Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

zoze baby se speria cand era in burtica cand latrau "fiarele" lu' mama
si al tau e cu trenurile? uite ca nu ma gandisem sa ii trimit in gara sa le vada, eventual sa ia unul pana la gara urmatoare care e tot in oras isi face trenuri din carticele si face "UUU-UUU, cic-cic-cic"

office noi probabil vom merge pana la zimbrarie unde au si caprioare in neamt sa il vedem pe bambi cu bambi se papa, cu bambi se spala, cu bambi se merge la plimbare, etc. asa ca tare cred ca o sa ii placa bine, asta daca nu ploua...

-----

Mami de roza + 21 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fetele cu ceza - simtiti vreo jena, va tine pe undeva? eu azi am avut niste intepaturi in jurul ombilicului, ceva de genul celor pe care le avem cand se intind ligamentele. mama se gandea la aderentele de la operatie. aveti asa ceva?

-----

Mami de roza + 21 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Am poftit azi toata ziua pe aici,asa ca am fost prin cateva magazine de cartier in cautare de baton de ciocolata de casa.Am gasit abia in al 3-lea magazin si mi-am luat repede 2,si am gasit si caise.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Andreea pentru primele hainute mitele

office,eu merg la serviciu maine-tura de zi,poimaine-tura de noapte

mai3-daaa!! Trimite-o la gara! O sa fie supermegaultragiga incantata,daca-i plac trenurile Noi mergem din cauza lui Thomas si a celor din Chuggington
Tu cum ai taietura de la ceza? Clasica sau smile?! Mie,la toate examene ecografice de pana acum,mi-au zis ca uterul arata foarte bine,fara aderente,numai ca-i hipercontractilMa doare zona ovarelor,mai ales la miscari bruste-ceea ce e oarecum normal si mai am dureri ca la CM,ceea ce nu-i chiar normal,dar..c'est la vie! Uterul meu nu a ajuns inac in zona ombilicului,dar tin minte ca la Mihai ma durea..Cred ca se intind toate cele+pielea! Sa-i spui medicului la urm.control,totusi
Edit,ca sa nu fac vreo gafa Probabil ca si mama ta e tot medic,nu?! Tu pe ce faci rezi?

tanamera,ma bucur ca ti-ai satisfacut pofta!! Cioco buna de casa,am gasit la Billa si-mai putin buna,la Kaufland.

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

chichiuta, ma uitam cu sotul meu pe picasa si a constatat ca ati fost colegi de facultate, insa in ani diferiti, iar pe doamna din poza cu bebe in brate credem ca o cunostem amandoi, sau seamana foarte bine cu cineva cunoscut

aura 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mai fetelor,forumul asta e grozav!! O enciclopedie mortala!! Ma sparg de-atata ras!! Tuulai doamne! Prea mult am ras azi,maine sigur va fi o zi grea!!
tuturor,cu o exceptie,se stie ea care,ca n-am facut boala si mi-e teama sa nu ma virusez!!
We placut!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

chichiuta, ma uitam cu sotul meu pe picasa si a constatat ca ati fost colegi de facultate, insa in ani diferiti, iar pe doamna din poza cu bebe in brate credem ca o cunostem amandoi, sau seamana foarte bine cu cineva cunoscut

aura 23+

Pity e posibil. "Doamna" e tot medic, dar ea a facut facultatea (daca nu ma insel) in Timisoara si apoi a venit in Bucuresti. M-am uitat din nou pe poze impreuna cu sotul ( care mi-a fost coleg) si deocamdata nu reusim sa-l localizam! Ne dai mai multe detalii?

Cristina cu buline mari si albastre 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Un weekend frumos va doresc si eu,sa va odihniti si sa aveti grija de burtici.Noapte buna!

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata burtici!Se vede ca e weekend,toata lumea ,numai eu aia disperata m-am trezit la 7 sa-mi prajesc sardine. Le-am insirat frumusel pe bete de frigarui,si le-am pedepsit in tigaie. Ce plictisealaaaa! Eu nu prea pot sa plec in wekend mai niciunde pt ca sotul meu lucreaza in fiecare zi.El nu are nici o zi libera ,nici cand e zi libera legal.Macar voi sa va distrati!
Pupici la burticile voastre poznase

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Neatza!

... deduc din veselia generala ca alienii sunt inca printre noi si alimenteaza cu spor ... poftele de inghetata? (sau erau alienati? ma incurc, ce sa fac cu un singur neuron gravid, ca ala leuz a evadat ?!? )

Eh, vin si eu cu chestiuni serioase, dar nu ma bagati in seama ... au venit rezultatele partiale de la amnio si testul fish e oh! si avem si un carucior roz pe bune!! Numele va fi Cezara Elena

Apoi, va rog sa-mi spuneti ce fel de pepene galben cumparati, ca eu numai prostii am nimerit cand am luat si asa ... si pe dincolo ..

Ma duc sa mai citesc din urma, cat apuc, ca azi plec sa-mi aduc puiul de care m-am topit de dooooooooooor

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput