Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Multam de cafea!
Ana_g, imi pare rau de chinurile prin care ati trecut.
Decenuela, .

Asa, ca sa va mai amuzati:

Citat:

Un politist intr-o intersectie.
5 dimineata. Nici urma de masina de strazi. Linistit, statea si astepta sa inceapa traficul.
La un moment dat apare un jeep negru, cu geamuri fumurii, se apropie de intersectie, vede ca nu vine nimeni, accelereaza si trece pe rosu.
Politistul il fluiera si il trage pe dreapta.
Geamul din partea soferului se deschide un pic si din el iese o bancnota de 20 de euro.
Politaiul se uita in stanga, se uita in dreapta, vede ca nu e nimeni si insfaca bancnota, facandu-i semn jeep-ului sa se care.
A doua zi, la fel. A treia zi la fel si tot asa, de fiecare data pe rosu, de fiecare data se deschidea un pic geamul si din jeep ieseau 20 de euroi.
Peste vreo 2 saptamani deja era clar. Politistul trasese toate sforile ca sa ajunga in intersectie in fiecare dimineata.
La un moment dat, insa, jeep-ul nu a mai trecut intr-o dimineata. Suparare mare, ce s-a intamplat? Dupa care, a doua zi la fel, a treia la fel, inca vreo saptamana tot asa.
Politistul, dezamagit, se gandeste ca mai sta o zi in intersectia aia si dupa care se lasa pagubas.
A doua zi, surpriza, apare jeep-ul negru cu geamuri fumurii. Aceeasi cascadorie, trece prin intersectie pe rosu cu 60 la ora, politistul il fluiera si-l trage pe dreapta.
Ies cei 20 de euro din interior, politistul insa bate in geamul masinii. Geamul coboara. Inauntru un tip bine de vreo 40 de ani, genul care lucreaza la multinationale, la costum etc.
Politistul: Unde ati fost, dom’le?
Omul: Pai.. in vacanta cu iubita. Insulele Azore.
Politistul, suparat: Ei nu zau.. Pai cum asa ba, in vacanta?!
Omul, speriat: Pai...da…
Politistul: Cum ba, pe banii mei?

O zi buna tuturor!
Nu stiu cand mai am timp sa trec pe-aici, va pup ! (zis si facut!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Salut
m-am retras iarasi un pic dupa cortina ,mi se parea nepotrivit sa va intristez zilnic cu grijile mele
saptama aceasta am fost la 2 medici –neurolog si psihiatru-si amandoi in linii mari si in moduri diferite mi-au zis cam acelasi lucru-nu sunt siguri ca e vorba de autism dar nici nu contesta ca ar putea fi
Miruna are un contact vizual detul de bun (ceea ce nu e specific autistilor) dar si elemente care te pot duce cu gandul la aceasta afectiune (lipsa zambetului ,a ganguritului ,a raspunsului la zgomote dimprejurul ei ,faptul ca nu pare sa ne recunoasca ,nu manifesta nici un pic de empatie).Din punct de vedere psihomotor ea are toate achizitiile specifice varstei ei dar din punct de vedere psihoemotional abia daca e la nivelul varstei de 2 luni
Cred ca am sa incerc sa mai merg la vreo 2 medici aici in Iasi desi cred ca mari noutati nu voi afla.Dr psihiatra la care am fost(o tipa f draguta ) ne-a recomandat insa sa mergem la Cluj sau Bucuresti pt o parere mai avizata ( ea a recunoscut ca nu a mai avut pacienti asa micuti dar a promis ca se intereseaza si ne ajuta cu ce se poate).Daca e sa fie autism nu ne ajuta cu nimic daca I se pune diagnosticul acum sau peste 4 luni dar trebuie totusi exclusa orice afectiune neurologica

Eu inca ma rog sa faca Dumnezeu o minune si va rog si pe voi ca atunci cand va rugati pt puiutii vostri sa va ganditi o clipa si la Miruna- eu chiar cred ca asta o va ajuta

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Salut
m-am retras iarasi un pic dupa cortina ,mi se parea nepotrivit sa va intristez zilnic cu grijile mele
saptama aceasta am fost la 2 medici –neurolog si psihiatru-si amandoi in linii mari si in moduri diferite mi-au zis cam acelasi lucru-nu sunt siguri ca e vorba de autism dar nici nu contesta ca ar putea fi
Miruna are un contact vizual detul de bun (ceea ce nu e specific autistilor) dar si elemente care te pot duce cu gandul la aceasta afectiune (lipsa zambetului ,a ganguritului ,a raspunsului la zgomote dimprejurul ei ,faptul ca nu pare sa ne recunoasca ,nu manifesta nici un pic de empatie).Din punct de vedere psihomotor ea are toate achizitiile specifice varstei ei dar din punct de vedere psihoemotional abia daca e la nivelul varstei de 2 luni
Cred ca am sa incerc sa mai merg la vreo 2 medici aici in Iasi desi cred ca mari noutati nu voi afla.Dr psihiatra la care am fost(o tipa f draguta ) ne-a recomandat insa sa mergem la Cluj sau Bucuresti pt o parere mai avizata ( ea a recunoscut ca nu a mai avut pacienti asa micuti dar a promis ca se intereseaza si ne ajuta cu ce se poate).Daca e sa fie autism nu ne ajuta cu nimic daca I se pune diagnosticul acum sau peste 4 luni dar trebuie totusi exclusa orice afectiune neurologica

Eu inca ma rog sa faca Dumnezeu o minune si va rog si pe voi ca atunci cand va rugati pt puiutii vostri sa va ganditi o clipa si la Miruna- eu chiar cred ca asta o va ajuta

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Dastefa, nu-ti pierde speranta! Suntem alaturi de tine si de Miruna!
Poate doar reactioneaza cu intarziere. Fii tare pentru puiul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

neata si de la noi! avem cap asta de recuperat si ami tarziu va pun la curent cu ce mai e nou in viata noastra!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

miam activat si eu pm. vreau si paroalele si contul ms.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Cat despre cantece, ii cant tot ce imi aduc aminte de la gradinita. Se uita la mine si rade in hohote, ma ingana, plus ca am cumparat (in timp) toate CD-urile cu muzica pentru copii care veneau prin gradinita si am descarcat si clasica de pe strongdc. O dau la Conservator!

idem...... noi avem bonus si cantatul pe strada... da' inca nu mi-a dat nimeni bani...nici sa tac,nici sa continui...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata

DECENUELA, saru de cofi. e zi??
ma gandeam sa fac si eu treaba cu bibe, dar asteptam raportari mai bune de la jiji... deci, pas si rabdacol pana papa friptane. spor la invatat, cand s=o putea
nu am citit tot, doar ultimele 2 pagini, k e maraici

ANAg offf,noroc cu rezervele alea congenitale , k de doctori binevoitori...numa de bine; zicem k ei, facem k noi. chiar, doctorii astia pe la congresele lor cum or discuta?: "diversificarea trebuie inceputa la 6 luni la cei alaptati exclusiv"/ "ma scuzati, la 6 luni?? ; inadmisibil, domnule doctor. trebuie sa le dam carne de la 3, k se duc rezervele de fier!"/ "ma scuzati, io zic ca sucul e mai bun, de la 4 luni"/Ba, cereale/ba, piureu/ba supe/ba...."e vreo mama prin sala?? cum faceti doamna, de fapt??

DASTEFA, mie mi se pare ca doctorii nu au zis nik sa te ingrijoreze mai tare catre o directie sau alta. se spune ca la doctor nu e bine sa te duci cu diagnosticul pregatit (adica sa zici face asta si asta/ nu face aia, deci cred ca are X boala, va rog sa consultati...cica asa se pun multe diagnostice...induse). E greu, sunt convinsa, dar numai timpul si rabdarea si iubirea ta vor aduce un raspuns, cand Miruna e mai mare. Sunt convinsa ca va fi un raspuns linistitor

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi,

Decenuela, merci de cafea si speram ca Jijik te va lasa sa inveti pt examen. la voi.

Ana.g
, imi pare rau ca Stefan a avut probleme si ai fost nevoita sa chemi salvrea. Imi dau seama ce te-ai sperit. sa se faca bine si sa nu se mai intample.

Dastefa, imi pare rau ca inca nu te-ai linistit cu starea Mirunei si nu ai un raspuns precis. Ti-a raspuns tare bine Cris.d, incearca sa fii tare pt ea si sunt convinsa ca pana la urma va fi bine. Noi suntem alaturi de tine.

Cris.d, nu ai plecat la mare ?

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

multam de cofee decenuela. imi pare rau ca jiji se trezeste din ora in ora. al meu sa trezit la 1.30 apoi la 3.30 si dupa din ora in ora. eu sunt zombie ziua si cred catu la fel. dar un buchet mare de pt tn ca te mobilizezi rpd eu ma mobilizez mai greu.
dupa enterocolita de sapt asta noi raportam reintoarcerea colicilor.i sa dat peste cap tranzitul probabil nu stu ce sa cred cert e ca e marait, plange, vrea numai in brate.....
iar cu somnul de noapte dak as gasi o solutie as spune-o la toata lumea.
nik0le cum a fsot la dct? ce tia zis?
sa va zic si o perla a la andrei al meu: ii povesteam ca un nepotel de vreo 10 ani ii zice surioarei lui(care are 6 luni) "pustoaico". la care el imi zice ca o sa ii spuna si el fratiorului lui:"pustoicule". si ii spun ca se zice pustiule dar el tot asa ii zice. imi pare rau ca nu am timp sa notez toate perlele astea sa le fi citit mai tarziu.

Mergi la inceput

ana g imi pare rau de experienta traita. sper sa nu mai aveti parte de nici una asemanatoare.
dastefa multa sanatate puiutei si ma rog la DD sa nu fie nimic si micuta sa fie un copil normal.

Mergi la inceput