Braduti draguti de ian-feb 2005
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta spune:
Liviana, sunt tacuta pt ca lucrez de dimineata pana seara, nimic altceva...
Sunt deprimata de vremea aceasta oribila, nu suport toamna, abia astept primavara si vara, of. Acum aud la stiri ca vor fi -30 de grade la iarna in Europa. Mi-e rau....
Rayan e ok, merge la inot de 3 ori pe saptamana, suntem foarte multumiti de antrenor. In rest nimic nou, gradinita, inot, as vrea tenis la vara, sa mai vedem.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
monalac spune:
multumesc pt aprecieri.asa e,liviana,nu prea seamana intre ei ,cris seamana cu tati si codrin cu mine.
IOANA,cris nu s a prea adaptat la gradinita,[e la program scurt],n are rabdare sa stea atat tp pe scaun si mi spune mereu ca abia asteapta sa vina sa l iau...
l am inscris si la dansuri[face si la gradinita dansuri si engleza]...,nu stiu,sper sa se obisnuiasca.
la scoala nu va merge la anul pt ca nu e pregatit,nu are rabdare inca sa stea 4 ore in banca...
vom vedea ce vom face...
BUBU,mie cris mi se pare ca seamana cu vladut al tau...nu stiu,poate doar mi se pare...
lbelciug spune:
Crinuta, lucrezi tot pe cont propriu? Cum iti merge acum pe timp de criza? Felicitari micului inotator!
Si despre noi cateva vorbe: Matei a baut ieri la gradi un pahar de fanta cu ocazia onomasticii unui coleg si la scurt timp am fost chemata de urgenta sa iau baiatul de la gradi caci are dureri abdominale f mari: "veniti doamna repede ca nu stim ce sa-i facem, daca nu veniti chemam salvarea". Bineinteles ca am lasat lucurul balta si am fugit dupa el. La doctor a vomat, dupa consult ni s-a zis ca nici vorba de apendicita, doar ca e f balonat si ca sigur fanta a fost veche. Acum va intreb pe voi: cum ar fi cel mai bine sa procedam noi ca parinti cand vrem sa ne sarbatorim copiii la gradi? Din ce sa constea "tratatia" si cum ne asiguram ca e "sigura" pt toti copiii?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, bine ca nu a fost apendicita. of...
eu stiu ca sint cofetarii care elibereaza certificat de garantie cind e vorba torturi pentru copii, de exemplu....de sucuri sau alte dulciuri, chiar nu stiu ce sa zic...unele sint pastrate in conditii improprii...
Lali spune:
La noi la gradi se poate apela la bucatareasa de acolo sa pregateasca praji pentru zilele copiilor. Desigur ca nu va fi un tort special cu forma mai stiu eu carui personaj, dar va fi ceva bun si safe pentru toata lumea (copii, parinti, gradinita).
Si Dragos al meu a vomat odata si a facut pana la urma doar o indigestie (si-a revenit rapid si analizele i-au iesit bune toate) dupa Fanta cumparata de taticul lui la cinema. Si era la dozator, nu-mi dau seama cum putea sa fie veche, mai degraba cred ca e vorba de bautura carbogazoasa in sine si de cantitate.
Eu evit cat pot toate racoritoarele imbuteliate, doar daca nu se poate altfel, in vizita sau la zile de nastere nu prea am ce sa fac...
Sanatate multa pentru Matei.
crinuta spune:
Liviana, nu, ma ocup si de acea activitate, dar printre picaturi. In rest lucrez in domeniul meu, muzica, pian, etc....
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica
lbelciug spune:
Lali, f buna ideea ta,multumesc o sa intreb daca e posibil ca si la noi sa gateasca un check ceva bucatarele, eventual contra costa sau daca aduc parintii ingredientele. O sa mai sugerez ca parintii sa aduca fructe pe care sa le taie frumos pe un platou copiilor.
Ce-ti face gradina, ai curatat-o de uscaturi?
Crinuta, f frumos ca te ocupi si de domeniul tau, cred ca iti aduce o mare multumire sufleteasca.
Patricia, acum e bine Matei, dar va sta acasa pe regim pana luni. Voi ce mai ziceti, cum sunt copiii, te descurci cu programul lung?
Lali spune:
Liviana, gradina mea este destul de ... verde inca. Desigur nu e o gradina mare si bogata ca a ta (am citit despre recoltele voastre , felicitari! ) asa ca nici nu am atat de lucru. Inca mai avem a doua tura de zmeura, chiar sambata am pus cateva pe o salata de fructe impreuna cu Dragos. Si parul meu de vara a mai facut doua pere tot la a doua tura.
Acum caut niste braduti sa plantez si vreau sa mut o iedera si sa pun o wisteria in locul ei.
lbelciug spune:
Lali, eu m-am axat mai mult pe gradina de legume, flori am putine, totusi acum tufanelele inflorite arata superb. O sa pun niste poze sa vezi. In w-e am curatat toate uscaturile, am adus gunoi de grajd, am scos bulbii de dalii si am pus cativa de zambile si narcise. Sotul a sapat o parte ca sa pregatim locul pt ceapa si usturoi.
Cu bradul te-as sfatui sa mai astepti pana in februarie, cica se prind mai bine atunci. Eu asa o sa fac, mai ales ca cel pus anul trecut in toamna a murit.
Cu zmeura, banuiesc ca e ca la capsuni: va trebui sa pui niste paie sau frunze peste ei ca sa reziste inghetului, iarna se preconizeaza ca va fi la fel de grea ca cea de anul trecut.
tomasa spune:
Buna fetelor, imi pare rau ca n-am mai dat nici un semn de viata dar sunt tare prinsa cu toate. Parca de cand cu criza asta toti muncim mult mai mult si pe bani din ce in ce mai putini... Copiii sunt bine, Maria a inceput gradi (grupa mica) si ii place, s-a adaptat neasteptat de bine. De-acum tb musai sa-mi fac timp sa merg sa vad ce fac cu inscrierea lui Tudor la scoala, am auzit ca ar fi destul de greu si tot aman fiindca nu-mi place ideea de a merge cu "cadou-ri".