Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
mitumac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Constantin si Elena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si sarbatoritilor(telor) de azi!!!!!!!!!!!!!!! am si eu o intrebare pentru mamicile care folosesc biberoane? pana cand e indicat sa dezinfectam biberoanele?/ca eu ma gandeam ca deja sunt cam marisori si ajunge de 2-3 ori/sapt.....am gandit prost???????????? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
noi am intrebat pediatra si ne-a zis ca trebuiesc sterilizate in continuare...pana cand nu le vom mai folosi(vorbesc de biberoane)...
acum eu stiu...can vom folosi lingurite si castronele, ce facem le sterilizam non stop si pe alea? eu cred ca pana pe la 9 luni-1 an ar fi suficient...dar nu sunt asa sigura...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cristies Beatrice ce-i mama cu tine? Ai inceput diversificarea in forta cu doua dintr-o lovitura? Sucurile trebuie sa fie din fructe la temperatura camerei, nu incalzite ca se pierd vitaminele si oxideaza mult mai repede. Si cerealele "in principiu" daca sunt fara gluten si fara adaosuri n-ar trebui sa provoace vreo reactie alergica. Eu personal n-as baga in aceeasi zi doua chestii. Mai bine da-i maine seara cereale, dupa ce ai vazut azi cum reactioneaza la mar. Relativ la mar, sunt foarte multe soiuri si se poate sa nu-i placa ala care i l-ai dat. Daca tot se stramba si scuipa ia-i alte mere. Pupam Ivanelul diversificat pe langa gurita. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
mdaaaaaaaaaa
marul nu era la temp camerei..............
probl e ca sunt din alea bio.........si soiul e nu stiu k uitai..........
asa ma gandeam si io ca sa il las cu marul..eu ma gandeaM LA O SAPTAMANA....................DAR am vrut sa si intreb,..............
mersi..............
si dc il pupi pe langa gura.....s-ar putera sa te alegi cu niste suc de mere sau lapte branzit...
pupam si noi pe gargaritz...........si pe mami............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
iudita16 spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Constantin si Elena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si sarbatoritilor(telor) de azi!!!!!!!!!!!!!!! am si eu o intrebare pentru mamicile care folosesc biberoane? pana cand e indicat sa dezinfectam biberoanele?/ca eu ma gandeam ca deja sunt cam marisori si ajunge de 2-3 ori/sapt.....am gandit prost???????????? Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
noi le sterilizam o singura data pe sapatamana, in rest le spalam f bine dupa fiecare folosire; am ales sa le dezinfectez atata de rar deoarece sunt din plastic si am citit numeroase articole cum ca plasticul a-r elimina toxine la temperaturi mari; sunt ele BPA free dar prefer sa fiu preventiva
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mitumac
noi am intrebat pediatra si ne-a zis ca trebuiesc sterilizate in continuare...pana cand nu le vom mai folosi(vorbesc de biberoane)... acum eu stiu...can vom folosi lingurite si castronele, ce facem le sterilizam non stop si pe alea? eu cred ca pana pe la 9 luni-1 an ar fi suficient...dar nu sunt asa sigura... Claudia Nicoleta 09.02.2010 |
ahaaaaaa...............bunnnnnnnnnnnn
apoi eu azi cum i-am dat mar am bagat si lingura si castronul la sterilizat......nu stiu.............
uitai cristies
cereal;e am de la milupa pt 4 luni, fara gluten fara zahar si alea alea................
si am un bibe de la avent...adik mai multe, dar o tetina care are orificiu de ala mic dreptunghiular..............sa vedem cum ne-om descurca cu ele...............
Poze
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui iudita16
noi le sterilizam o singura data pe sapatamana, in rest le spalam f bine dupa fiecare folosire; am ales sa le dezinfectez atata de rar deoarece sunt din plastic si am citit numeroase articole cum ca plasticul a-r elimina toxine la temperaturi mari; sunt ele BPA free dar prefer sa fiu preventiva |
unde tre sa ma uit dc sunt bpa free??????????????????????
ca am si bibe avent o gramada dar nu i-au placut deloc
si a fost musai sa iii iau de alea la 5 lei/buc..........................si tetine la fel
deja papa cu tetine L de la kaufland................................
ma nu stiu care-i faza de aia va intreb sa aud pareri si pareri.......................sa vad daca sunt mama denatturata sau nu.................
Poze
Beatrice1982 spune:
aaaaaaaaaaaaa
mi-am adua aminte
mere ionatan sunt
de alea micutze si zbarcite
de la cineva care mi-a garantat ca nu au fost stropite cu nik............
dar au suc in erle si sunt bune la gust.....................
Poze
iudita16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Beatrice1982
unde tre sa ma uit dc sunt bpa free?????????????????????? ca am si bibe avent o gramada dar nu i-au placut deloc si a fost musai sa iii iau de alea la 5 lei/buc..........................si tetine la fel deja papa cu tetine L de la kaufland................................ ma nu stiu care-i faza de aia va intreb sa aud pareri si pareri.......................sa vad daca sunt mama denatturata sau nu................. Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
BPA free scrie chiar pe ele, sunt acele biberoane care nu sunt clar transparente, sunt putin albicioase si gasesti destul de ieftine; fi`mea n-a vrut decat Baby-nova, am incercat TOT pana le-am gasit pe astea si repet mai degraba eu sunt paranoia
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui satulica oani, vreau si eu reteta de papanasi - se poate? mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010) |
Eu o sa-i fac prima data pe astia prajiti, ca am mancat numai de 2 ori in viata mea:
http://gospodini.blogspot.com/2007/09/papanasi-cu-dulceata-si-smantana.html
Mama obisnuia sa mi-i faca fierti, adica asa:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13168/papanasi-fierti/.
Fac azi si spun cum au iesit.
ATENTIE fetle la dieta, ca linkurile contin poze de-ale de-ti ploua in gura...
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
iudita16 spune:
citat din mesajul lui oani_2002
Eu o sa-i fac prima data pe astia prajiti, ca am mancat numai de 2 ori in viata mea: http://gospodini.blogspot.com/2007/09/papanasi-cu-dulceata-si-smantana.html Mama obisnuia sa mi-i faca fierti, adica asa: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13168/papanasi-fierti/. Fac azi si spun cum au iesit. ATENTIE fetle la dieta, ca linkurile contin poze de-ale de-ti ploua in gura... Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
... si eu care voiam sa ma apuc de
... sunt o pofticioasa incurabila