Braduti draguti de ian-feb 2005

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tomasa, sunt in acord cu tine. te mai asteptam cu noutati si povestoare despre copii, se impaca bine amandoi? Ma bucur ca Maria a pasit cu dreptul la gradi, Bogdanel al meu mai scanceste dimineata dupa mine.

Ieri am primit o "sesizare" de la gradi, Matei a stat cu grupa lui B o vreme caci educatoarea lui lipsea, asa ca a facut-o pe zmeul pe acolo si educatoarea lui B l-a mustrat:
Ea: "Daca te mai porti asa, nu te mai primesc la grupa"
El: "Ba DA, ca esti obligata sa ma primesti"

Deci tupeu maxim pe fecior-miu. Seara primesc "instiintarea" de la gradi cum ca era cat pe ce sa le prinda mainile la usa la vreo 2 princhindei, asa ca acasa fac instructajul cu M, ii explic inca o data ce e ala respect etc si il sfatuiesc sa se gandeasca la o solutie prin care poate demonstra celor mici ca el poate fi un exemplu bun. Azi mi-a promis ca o sa le zica o poveste celor mici, sunt curioasa daca se tine de cuvant.
Oricum, pana acum vad ca regula mea are rezultate: O fapta buna pt una rea!

SAU
Matei a stat cu socrii mei vreo 2 zile sapt trecuta, iar soacra-mea tot ii spunea ca nu vrea sa faca ce-i spune el, caci "Aici e casa mea si fac ce vreau eu". Ei bine, duminica vine socra la noi si incepe sa-l tangane pe Matei ca de ce nu face aia si aia, la care M ii intoarce f prompt replica: "Aici e casa mea si fac ce vreau EU".
Na, poftim, sa-l mai cert?

Ai vostri ce mai fac, ce mai zic?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LIVIANA,parca l descrii pe cris al meu.asa se poarta si el cu adultii,desi la gradinita am vazut ca e cam timid...
desi educatoarea imi spune ca se lupta cu colegii,de multe ori nu vrea sa participe la activitati,iar cand l am intrebat de ce nu participa ,mi a raspuns ca ''vrea sa se uite colegii la el si sa l admire ca el nu face nimic''
are si o fetita care i place si recunosc ca e e f draguta...
copiii vostri au inceput sa manifeste interes pt sexul opus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Noi am ajuns sambata la expo de la libraria Dalles. Vladut a facut puzzle si origami, i-a placut. Face un optional cu origami si ii place foarte mult.

Acum sintem toti mucosi, adica si eu si ei.

Ati gasit scoala pentru copii?

Mergi la inceput

Simona, ma bucur ca ati ajuns, noi n-am reusit insa am rezolvat cateva treburi pe langa casa. Felicitari pt Vladut, sa ne arati ce lucrari face din hartie.
Sanatate la toti 3 mucosii.
In principiu noi am ales scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si noi speram sa rezolvam curand cu scoala.
In rest ma bucur ca Rayan a progresat enorm cu inotul, merge si la logoped pentru R, dar deja il spune aproape perfect, deci in curand rezolvam si problema asta.

In rest nu am noutati, sunt foarte multumita de gradinita lui Rayan, de activitatile lor ( au fost la ferma animalelor, au fost in excursie la Valea Plopului, saptamana asta merg la muzeul taranului roman si la gradina botanica, eu teatru de 2-3 ori/luna iar in rest el se dezvolta asa cum mi-am dorit.

Imi place la inot ca e foarte ascultator, docil, il asculta orbeste pe antrenor, se disciplineaza, imi place cum a evoluat.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=XsrUd97Xddw&NR=1" target="_blank"> Archbishop Fulton Sheen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna seara,

Imi cer scuze ca navalesc asa in casuta voastra. Vroiam doar sa va spun ca participam si noi la concursul Clipe de vara cu doua fotografii. Daca va plac va rugam sa ne votati

Multumim,
Ioana si Carol

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Buna seara,

Imi cer scuze ca navalesc asa in casuta voastra. Vroiam doar sa va spun ca participam si noi la concursul Clipe de vara cu doua fotografii. Daca va plac va rugam sa ne votati

Multumim,
Ioana si Carol

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=14" target="_blank"> Carol participa la concurs cu foto io-1 si io-2. Va multumim ca ne votati!

No comment

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=XsrUd97Xddw&NR=1" target="_blank"> Archbishop Fulton Sheen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Oare va mai amintiti de noi?
Am bagat un ochi sa vad ce mai fac colegii Anei de odisee ...

Noi suntem bine, fetele merg la gradi, s-a acomodat si cea mica...doar cu imbolnavirile ne "distram" destul de frecvent , din pacate.

Fetele mele merg la gimnastica si balet, in vara Ana a fost si la inot, dar pe timpul iernii mi se pare f dificil, avand in vedere ca are un parut fff des si greu de uscat.

Liviana - vorbeai de aniversarile de la gradi. Noua ni se aproba torturi de la cofetarie cu certificat de conformitate si cu termenul de garantie sau dulciuri ambalate, iar de baut ni s-a cerut sa aducem citrice din care se face la gradi citronada.Din cate stiu pana acum n-au fost incidente.

Daca vreti sa ne vedeti avem poze noi in albumul de webshots de la semnatura.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Felicitari lui Rayan, inotatorul ascultator, Crinuta!
NataliaS, f dragalase fetele voastre, sa va traisca. Ce varsta are cea mica? Cum se impaca in general surorile?

Mergi la inceput

Hello, liniste mare pe aici, haideti la aparat pt caci intram in sezonul sarbatorilor si al serbarilor de iarna!

Vin cu o intrebare pt fetele din Bucuresti. Cum sa ii fac lui Matei un costum popular? Daca ar avea cineva un costum de imprumut pt 5-6 ani ar fi grozav(Crinuta?), ne trebuie pt la serbarea din 15 dec. Inca nu stiu ce ii va trebui lui B, aflu sapt viitoare, dar parca vad ca nici pt el nu va fi f usor.
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput