Braduti draguti de ian-feb 2005
Raspunsuri - Pagina 15
lbelciug spune:
Fetele, cum a fost la serbarea bradutilor nostri? Haideti cu impresii, de azi ei intra in vacanta pana pe 5 ianuarie.
Eu azi iar sunt la serbare, de data asta la Bogdan. Am emotii. La Matei a fost impresionant, imbracati toti in costum popular, bine dispusi si guralivi. Au cantat, au spus multe colinde romanesti cu versuri haioase (motiv pt M sa le invete si pe cele ale colegilor), au jucat capra etc, foarte reusita serbarea! Cea mai frumoasa din toate cate am vazut pana acum, ce-i drept si copiii sunt mai mari acum.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
kita spune:
Andrei abia astazi are serbare la gradi.
E in faza de raceala, in conditia in care saptamana trecuta a venit mosul la mami la servici si vineri la tati (la petrecerea de la tati era plictisit, dar eu cred ca era in faza incipienta de raceala, ca la mine la servici s-a zbenguit mult de tot), si s-a mai botosit ca l-a intrebat mosul daca nu cumva e aceiasi poezie care a mai spus-o zilele trecute (e poezia care o va spune azi la serbare si o mai spusese la mine la servici )
kita spune:
Frumoasa serbarea la Andrei la gradi;
Cam inghesuiala ca la ei la gradi nu au o sala dedicata serbarilor gen amfitetru, dar doamnele educatoare si copii au pus mult suflet in prezentare si au incheiat-o cu o surpriza pentru parinti: un dans, intre balet si vals, in care fiecare fetita a avut partener un baiat: tema a fost cam asta: fetele erau fulgii de nea care se duceau la baieti iar acestia se jucau cu fulguletii pana se topeau;le-au reusit acest dans in conditia in care la ei la gradi nu au un optional pe balet-dans, si eu una am cam suferit pe tema asta, dar am gasit la gradinita multe alte puncte bune care compenseaza aceste deficiente.
sirimie spune:
Alina, ce frumos
Acum imi dau seama ca Vlad are deja 2 ani si tu ai inceput serviciul. Ce repede trece timpul!
Noi va spunem Craciun Fericit cu multe cadouri si petrecere frumoasa in familie!
lbelciug spune:
Intru si eu repede sa va urez Craciun Fericit, cu multa sanatate, fericire, multumire sufleteasca iar Mosul sa va aduca tot ce va doriti!
Va imbratisez cu caldura!
kita spune:
UN an 2011 plin de sanatate, bucurii si multe bunatati.
La multi ani, si poate ne mai si vedem in anul ce vine.
lbelciug spune:
La Multi Ani, dragi mamici!
Noul An sa va aduca multa sanatate, putere, intelepciune, echilibru interior si multumire sufleteasca.
Patricia, ce mai faceti voi, cum ati petrecut de Sarbatori?
Kita, Bubu, Crinuta, voi? Puneti si poze pls!
Daca aveti timp si va face placere, va invit sa urmariti in poze cum am petrecut noi Sarbatorile de iarna. Este primul an cand le petrecem exclusiv acasa.
http://picasaweb.google.com/liviana75/ToamnaIarna2010#5557503627562339794
Va imbratisez cu mult drag!
BESTUTZA spune:
LA MULTI ANI TUTUROR!
Am intrat sa va urez toate cele bune, un an cu sanatate , cu spor in toate ,copii sanatosi, familie unita, bucurii mici in fiecare zi!
Livana , in mod special , toata aprecierea mea pentru tot efortul de a ne "smulge" cate o impresie, cate o parere, asa incat sa nu ajungem pe "n"-a pagina!
Pentru voi toate, pentru puiutii care ma topesc de cate ori ii vad in poze, pentru timpul trecut care ne leaga!
LA MULTI ANI!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA