Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitumac

Din ciclul "toata lumea stie ce e mai bine pt bb" voi am patit una super...de inviere(a doua zi-duminica) ne-am dus la biserica sa luam lumina...noi am stat in curte...si tati era inauntru...a inceput sa planga micuta...si o baba dusa cu pluta imi spunea...ii e foame, dai suzeta, dai ceai...cum pot lasa copilul sa planga...ea cheama politia...ce ii facem copilului..
am crezut ca nu e adevarat...cheama politia...mi-am muscat limba sa ii zic ceva...ca doar era sarbatoare...noroc a venit sotul repede si ne-am dus la masina...cand a auzit-o si-a facut cruce...asa ca...
iar la botez, la restaurant mai incepusera "unele": dai suzeta, fa-i nu stiu ce....imi venea sa le zic...stati voi mai mult cu copilul decat mine si stiti ce trebuie facut???

Claudia Nicoleta 09.02.2010

Doamneeeeee Doamneeee cum de nu dau io de d-astia ca io n-am jena din nefericire nu s-a lipit de mine jena la chestii de astea si le-as zice io cateva...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

xela.. ce exemplu frumos ai dat... undeva pe la sfarsitul cap 61... pt mami si pt copilasii tai norocosi!

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

oani, vreau si eu reteta de papanasi - se poate?

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Salutam fetele, cochetele

Am intrat si noi pe fuga sa va invitam la un ospat virtual cu bunatati care mai de care mai alese ... ...cu bauturi pentru toate virstele si dietele ...toate acompaniate de o muzica pe masura

si sa uram si noi tuturor sarbatoritilor acestei zile (de la cei mai mici la cei mai mari) LA MULTI ANI !!!

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Am revenit:

haircut, multumesc pt detalii!

danasor, sanatate multa, sa-i treaca repede puiul raceala!

miremia, petrecere frumoasa maine la botez, abia astept pozele!

cris.d, la tine chiar nu e cazul sa-ti pui problema ca n-ai fi mama buna, Ema e ok cu greutatea, e normal sa nu mai ia asa de mult ca in primele luni.

plateea, multumim pt tratatie! Ia zi-mi si mie maica, ce-ai facut de ai 59 de prieteni? Nu vreau sa te sperii, sper sa n-aiba cumva alergie la LP. LP HA ai incercat? Super sot ai!

danyelana

decenuela, bafta maine la ex!

cristies, n-am ajuns inca, ma duc asap. Ii zic mereu, dar nu prea tine de calmare. Sa nu ma plang, ca acum doarme. Stiu ca am mai spus, dar repet, esti tare ca-ti gasesti timp de citit!

Ruxita, la noi nu se aplica cercul vicios: ma cert cu al meu extrem de rar, iar io sunt de fel foarte calma. Si totusi bebe plange neconsolat...

mitumac, ce-mi "plac" mie atotstiutorii astia... n-au de lucru!

Elefantica, la multi ani! Multumim pt tratatie!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

din ciclul "nu-sh ce are de urla", dar poate stie doamna, poate stie mama, soacra, etc am decis ca nu mai plimb copilu in cartier, cat e el de rezidentzial. printre urletele de azi, o vecina/alta decat ieri imi zicea: e botezata?DAAA!, ii ziceti Tatal Nostru? POFFTIM, nu va aud, ca urla.ea, "sa mergeti cu ea la un preot si sa ii spuneti asa:"plange tare si mult,parinte, de nu stiu ce sa mai fac". io: pai, intrati in casa, k nu tre sa faceti nik dvs

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

LA MULTI ANI !!! sarbatoritilor Constantin si Elena
iar bebe-ii sarbatoriti azi sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa-si faca parintii fericiti
la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

catalutza si noi am avut asa o perioada................rabdacol este unica solutie..................
imi pare rau, stiu cum e dar o sa treaca......................pup pe irinuca...................

iar de soti..cred ca stim toate ce si cum.....................

decenuela bafta la examen..

plateea fluturesti fluturesti????????
pup pastaia,..............

alexxutza.......you?
ce mai face yannis???????

ce mai vroiam sa scriu????????????????????
offfffffffffff

azi am avut si eu o zo foarte proasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

azi dimi am papat suculetz de mere................era cam rece, oare tre sa o incalzesc????????????un pixc sa fie chioara???????

a scuipat..a mancat....tot pe langa gurita ii venea...............
s-a strambat un pic???????????

oare pot sa ii bag cereale azi ?
deseara?
sau sa il las deocamdata cu marul???????????????????
nush ce sa fac
dar saracu moare de foame!!!!!!!!!!!!!!!!

la 12 a papat 120
la 13 a papat 60
la 14 a papat 120.........................
ce sa iii pot face???????????????????????
opfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

la multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Constantin si Elena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si sarbatoritilor(telor) de azi!!!!!!!!!!!!!!!

am si eu o intrebare pentru mamicile care folosesc biberoane?

pana cand e indicat sa dezinfectam biberoanele?/ca eu ma gandeam ca deja sunt cam marisori si ajunge de 2-3 ori/sapt.....am gandit prost????????????

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Beatrice ce-i mama cu tine? Ai inceput diversificarea in forta cu doua dintr-o lovitura?

Sucurile trebuie sa fie din fructe la temperatura camerei, nu incalzite ca se pierd vitaminele si oxideaza mult mai repede.
Si cerealele "in principiu" daca sunt fara gluten si fara adaosuri n-ar trebui sa provoace vreo reactie alergica. Eu personal n-as baga in aceeasi zi doua chestii. Mai bine da-i maine seara cereale, dupa ce ai vazut azi cum reactioneaza la mar. Relativ la mar, sunt foarte multe soiuri si se poate sa nu-i placa ala care i l-ai dat. Daca tot se stramba si scuipa ia-i alte mere.

Pupam Ivanelul diversificat pe langa gurita.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput