi varsta, mamicile sunt f active.

Ce va nemultumeste fetelor, de ce nu scrieti? E nevoie de contributia fiecaruia sa redam viata subiectului!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

La multi ani pentru 2011!!!

La multi ani pentru toti bradutii care au implinit 6 anisori!!! sa creasca mari, sanatosi si norocosi!!!

Liviana,
foarte frumoase pozele, casa, camera de oaspeti, baietii (ce seamana B cu tine!!)

Noi am avut vacanta, azi am inceput munca. am petrecut in familie si pe acasa cel mai mult, caci am fost bolnavi cind unu, cind 3, cind toti 4, am purtat unul de la altul o raceala, acum s-a reintors la DAniel si a inceput sa ia de luni antibiotice (prima data) ca nu ii mai scadea febra.

Rebecca la gradinita, Daniel creste si ne incinta pe zi ce trece, sint cuminti dar in acelasi timp ne seaca amindoi de toate resursele si puterile, nu mai avem timp pentru nimic din pacate (nici macar pentru ei cit am vrea). aujung tirziu acasa, tot timpul sint pe fuga, acasa nu mai stau la computer -poate dsoar sa citesc ceva, de scris de multe ori nu mai am chef, nu ma pot concentra, caci in casa e mereu activitate intesa.

Bestuta, tu cum te descurci cu 3?

Mergi la inceput

La Multi Ani pt Ioana-Eleonora (Simonadinca) si Nectarie Ioan (Adita)!

Patricia, sanatate multa la voi! E greu cu 2, asa-i, pe masura ce va creste D va fi mai multa agitatie in casa. Chiar azi vorbeam cu ai mei ca la vara nu vor putea face la 2 nepoti in vacanta, lucru care ma mahneste desi ii inteleg si pe ei ca au varsta si nu mai pot. Imi displace insa si ideea de a separa copiii per de vacanta, parca am un sentim de vinovatie. Oare cum o fi mai bine?

Lali, ne mai citesti? Ce mai ziceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Va citesc, bineinteles.

La multi ani tuturor pentru zilele de nastere ale copiilor !
La multi ani mamici, sa va aduca 2011 zile fericite alaturi de familii !

Noi am revenit ieri la Bucuresti, am fost la Moeciu de Craciun, la Baia Mare de Revelion si la schi in fiecare zi. Noutatea mare este ca Dragos schiaza binisor, nu a coborat inca partia de sus, dar schiaza printre jaloane si, cel mai important, ii place foarte mult. Declaratia lui "Iubesc zapada, mami"
Iar eu cred ca a fost bine pentru el ca a petrecut cateva ore pe zi la zapada chiar daca erau -8 sau -10 grade.
De azi e la gradi, intram din nou in programul normal, speram sa mai prindem pe la sfarsitul lui ianuarie inca o saptamana la schi, daca vremea va fi buna.

Pupici tuturor !

Mergi la inceput

Lali, felicitari lui Dragos pt ca stie sa schieze, e f bine pt cei mici sa faca sport. Noi ne "pricepem" la patinaj, Matei a evoluat f bine in vacanta, a inceput sa isi dea drumul si la mersul cu spatele.
Pt ca tu esti in tema cu legea invatamantului, vroiam sa te intreb ce se mai aude cu gr pregatitoare? O vor muta in scoli pana la urma? (cu regim de scoala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Legea se va aplica de la anul urmator adica 2012 pentru copii de clasa I. Dupa aceasta lege vor intra in Clasa pregatitoare copii care implinesc 6 ani pana la inceputul anului scolar si cu adeverinta cei care implinesc 6 ani pana la sfarsitul anului calendaristic. Nu se stie clar daca clasa pregatitoare va fi la scoala sau la gradinita dar va fi obligatorie.

Si acum vreau sa va intreb daca va dati copilul in toamna asta la scoala pentru ca eu mai am ceva indoieli (nu multe ) si as vrea sa stiu si parerea voastra.

Liviana felicitari pentru patinaj! Dragos abia isi da drumul pe patine, dar perseveram si acolo.

Mergi la inceput

Aoleu, ce vesti proaste mi-au dat Lali. Zic proaste din perspectiva lui Bogdan, care dupa legea noua va trebui sa debuteze la scoala de la +7 ani, ceea ce nu as vrea.
Matei va merge in toamna la scoala, l-am si inscri deja. Daca vrei te rog sa scrii aici ce indoieli ai, ca sa dezbatem.

Imi spunea cineva ca obligativitatea gr pregatitoare vine de la faptul ca invatatoarele au in cl I copii pregatititi dar si nepregatiti. Prin aceasta lege ei vor sa elimine discrepantele si sa alinieze nivelul de pregatire al copiilor in clasa, in defavoarea varstei unora, evident.
Mie nu-mi convine pt ca am avut grija sa aleg educatoare bune, copiii mei sunt isteti ca sa prinda la gradi ceea ce li se preda, mai lucrez si eu acasa cu ei, a.i. la debutul la scoala vor avea know-howul necesar. Am vazut si copiii care dupa gr pregatitoare nu stiau nici cat Matei acum, la gr mare. Deci unde e garantia ca vor sti mai multe dupa inca un an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lali, noi nu vom merge la scoala inca, in proportie de...99% (cine stie ce m-ar putea face sa ma razgadesc).
m-am sfatuit cu mai multe persoane si am ajuns la concluzia ca e mai bine (cel putin pentru ea) sa implineasca 7 ani. pentru ea si planurile noastre de viitor, cel mai bine e sa nu mearga la 6 ani, desi stie deja foarte multe, o sa aiba timp sa toceasca scoala.

Liviana, da, ar fi mult mai frumos pt copii sa petreaca impreua la bunici. Nu stiu ce sa zic, nici bunicii nu mai sint ce erau odata,nici copiii nu mai sint, ce sa zic, si noi ca parinti, abia le facem fata; cum erau vremurile alea cind la bunici in curte erau toti nepotii adunati in vacante...
soacra mea cind sta cu amindoi, mai are putin si isi da duhul (si nu sint niste copii din aia obraznici, cel putin cel mic cu ea e f cuminte)

Mergi la inceput