Braduti draguti de ian-feb 2005
Raspunsuri - Pagina 10
monalac spune:
cris nu va merge la scoala la anul.inca nu e pregatit.si daca nu e,n are rost sa l chinui,mai ales ca 1 an conteaza f mult pt ei.
deocamdata e primul an de gradinita si nu i place deloc.
educatoarea e f slab pregatita,ma rog,abia de anul asta e educatoare.pana acum a fost invatatoare.si habar n are cum sa lucreze cu copiii mici,ne a spus la sedinta ca plange in fiecare seara ca si a schimbat serviciul.
ar fi multe de spus,dar sunt in criza de timp.
monalac spune:
si lui cris ii e frica de intuneric si tot asa,il mai ia pe codrin cu el.
nu i place sa scrie,a mai facut taica sau cu el niste linute si niste punctulete,dar f greu accepta sa le faca.
eu mai lucrez cu el din carti cu activitati practice,rezolva totul imediat,dar sa nu l pui sa scrie...
eu am inceput serviciul,m am titularizat pe limba si literatura romana si sunt f mandra de asta,mai ales ca ''la origine'' eu am fost profesoara de filozofie,numai ca nu erau posturi si am mai facut o facultate.am luat titularizarea cu 9,35 si am fost a treia din 80 de candidati.
http://titularizare.edu.ro/2010/generated/files/j/index.html#GR
sirimie spune:
Liviana, cum a fost la intilnirea cu Irina Petrea?
Mona, felicitari pentru titularizare!
De ce spui de Codrin ca nu e pregatit pentru scoala anul viitor? Educatorii cu care am vorbit eu au spus ca nu vor sa invete copiii sa scrie pentru a lasa invatatoarea sa ii invete cu metoda ei.
Proiectul meu: Alte sfaturi pentru parinti
lbelciug spune:
Simona, nu am ajuns din pacate la intalnire. Bogdanel si-a facut o buba mare si a trebuit sa stau cu el acasa.
Monalac, felicitari si de la mine, esti de admirat!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
bubu05 spune:
Buna mamici!
Vladutu meu s-a captusit cu otita la ambele urechi, joi seara a plans rau de tot si se tinea cu mainile de urechi, l-am doftoricit cu ce-aveam, pana la urma s-a calmat si a dormit toata noaptea, iar vineri l-am dus la Stanciu. Acum e bine, nu l-a mai durut nimic dar trebuie sa ia antibiotic 10 zile...si nu are voie afara pana nu termina tratamentul...asa ca saptamana asta nu o sa mearga la gradi...a ratat si karatele de we...asta e...
ioanaiub spune:
Oana, sanatate lui Vladut. Si David s-a "captusit" cu otita de vreo cateva ori, la un moment dat chiar ne-am speriat, ca nu mai auzea. E foarte important sa nu-l duci in colectivitate in perioada cand e cu otita.
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
monalac spune:
daca vreti sa vedeti poze cu baietii mei
http://family.webshots.com/photo/2537791670102088538RQiEAx
ioanaiub spune:
Mona, ti-am admirat baietii ... sa va traiasca!!!
merge Cris la gradinita? cum s-a acomodat?
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
bubu05 spune:
Ioana, da, nu l-am dus la gradi...azi a terminat antibioticul, 10 zile...vreo 7 zile a stat numai in casa...de maine merge la gradi.
Mona, tare dulci baietii tai blonzi
lbelciug spune:
Buna fetele, cum ati petrecut in w-e?
In couda vremeii urate, pot sa spun ca pt noi a fost un week-end reusit.
Am ajuns duminica dupa-amiaza in parc si a fost f frumos, baietii au cules frunze de forme si culori variate, ghinde, castane, au vazut ratele, s-au dat in leagane, au vazut schimbarea garzii la mausoleul erorilor, au admirat politia comunitara calare.
Acasa, cei mici au fost f incantati sa pictam frunze si bostani, o sa va arat pozele cu coronitele facute de ei.
Bubu, ma bucur ca Vladut e mai bine, succes la gradi! In rest ce mai faceti, pe unde va mai plimbati? Auzi, eram curioasa, site-ul tau iti aduce si avantaje materiale ca e tare reusit si destul de populat.
Mona, frumosi baietii dar nu seamana fizic deloc intre ei.
Crinuta, nu ne mai scrii nimic despre voi? Esti f tacuta in ult vreme...
Kitooo, pe unde esti?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)