Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:
citat din mesajul lui satulica

oani, vreau si eu reteta de papanasi - se poate?

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

Eu o sa-i fac prima data pe astia prajiti, ca am mancat numai de 2 ori in viata mea:
http://gospodini.blogspot.com/2007/09/papanasi-cu-dulceata-si-smantana.html
Mama obisnuia sa mi-i faca fierti, adica asa:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13168/papanasi-fierti/.

Fac azi si spun cum au iesit.

ATENTIE fetle la dieta, ca linkurile contin poze de-ale de-ti ploua in gura...

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Aoleu oani, am aruncat un ochi in ciuda avertizarii si acum . Am salvat linkul, imi place ca merg pe ideea de retete usoare, ca mie nu-mi place sa stau in bucatarie decat sa mananc. Multumesc! A, vroiam sa-ti mai multumesc si pt linkul cu family fun, l-am salvat si p-ala!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

m-am SATURAT sa stau toata ziua si sa nu mai fac nimic vizibil si palpabil! cum mai trece timpul... dimineata fost la banca, incheiat contract de economisire-creditare, facut poze pentru bunica, cumparat supradin (duracelul meu) din farmacie, programat copil manichiura, cumparat pandispan patiserie, venit acasa... mancat cu fii-mea, somn cu piticu pana pe la 14, apoi joaca, de pe un pat pe altul, vorbit la tel cu cumnata-mea, scris 2-3 postari, citit 5-10 pagini de DC, alt mancat cu fiica-mea, spalat un pres, sters pe jos 1 mp si ATAT! sunt de toata kka. Asa am facut depresie inainte sa ma angajez, stand acasa si nefancand nimic si nimicul asta ma omoara... tre sa-mi umplu timpul cu ceva de un real folos (curatenia nu se pune ca se face zilnic si ter s-o iei de la capat, nu vreau asa ceva), copilului ii dedic cam 50 la suta din timp, in rest vreau ceva util...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetili...HELP

pt examen am de fc un proiect de cercetare..teoretic. practic tre sa scriu cum se face un sondaj. mi-am ales ca tema....influenta scaderii indemnizatiei de crestere a copilului cu 25% asupra familiei...iar ca metoda , chestionarul.

va rog dati-mi idei de intrebari. cu jijica asta...am mintea vraiste. pers chestionate sunte femei ( gravide, mame cu copii, femei care isi doresc un copil) cu varste intre 20-35 ani, mediu urban, toate orasele din tara, cu venituri de peste 2000 ron.

chiar daca nu va incadrati..plsssssss...idei...

sarumana anticipat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ruxita, Iudita azi v-a gasit vrednicia cu calcat/spalat? Las-o bre pe maine ca nu-i niciun bai.

Oani n-am deschis link-urile ca am fost pe-afara si miroase numai a cozonaci (eu stau langa fabrica de paine). DAca mai vedeam si alea...

Decenuela, neuronul meu e vraiste. Ce idei vrei tu? De intrebari pentru chestionar sau de raspunsuri?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ruxita, Iudita azi v-a gasit vrednicia cu calcat/spalat? Las-o bre pe maine ca nu-i niciun bai.

Oani n-am deschis link-urile ca am fost pe-afara si miroase numai a cozonaci (eu stau langa fabrica de paine). DAca mai vedeam si alea...

Decenuela, neuronul meu e vraiste. Ce idei vrei tu? De intrebari pentru chestionar sau de raspunsuri?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

INTREBARI

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

oani, ms de link-uri!
probez si eu zilele astea

mami de boboci Marcu (04.02.2006) + Madalina (19.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Am vrut sa ies afara cu pitica si era asa de innorat ca n-am mai iesit ...bine am facut ca acum ploua ...dar si mie imi ploua in gura ca la mine in parc e targul de produse traditionale .....si deja ma vedeam cum bag pe ascunse un kurtos colac si alte bunatati

Printre altele as vrea si eu noua parola si cu noul cont de poze ...ca am auzit ca ar fi unul nou ...

Decenuela raspunsurile la intrebari trebuie sa fie cu DA / NU ?? k sa stiu cam ce tip de intrebari sa clocesc ..cel mai bine ar fi sa ne dai tu un model de intrebare chiar daca nu are legatura cu subiectul ales de tine

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Am vrut sa ies afara cu pitica si era asa de innorat ca n-am mai iesit ...bine am facut ca acum ploua ...dar si mie imi ploua in gura ca la mine in parc e targul de produse traditionale .....si deja ma vedeam cum bag pe ascunse un kurtos colac si alte bunatati

Printre altele as vrea si eu noua parola si cu noul cont de poze ...ca am auzit ca ar fi unul nou ...

Decenuela raspunsurile la intrebari trebuie sa fie cu DA / NU ?? k sa stiu cam ce tip de intrebari sa clocesc ..cel mai bine ar fi sa ne dai tu un model de intrebare chiar daca nu are legatura cu subiectul ales de tine

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

sunt variante de raspunsuri

indiferent ca le combin io

merge si cu da, nu ,poate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili...HELP

pt examen am de fc un proiect de cercetare..teoretic. practic tre sa scriu cum se face un sondaj. mi-am ales ca tema....influenta scaderii indemnizatiei de crestere a copilului cu 25% asupra familiei...iar ca metoda , chestionarul.

va rog dati-mi idei de intrebari. cu jijica asta...am mintea vraiste. pers chestionate sunte femei ( gravide, mame cu copii, femei care isi doresc un copil) cu varste intre 20-35 ani, mediu urban, toate orasele din tara, cu venituri de peste 2000 ron.

chiar daca nu va incadrati..plsssssss...idei...

sarumana anticipat

poze

stai asa ca mi-ai dat o tema incheresanta de refletzie:
- prima data tre sa aflam ce acopera ca si cheltuieli aceasta indemnizatie ( de ex. eu vreau o casa si am zis ca in situatia in care sotul meu ramane fara job, eu cu indemnizatia pot plati in continuare rata bancara, plus intretinerea familiei, in situatia in care indemnizatia e la 600 de lei si sotul ramane fara job, noi suntem in buda); prin urmare, existenta unui credit ipotecar complica foarte mult situatia financiara a familiei, important de aflat - aveti rate la credite (ipotecare, de consum)?
- aveti un alt sustinator care sa acopere partial cheltuielilele de la punctul a) si in ce proportie (sa zicem ai un sot care ar putea sa achite el rata, intertinere (de ex. cheltuielile mele casnice lunare chirie, intretinere, telefon, curent sunt in jur de 20 de mln)?
- la ce cheltuieli lunare puteti renunta in eventualitatea diminuarii veniturilor familiei (ex. carti, reviste, transport (se deplaseaza sotul pe jos la servici, sau renunta la masina si se deplaseaza cu ratb-ul), reducem 15% din alimente, copilul mare nu mai merge la innot, eu nu mai merg la shapping, nu mai mancam in oras, sotul vine sa manance acasa, nu mai mananca la cantina, renunta la fumat (un viciu f. costisitor in jur de 2-3 mln de persoana pe luna), etc.)
- aveti conturi de economii (se presupune ca lumea nu mai face economii, nu se mai fac investitii, grosul banilor fiind directionati spre consum), intentionati sa renuntati la acele economii si eventual si sa le consumati (azi am facut un contract de economisire de 350 lei pe luna, daca se reduce indemnizatia la 600 de lei, probabil voi renunta la acel contract, ceea ce inseamna viitorul copilului asigurat periclitat, nu va mai avea bani de facultate, eventual avans de garsoniera in care sa locuiasa de la 18 ani);
- ce ar insemna reducerea veniturilor pentru familia in cauza cu variante de raspuns: a) pierderea locuintei; b) abandonarea studiilor; c)lichidarea conturilor de economii; d) o alimentati mai proasta; ... s.a. (stau cu piticu in brate si trage de toate mufele de la laptop)
gata si-a pierdut rabdarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

decenuela, eu m-as gandi sa intreb la o prima vedere din cate persoane este formata familia celei chestionate, ce cheltuieli fixe are, care este venitul total per familie... daca ma mai pocneste vreo inspiratie mai scriu. Succes!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput