Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
sagetutza spune:
aaaa.. da
Ca sa nu mai editez mai sus, as dori si eu parolele noi, dk le-ati schimbat, nu ca as intra eu mult pe conturile comune, dar sa le am la indemana pentru cand trecem la diversificare....
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Catalutza, eu zic ca in momentele in care Irina tipa si urla, nu are sens sa discutati subiectul. Insa trebuie clarificat exact ce il deranjeaza pe sot, asa ca mai bine gasiti un moment din zi, in wnd ceva, o jumatate de ora in care sa vorbiti calm si sincer care este de fapt problema si cum ati putea sa o rezolvati impreuna. Stii ce se mai poate intampla? Eu am patit-o de cateva ori: cineva care sta un pic mai departe de situatie (sotul adica) sa remarce un amanunt care mie imi scapa. Poate sotul are o idee minunata si se rezolva cu tipetele. Daca nu are, macar vorbiti calm sa inteleaga si el ca pur si simplu asa sunt minim jumatate din copiii mici, asta e! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Cand Cristi a mea e nervoasa si nu mai stiu ce sa-i fac sotul a inventat o melodie (cu coregrafie!) ceva de genul HUBA-HUBA! la care fi-mea tace si incepe sa rada!
N-o mai trezesc. Cred ca a urlat atat ca a obosit si vad ca nu se trezeste. Cand i-o fi foame intru in actiune. Mai bine trag si eu un pui de somn ca nu se stie...
sagetutza spune:
Despre noi...
Nu ne-a dat nici un dinte desi roadem tot...
Ultima luna am luat doar 400g si mami s-a cam speriat, intreabat pediatra a zis sa nu ma impacientez
dat si 2 picaturi de fier, cik din cauza ca e exclusiv la san..
Am folosit 3 zile un complex de multivitamine, in timpul asta am eliminat d3, pentru ca-l continea si pe ala, de atunci papa des.
Acum eu siu... scitind articolul de mai sus cu diversificarea noi avem multe dintre simptomele care cer diversificare, dar parca nu m-as grabi ca mi-e bine asa.
Ma apuca groaza cand ma gandesc la diversificare..
Nu stiu ce altcev as ava mai spun ca iar am uita.
Ma bag la somnic...
ratusca_mica spune:
Gata, ma duc la culcare, ca am un feeling ca se trezeste Andrei peste o ora doua de foame
Noapte buna!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
mandruta spune:
Noapte buna si noi!
Maine poate ma invrednicesc sa pun poze.
toate fetele si bebeii urlaciosi!
rox_y spune:
Noapte buna si de la noi.Abia acum am reusit sa adorm matza
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
ana_g spune:
Buna tuturor, daca va mai amintiti de mine.....
Nu-mi caut scuze, ca n-oi fi singura ce ingrijeste un copil, dar pur si simplu am fost atat de obosita, incat abia am reusit sa va mai citesc......si imi pare rau, ca tare-as vrea sa fiu mai activa, sa...of....in fine.
Stefan a implinit 4 luni sarbatorite cu un pic de colici. Desi stiam ca astea au un moment al zilei, seara mai ales, ei la noi au venit cand au vrut. Si dimineata....si seara. Dar suportabile, totusi...Joi am fost sa facem vaccinul si control. A fost exemplar de cuminte, n-a zis nimic la injectie, totul bine, are 6.060 kg, ar fi trebuit 6.200, dar e ok asa, 66 de cm, baiat mare! De luna viitoare incep cu suculet de fructe. Abia astept. Vine searaa...si incep maraielile care se transforma imediat in plans, apoi in urlet/tipat/zbierat!!!! Nu mi-a facut asa ceva niciodataa!!! De la 9 la 11 am intepenit cu el in brate, eu stand in picioare, doar asa se mai linistea. Cand si cand mai tragea un part....speram la un kk, ca n-a mai facut de marti. Era lipit de pielea mea de transpirat ce era, scutecul ii cadea, ma mir ca n-a facut pipi pe mine, dar pur si simplu nu-l puteam schimba din pozitia aia, ca urla si mai tare!! Parul ii era tot naclait de lacrimi si transpiratie si de uleiul de bb cu care incercasem sa-i masez burtica, dar degeaba, si-am ramas cu el pe mana....Chemam salvarea intr-un final. Se sufoca deja de la atata plans...Bineinteles ca se linistise pana sa vina. Doctorul (pediatru), prima chestie care mi-o spune e ca-l doare zona unde i-a fost facut vaccinul, ca daca il apasa acolo, plangea.....Compresa rece.....cica sa stau toata noaptea asa cu ea. Alea de la cabinet nu mi-au zis sa-i pun si nici mi-e nu mi-a trecut prin minte...Se uita la el, il scuipa de nu stiu cate ori ca ce frumos e, sa nu fie de deochi (eu, cu toata ingrijorarea mea, ma umplam mai ceva ca un peste fugu)....Ma intreaba ce mananca...San, doar atat....DOAR ATAT? LA 4 LUNI?! Aproape ca m-am simtit prost...Si incepe sa-mi explice ca la copii care au facut icter la nastere, rezervele de fier se cam termina la 3 luni si de atunci trebuie sa i se dea copilului 1.5 grame de carne/kg de copil!!!!!! Fiarta, in supa....................Am citit tot felul de treburi si nu am dat niciodata peste asa ceva!!! Asistentul cu care venise doctorul era f contrariat, cum adica, doar lapte?! Doctorul a fost tare cumsecade si bland, si a vorbit frumos, n-as vrea sa-l vb de rau, nici nu o fac de fapt, dar treaba asta nu ma convinge.....bun, daca are nevoie copilul de fier, de ce sa nu i se dea suplimente, de ce carne la varsta asta?! in fine, zic ca el si fac ca mine, pana la urma. I-a pus un supozitor cu algocalmin parca.... Ma intreaba daca e primul copil, ca primul copil e mai cu riscuri. La ce? intreb eu. la imbolnaviri, ca mama nu stie cum sa aiba grija de el (?!?!).....o treaba insa m-a uns la suflet. ca sa am grija, ca starea mea i-o dau si lui, sa fiu calma, mai nesimtita la ce-i in jurul meu, ca am de crescut un copil, sa nu las pe nimeni sa ma supere. la care eu :dar eu sunt calmaaa! ba nu, erati foarte ingrijorata cand am venit, iar asta mic simte! ei, cam asta a fost, dupa aia, pe la 12, asta mic era in verva, avea chef de vorba, na, povestea si el una alta.....a adormit pe la 1, la 2 s-a trezit plangand, i-am dat sa manance. a, nu mancase de la 6 pana la 12 cand a plecat doctorul.. nu i-am tinut compresa toata noaptea, nu as fi avut cum, nu a mai zis nimic, oricum.
cam asta avem noi de raportat. e din ce in ce mai miscator, s-a rotit cu 90 de grade in patut, de am inlemnit pe moment, asa ca nu-l mai las nici in mijlocul patului nesupravegheat.
mama unui pui...Stefan
danyelana spune:
Noapte buna si de la noi.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ana_g spune:
tot eu.....i-am pus juma de supozitor si a reusit sa se elibereze...dar burta tot il mai supara. pe la 10 a adormit mufat, pus in patut, trezit in plans, iar mufat...iar adormit...iar trezit..dar fara mufat, ca m-am prins ca il doare burta. acum doarme.......nu-s obisnuita cu din astea, noroc ca am rabdacol congenital!(stiu si eu cuvinte din astea....)
pe mine ma doare capu groaznic de vreo 3 zile, poate de la vreme, dar nu stiam sensibiloasa....of....
va pup pe toate!!!!!!
mama unui pui...Stefan
decenuela spune:
neatza...fetili...o cafelutza fierbinte?????
io sunt varza...cu tot biberonul de mancare jiji s-a trez din ora in ora..si acu de tot..
tocmai vroiam sa va spun k ma apuc de studiu...k e jiji la ora lui de cumintenie DAR....nu ...park stie ca am si io nevoie de 1 ora..of, of..
o scoatem noi la capat cumva
ce urat eeeeeeeeeeeeee ..plouaaaaaaaa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...